הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

על איזה דג אתם הכי ממליצים לאכול?

• פותח/ת השרשור LK
  • פורסם בתאריך

LK

משתמש פעיל
364
37
נק' מוניטין:
43
364
37
על איזה דג הכי הייתם ממליצים? ומבחינת שומן בלתי רווי וכומגה 3, איפה יש הכי הרבה או לפחות כמה שיותר?

על איזה דג הכי הייתם ממליצים? ומבחינת שומן בלתי רווי וכומגה 3, איפה יש הכי הרבה או לפחות כמה שיותר?

אין כמו סלמון 😋🍴 הייתי אוכל אותו כל יום וכל היום אם לא היה כזה יקר 😵

בסלמון שנמכר בארץ לרוב אין כמעט אומגה 3 בגלל שחלק מהדגים שנכרים מקורם מחוות גידול. החלק השני מקורו ממי אירופה ששם גם אין הרבה אומגה 3 בדגים מישום שטמפרטורת מי הים שם לא נמוכה כלכך.
כמות גדולה של אומגה 3 תיהיה לרוב בדגים שחיים בקרקעית הים ובדגים שחיים במקומות שטמפ' המים נמוכה.
לא אומר לא לאכול סלמון. להפך, אני בעד. אבל בשביל אומגה 3 הייתי ממליץ על סרדינים יותר.

• פותח/ת השרשור
בסלמון שנמכר בארץ לרוב אין כמעט אומגה 3 בגלל שחלק מהדגים שנכרים מקורם מחוות גידול. החלק השני מקורו ממי אירופה ששם גם אין הרבה אומגה 3 בדגים מישום שטמפרטורת מי הים שם לא נמוכה כלכך.
כמות גדולה של אומגה 3 תיהיה לרוב בדגים שחיים בקרקעית הים ובדגים שחיים במקומות שטמפ' המים נמוכה.
לא אומר לא לאכול סלמון. להפך, אני בעד. אבל בשביל אומגה 3 הייתי ממליץ על סרדינים יותר.
סבבה לגמרי, דווקא יש הרבה שומן בסלומון ושמעתי שזה שומן טוב.

סרדינים מאוד זולים. הם לא רק מכילים אומגה 3, אלא גם הרבה סידן (יותר מחלב) בגלל העצמות, הרבה וויטמין D מהכבד שלהם, וקו אנזים Q10 שאומרים שזה גם טוב לשרירים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית