עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה השיטה הזו פחות נפוצה? הרי אם זה באמת כמו בLB אז הם יוכלו להעמיס יותר משקל
חחחח.. הרסת אותי! פאדיחה !!! אל תגלה לאף אחד תעשה טובה, אין לי מושג מאיפה הוא.😵חחח זה לא הדגל שלהם, מה שאתה חושב עליו זה ה-3 נורות (?) שמייצגות אם ההרמה קיבלה את האישור של השופטים או לא. ההרמה לא עברה, אז זה היה אדום, אבל אם הוא היה עובר הן היו לבנות.*
כמה דברים. א- הוא לא סיני הוא יפני לפי הדגל.
ב- לא בטוח שהוא עשה את זה בכוונה. אני לא כזה מבין בג'רקים אבל אם אתה שואל אותי הבחור לא ניראה כאילו היה לו מספיק זמן להיכנס לג'רק נורמלי הוא לא היה מספיק קליל וייציב ולא היה לו מספיק עוצמה להרים את המוט לגובה שיאפשר לו ג'רק. אז הוא עשה חצי סנץ' חצי אובר הד סקוואט.
ולגבי השאלה ליותר הרמת משקל בטכניקה הזאת.
א- עובדה שהוא לא הצליח משהו.
ב- עובדה שרוב העולם משתמש בג'רק הרגיל.
ג-בג'רק אין עבודה של עליה אים הכוח זה בעיקר עבודה של כח מתפרץ ונעילת מפרקים. עבודה סטטית בעיקר.
ד- אני לא בטוח לגבי הייציבות ראיתה איך הוא רקד שם.
ניראה לי פשוט שהוא איזה סמוראי שלא הלך לו כל כך עם החרבות אז נתנו לא צ'אנס במשקולות.
זה ז'אנג גואג'אנג הסיני, איך אתה בכלל מעזזזז!!!!!!!111אחדאחדכמה דברים. א- הוא לא סיני הוא יפני לפי הדגל.
ב- לא בטוח שהוא עשה את זה בכוונה. אני לא כזה מבין בג'רקים אבל אם אתה שואל אותי הבחור לא ניראה כאילו היה לו מספיק זמן להיכנס לג'רק נורמלי הוא לא היה מספיק קליל וייציב ולא היה לו מספיק עוצמה להרים את המוט לגובה שיאפשר לו ג'רק. אז הוא עשה חצי סנץ' חצי אובר הד סקוואט.
ג-בג'רק אין עבודה של עליה אים הכוח זה בעיקר עבודה של כח מתפרץ ונעילת מפרקים. עבודה סטטית בעיקר.
ניראה לי פשוט שהוא איזה סמוראי שלא הלך לו כל כך עם החרבות אז נתנו לא צ'אנס במשקולות.
😆🚬🤪🚬כמה דברים. א- הוא לא סיני הוא יפני לפי הדגל.