עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה שתרצה לבצע כמות חזרות כזאת?
מה המטרה שלך?
פגיעה לא תהיה, השאלה היא בשביל מה אתה רוצה לעשות את זה.
אל תשתמש באמצעי ללא מטרה. 15-20 חזרות יעבדו יותר על סיבולת שריר מהיפרטרופיה (למרות שכן יהיה מרכיב היפרטרופיה מסויים, אבל רחוק מאידאלי).
מה המטרה שלך?
6-12 זה הבסיס להיפרטרופיה, הגיוון יהיה 4-6 חזרות, 6-8, 8-10, ו-10-15השאלה אם זה יכול לעזור לי אחרי שנה שאני עובד בטווחי חזרות של 6-12?
4-5 זה כבר טווחי חזרות של כח לא ?6-12 זה הבסיס להיפרטרופיה, הגיוון יהיה 4-6 חזרות, 6-8, 8-10, ו-10-15
אין שום בעיה עם כוח, אבל נגיד לא כדאי להעביר את כל התרגלים מורכבים לטווחי חזרות של 4-5?זה לא משהו אבסולוטי.
גם חזרה אחת תעבוד להיפרטרופיה כמו ש20 חזרות יבנו כוח מסויים.
פשוט האידיאל זה מה שקוצר ציין למעלה
וגם מה רע בקצת כוח? מבטיח לך שלא תמצא מישהו שדוחק 140 והוא קטן.
עם הכוח באה המסה
לחיצת חזה - 60אני עובד רק על 5 חזרות במורכבים.
זה גם עניין של העדפה
(לפעמים חורג ל6 כדי לבדוק אם אני מוכן לעלות משקל,אם אני מצליח את רוב הסטים על 6 אני מוסיף 2 קילו)
מה המשקלי עבודה שלך עכשיו? בכל המורכבים
מסכים לחלוטין עם קוצר, גיוון צריך להיות ברמה נמוכה ובתדירות נמוכה. בכיוון של כל חודשיים שלושה לשנות מעט את הטווח חזרות.
בגדול - אנשים חושבים שגיוון זו הישועה, היתרון בגיוון הוא מאוד קטן לעומת מרכיבים אחרים שכנראה פסחתם עליהם:
פרוגרסיב אוברלואד, התאוששות, אדפטציה לשלב וכו׳
6-12 זה הבסיס להיפרטרופיה, הגיוון יהיה 4-6 חזרות, 6-8, 8-10, ו-10-15
אין פתרון קסמים. גם טווח גבוה יותר וגם טווח נמוך יותר יכולים לעבוד.אם במרכיבים האלה בעיה אז יכול להיות שטווח חזרות יכול לפתור את הבעיה בהתקדמות ?
אז אם אני מבצע לחיצת חזה עם 8 חזרות ולא מצליח להתקדם אז לשנות ולעשות 12 חזרות עם משקל יותר נמוך או לעשות 5 חזרות עם משקל כבד יותר ?