הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קלן+תפריט

Sheli123

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
היי,
אני בת 22 גובה 1.50 משקל כרגע 53 ..
BMR 1440
חשוב לציין שהמשקל שלי בקיץ בחיטוב עומד על 45-46
אני בדרכ לא מאמינה בקיצורי דרך ועובדת קשה אבל הפתיעו אותי בכרטיס טיסה לתאילנד ויש לי שבועיים להתחטב עד כמה שניתן
אני מתאמנת 3 פעמים בשבוע FBW ועושה 3 פעמים שעה על סטפר
שוקלת להשתמש בקלן אבל אין לי מושג איך התפריט והאימונים אמורים להתנהל במהלך השימוש בו
ועד כמה באמת אוכל לרדת בשבועיים ? אין לי בעיה ״לגזור״ את עצמי מבחינת תזונה ואירובי רק חייבת להוריד כמה שיותר מהר, תודה לעונים

נערך לאחרונה:
אני בדרכ לא מאמינה בקיצורי דרך
אם את רואה בקלן קיצור דרך,אז כנראה זה לא בשבילך
אני מתאמנת 3 פעמים בשבוע FBW ועושה 3 פעמים שעה על סטפר
זה טוב מאוד. קלן לא היה נותן לך כלום אם לא היית מקפידה על אימונים ותזונה ולכן הוא ממש לא קיצור דרך,הוא יותר כמו "בוסטר"
להשתמש בקלן אבל אין לי מושג איך התפריט והאימונים אמורים להתנהל במהלך השימוש בו
של איזה חברה הקלן שלך ואיזה מינון הכדורים?
את לא אמורה לשנות משהו בתזונה בשביל קלן אבל כן מומלץ להיות בגרעון קל.
אירובי יכול להיות קשה יותר או קל יותר,תלוי איך הקלן משפיע עליך. מצד אחד זה תרופה לאסטמה ויותר קל לנשום ומצד שני זה מעלה את הדופק

• פותח/ת השרשור
ברור לי, לא חשבתי שזה קסם בגלל זה גם שאלתי איך התפריט והאימונים אמורים להשתנות? האם להוסיף אירובי? להוריד פחמימה לגמרי?
ובאילו כמויות אני אמורה להשתמש בהתאם למשקל הגוף שלי

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 67.2 · צפיות: 108
האם להוסיף אירובי?
קשה להגיד,קלן יכול להיות קשה. יש מצב שתקבלי את זה בצורה של רעידות בידיים ודופק של סוס
לא הייתי מוריד פחמימה לגמרי.
מינונים אני לא רוצה להמליץ,לא יודע כמה בחורה צריכה לקחת,אני פי 2 משקל ממך

את לא חייבת להשתמש בקלן, תעלי את האימונים שלך ל5 בשבוע כדי לזרז את התהליך ולמקסם את התוצאות, תורידי עוד קלוריות בתפריט גם כן שהגרעון יהיה יותר גבוה בגלל הזמן הקצר , ומקסימום את יכולה לקחת שורפי שומן אחרים יש מלא בשוק , לקלן יש תופעות לוואי זה לא הזמן הנכון לפי דעתי שתעשי ניסוי של קלן וזה מיותר לגמרי.

1.הקלן עוזר באחוז שומן נמוך כדי לתת בוסט קטן קטן
2.לא ממליץ תופעות לואי מורגשות אני לא אוהב
3.תאכלי 4 פרכיות פחות זה מה שזה יחסוך לך בערך:sarcastic:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית