הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ לגבי מאמן פוטנציאלי

• פותח/ת השרשור Cygnus
  • פורסם בתאריך

Cygnus

משתמש משקיע
4,921
328
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
19,594
4,921
328
Team Active
שלום חברה,

מצאתי לי מאמן הרמת משקולות שהוא אבא של חבר שלי שהתאמן בפרדיס ושעדיין קשור אליהם כיום. הוא חיפש בנרות אנשים מאצלנו שמתעניינים בתחום וכשאני שמעתי על כך ודיברתי עם הבן שלו מתוך התעניינות בהאם הוא ירצה לאמן אותי והאם יש לו בכלל זמן, יום אחד הוא הופיע אצלנו בחד"כ והתברר שהוא מחפש אותי כבר כמה ימים. הוא בדק אם אני בכלל גמיש בידיים, שאל לגבי הנתונים שלי וכ'ו ואמר שאנחנו מתחילים להתאמן למחרת (lol.). אמרתי לו שאני בעיקר רוצה ללמוד את התנועות של ההנפה והדחיקה ושיש לי כי תכנית כוח שאני עובד לפיה וכ'ו.

עכשיו נראה לי שהוא הבין זאת אך בכל זאת כנראה יתעלם וידחף אותי לעבוד אך ורק לפי מה שהוא רוצה. הבעיה שלי היא שהוא מאלו שמסתמכים על מושגים לא ברורים כמו "ניסיון" ו"זהירות" והוא לא מעריך במיוחד את העובדה שאני עליתי 15 קילו תוך 3 חודשים ושאני ממשיך לעלות וכשסיפרתי לו שזה נובע מהתכנית שאני נמצא בה הוא התחיל עם כל מני שטויות שאני לא רוצה לפרט אותם.

בקיצור, אם הוא באמת יידע ללמד אותי את התנועות (הוא די זקן אבל הוא השתתף בעצמו בתחרויות בעברו והוא דווקא מבצע את התרגילים בעצמו כאילו הוא עושה אותם כל החיים), ובנתיים נראה לי שכן כי הוא מאוד מדייק בתיקוניו לפי האופן היחסי שבו אני יכול להעיד על כך לפחות, איך אני משלב את האימונים אצלו עם המשך SS?

ועוד דבר מטורף הוא שיש אצלו ראק שהוא בנה, משקולות מצופים עד ל-200 קילו ועוד 60 קילו לא מצופים (החד"כ המקומי מגיע בקושי ל-200), יש לו ספה שהוא בנה בעצמו גם, ופלטפורמה (שהוא בנה גם..). ואני אוכל להתאמן אצלו חופשי ובחינם מתי שאני רוצה.

אני אבהיר לו היום שאני רוצה ללמוד ממנו רק טכניקה עוד פעם. אבל שוב, איך מתמודדים עם מאמנים כאלה? כשסיפרתי לו על SS הוא הופתע ואמר שזה לא בריא לעבוד לשיאים כל אימון ובלה בלה בלה.

אשמח לתשובות ממי שהתעסק באימונים כאלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית