עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא . זרוק לפח למה לסכן אותך ואת הקיבה שלךקניתי גיינר לפני 5 חודשים בערך, והאטימה שלו לא הייתה מי יודע מה, מאז הייתה לי הפסקה של חודשיים באימונים והגיינר הספיק להתקשות ממש, ברמה של אבן יש דרך להציל אותו? לא מצאתי חומר באינטרנט.
לא . זרוק לפח למה לסכן אותך ואת הקיבה שלך
כולה 200 שקל בלחץ לחודש חודשיים שימוש
אם אתה רוצה אתר
שמוכר בזול עם משלוח עד 4 יום אצלך בבית תגיד אני ארשום לך פה
תעשה מה שטוב לך אחי תקח את הגיינר המקולקל אני בכללי לא ממליץ על גיינר כי הוא מלא בסוכר ופחממות לא טובות..לפחות תנסה לא להיות שקוף, כאילו איך אתה מצפה שאני אקח את הדעה הזאת ברצינות, או שזה הניסיון שלך לא להיות שקוף ובפועל אתה מטומטם.
תעשה מה שטוב לך אחי תקח את הגיינר המקולקל אני בכללי לא ממליץ על גיינר כי הוא מלא בסוכר ופחממות לא טובות..
ואם אתה מדבר על ההצעה שלי בעבר הייתי קונה בארץ במחיר גנבה ומצאתי אתר שמוכר בחצי מחיר מהארץ עם משלוח טוב לארץ ..
תמשיך לקנות מאיפה שאתה קונה הכל בסדר
שבת שלום אחי
כן אחי תראה שרשום שם ״גילוי נאות אני מרוויח 5% לקניה ואתה 5% על כל הקניה״ ואין קשר לזה שהמחיר בארץ גנבה לעומת המחירים באתר שםאה וואו עכשיו בלבלת אותי לגמרי, אולי אתה בכלל לא מנסה לקדם את האתר/מוצר שלך דרך פורומים של כושר ופיתוח גוף, שאני אחפש שם משתמש דומה בfxp?
כן אחי תראה שרשום שם ״גילוי נאות אני מרוויח 5% לקניה ואתה 5% על כל הקניה״ ואין קשר לזה שהמחיר בארץ גנבה לעומת המחירים באתר שם
כן אחי תראה שרשום שם ״גילוי נאות אני מרוויח 5% לקניה ואתה 5% על כל הקניה״ ואין קשר לזה שהמחיר בארץ גנבה לעומת המחירים באתר שם