הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קניתי zma חוות דעת

ZakenKun

משתמש מתחיל
56
0
נק' מוניטין:
0
56
0
קניתי zma של חברת nutrid
רציתי לשאול אם יש לתוסף תופעות לוואי כלשהם?
המוצר מכיל
מגנזיום:
150 מג

אבץ:
10 מג

ויטמין b6 :
3.5 מג

עכשיו כתוב שצריך לצרוך 3 כדורים לפני שינה, אם אני שותה 2 לפני שינה זה עדיין יהיה אפקטיבי?
אמרו לי שצריכה גדולה של אבץ ומגנזיום יכול לפגוע .

אתה מבקש ביקורת על מוצר אחרי שקנית אותו?
בכל מקרה מגנזיוםו ואבץ הם מינרלים נחוצים לתפקוד תקין של הגוף. אם יש לך מחסור אז תיסוף יכול לעזור, כמה שיותר קרוב לכמה שאתה צריך יותר טוב. אם אין לך מחסור אז לא תרגיש בהבדל.
עודף מגנזיום (מסוג אוקסיד או ציטראט) עלול לגרום לשלשולים, חוץ מזה אין בעיות אמיתיות בכמויות הגיוניות

• פותח/ת השרשור
אתה מבקש ביקורת על מוצר אחרי שקנית אותו?
בכל מקרה מגנזיוםו ואבץ הם מינרלים נחוצים לתפקוד תקין של הגוף. אם יש לך מחסור אז תיסוף יכול לעזור, כמה שיותר קרוב לכמה שאתה צריך יותר טוב. אם אין לך מחסור אז לא תרגיש בהבדל.
עודף מגנזיום (מסוג אוקסיד או ציטראט) עלול לגרום לשלשולים, חוץ מזה אין בעיות אמיתיות בכמויות הגיוניות
אומרים אסור לשתות את זה עם מוצר חלב וחייב על בטן ריקה ולפני שינה. אז אני מפחד שיש לזה תופעות לוואי או משהו ..

אומרים אסור לשתות את זה עם מוצר חלב וחייב על בטן ריקה ולפני שינה. אז אני מפחד שיש לזה תופעות לוואי או משהו ..
זה בגלל שחלבון וסידן מעכבים ומפריעים לספיגה של מגנזיום

אה הבנתי.
ואין לזה תופעות לוואי כגון: סחרחורות וכדומה? אני פשוט לא יודע על זה כלום חוץ מזה שזה כן נחוץ לגוף
אם אתה לא אלרגי (נדיר, אבל אפשרי) אז אין תופעות לוואי נוספות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית