הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הצעות לשיפור front squat

• פותח/ת השרשור Nexos
  • פורסם בתאריך

Nexos

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
אהלן אשמח לעזרה מאדם בעל ניסיון בנושא.
שמתי לב שבמהלך front squat (אפילו במשקלים נמוכים) אני מתקשה לשמור על חזה "בחוץ" וגב שעון לאחור ואז קורה שאני מרים את העקבים על מנת לפצות ולשמור על יציבות.
אשמח לטיפים או תרגילים פרקטיים שאוכל לבצע כדי להשתפר, תודה.

קשה להגיד בלי סרטון.
יכול להיות טווח תנועה מוגבל בקרסול, או בגב העליון.
ממליץ לצלם ולהעלות סרטון עם משקל עבודה.

• פותח/ת השרשור
אני מניח שהתופעה הזו היא דיי נפוצה לכן יש לה כמה סיבות , אחת מהן היא חוסר גמישות בקרסול .
ממה זה יכול לנבוע בנוסף ?

זה לא משנה למה זה יכול לנבוע. מה שמשנה זה מה הבעיה שמופיע אצלך וממה היא נובעת אצלך. יהיה קשה מאוד לעזור לך בלי לראות איך אתה זז.

עשיתי המון front squat, ואפילו מאוד כבדים.
במצב תקין זה מעמיס המון על הגב התחתון וגם בעליון לא מעט, יש מצב שהם חלשים אצלך.
אם אתה לא מצליח להבליט חזה ולשמור על גב ישר (לא העלית סרטון, רק ממה שאמרת), אני מדמיין טכניקה גרועה מאוד.
בכל סקוואט צריך להסתכל על הפלג גוף העליון, ואם הוא תקין, יש מה לעבוד על התחתון, בלי העליון, כמעט בלתי אפשרי לעשות שום סוג סקוואט נכון.
תוודא שאתה יודע לעשות סקוואט רגיל נכון (אני בספק אם כן, אשמח לשמוע שאני טועה), ושאתה יודע לעשות דדליפט נכון לפני שאתה מתחיל עם תרגיל כזה.
כמה אתה שוקל? כמה משקל אתה עושה פרונט סקוואט?
יש לך סרטונים של סקוואט רגיל, דדליפט, ופרונט סקוואט כדי שאוכל להיווכח אם אני טועה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית