הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צריך המלצה

• פותח/ת השרשור doom
  • פורסם בתאריך

doom

משתמש מתחיל
193
22
נק' מוניטין:
38
193
22
סיימתי להשתמש בno expload נהנתי מהמוצר אבל אני מחפש עכשיו משהו בסגנון..
מישהו יכול להמליץ על no shotgun או ?superpump250

אני משתמש כרגע ב Jack3d בעקבות המלצות גורפות מהפורום הזה
אני אישית די מרוצה מהמוצר אבל זה בהחלט לא נותן לי את הפוקוס ואנרגיה כמו שאחרים מתארים

הזמנה הבאה אני גם אוסיף סאמפלים של no xplode ו super pump 250 כדי לראות איך הם משפיעים עליי.
בכל מקרה Jack3d ו Super pump 250 מאד נפוצים בקרב אנשים בפורום והתגובות די טובות

• פותח/ת השרשור
תודה..הexpload לא השפיע עליי כמו שרציתי אז הבנתי שהshotgun יותר חזק..אולי כדאי לך להזמין סאמפלים שלו

אני אני משתמש בJack3d מאוד מממליץ עליו - השותף שלי לאימון חזה משתמש בNOEXPLODE ואני אוכל אותו בלי מלח עם הג'ק - הרבה פחות אבקה - ממש איכות על כמות וזול יותר.

לחברה מעל 80 קג צריך כבר 2 סקופים של זה ממש מומלץ

• פותח/ת השרשור
דווקא עם האקספלוד נתתי בראש בלחיצת חזה..אבל גם..רק אחרי שהייתי לוקח 3 סקופים..יש מצב שאני ינסה את הjack

השאטגאן לא להיט (בגרסא הישנה הוא היה יותר חזק) מרגישים רק את הבטא אלנין (עיקצוצים בכל הגוף)
NO אקספלואוד הרגשתי פאמפ ונתן אבל מתרגלים

הג'ק פצצה אני לוקח 1.5 סקופים + 2 כוסות קפה/כדור קפאין ומעיף תתחת (רק הפאמפ לא מורגש)
הכי כדאי ללכת על כדורי קפאין + ג'ק לדעתי ואם רוצים פאמפ אז להוסיף ארג'נין (מוכרים בויטה קוסט ממש בזול)

*ההמלצות לנרקומנים של קפאין (בנאדם רגיל כל פורמולה ירגיש)

• פותח/ת השרשור
יש לי טראומה מאפדרין..חבר שלי היה לוקח הרבה זמן עד שהא התעלף לי באמצע אימון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית