אתם מדברים הרבה על בטחון ומלחמות ,כאילו זה הדבר היחיד שעל הפרק. אני כחייל משוחרר יותר חשוב לי מחירי הדיור,מס,דלק,שכר וכו'.
הצבעתי ליכוד לפני הגיוס. הפעם זה לא יקרה.
ביבי מדבר יפה,יודע לשכנע ופוליטיקאי ברמה הגבוהה ביותר,אבל הוא לא נותן לי כלום כבחור בן 22 שמתחיל את החיים בחוץ.
אני הולך עם גנץ או יאיר,מקווה שיתאחדו בכל מקרה.
לא אני לא שמאל. לפני הגיוס הייתי ימין קיצוני,ואז התגייסתי לאחת היחידות במשמר הגבול,הייתי בכל עיר פלסטינאית שאתם מכירים ועכשיו אני מגדיר את עצמי מרכז-ימין.
מכל הנאומים שהיו,גנץ הכי הרשים אותי ודיבר על עקרונות קריטיים בטחוניים למדינה כמו שמירה על הגולן ועקרונות יוקר מחייה. הוא מתכנן לפעול נגד חברות התרופות שמייקרות את החיים פה ונגד מונופולים נוספים ששולטים בשוק וזה מה שאני צריך כלוחם משוחרר בן 22. לא את ביבי שידבר יפה באנגלית
יש לך מושג כמה מליארדים ביזבנו על טנקים?? ואני אומר ביזבזנו כי היום במלחמה המודרנית,שרובה המוחלט זה מול ארגוני טרור ולא מדינות,אין כמעט שימוש לטנקים.
יושבים עשרות ואולי אפילו מאות טנקים שבחיים לא נעשה בהם שימוש,זה כסף שיכל ללכת ללוחמים לציוד יותר טוב ונשקים חדשים(ועוד היה נשאר מאות מליונים לפיתוח הנגב וכו)
מוזמנים לקרוא את מה שהבחור פה כתב ולהגיב על זהמי אמר לך שגנץ שמאל? ביבי?
א. לא יודע גנץ הזה חנטריש. לא יודע להתראיין. הראיון שלו עם חנוך דאום משהו הזוי. בגלל זה אומרים לו לשתוק.
רואים שהבנאדם לא מנהל בעצמו את כל הקמפיין הוא הפוסטר שלהם. זה הכל בלי תפקיד.
דאום: "צביקה האוזר, שמופיע ברשימתך, הוא בעצם האבא של חוק הלאום, שאני מאוד בעדו. מה אתה חושב על החוק הזה?"
גנץ: "אנחנו מדינה יהודית. ובתור מדינה יהודית אי־אפשר להתווכח עם חשיבותו של החוק, עם הדגל, עם הסמלים, עם יום השבת, עם כל מה שהופך אותנו מסורתית למדינת היהודים. אחרי שאמרתי את זה ובתוך המציאות המאוד מיוחדת שבתוכה אנחנו חיים, כשיש לנו שותפים פעילים, חיים ומדממים, כמו הדרוזים והצ'רקסים, אנחנו פיקששנו בקטע הזה. לא רק אני אומר את זה. אומרים את זה כל אנשי הימין שאתה רוצה".
דאום: "איך תתקן את זה? תשנה את חוק הלאום?"
גנץ: "לא. כל מה שאמרנו הוא שאנחנו רוצים לתקן את הסיפור הזה. כי בלי שום קשר לחוק הלאום, אנחנו גם מדינה שאזרחיה שווים. אז יש מספיק חוקים שמתעסקים בשוויון האזרחי שיש לכל האנשים. לכן, היה פה פאול שאותו צריך למצוא את הדרך הנכונה לסדר. איך עושים את זה? יושבים בשיח. מטפלים בדבר הזה".
דאום: "אז חוק הלאום יישאר מבחינתך?"
גנץ: "חוק הלאום הוא חוק שחוקק. אבל אנחנו מזהים את הבאג בסיפור הזה, ואת זה צריך לסדר".
דאום: "אבל רוב העם מסכים לחוק הלאום".
גנץ: "אבל רוב העם גם חושב שצריך לסדר את זה".
דאום: "השאלה היא איך תסדר את זה".
גנץ: "נשב ונמצא את הדרך הטובה ביותר לסדר את זה. זה מה שאנחנו רוצים לעשות. אי־אפשר לדבוק רק בתהליכים. צריך לדבוק במטרות. אם המטרה שלנו היא שהחבר'ה האלה יהיו חלק מהסיפור, אנחנו צריכים לפתור את זה".
מה?????? הבנאדם מסבך את כל השאלה ככה שרואים שאין לו בעצמו מושג מה הוא רוצה מהחיים.
ב. בתור אחד שפיקד על חיילים בקרב הוא לא יכול שבועיים אחרי לשבת בקוצנרט לזכר הרוגים ערבים ויהודים ב''צוק איתן'' זה בזיון.
הקונצרט היהודי-ערבי להרוגי צוק איתן שהרגיז תושבים בדרום. בני גנץ השתתף גם - חדשות רוטר
ג. בתור רמטכ''ל זה בזיון שהוא אמר שהוא שלח את חיילי גולני למותם כדי שלא ייפגעו אזרחי האוייב.
גנץ ב-2015: סיכנתי את חיילי גולני "מטעמים מוסריים" - חדשות 20
ד. הבנאדם מלקק לכל אחד שיצטרף אליו גם אם הוא לא חושב כמוהו.
מה הקשר של עדינה בר שלום לגנץ.
הערכה: בני גנץ יחבור למפלגתה של עדינה בר שלום
ובכלל כל הרשימה שלו זה אנשים שלא מסכימים בכלל אחד עם השני, זה מתכון לאסון וירי בנגמ''ש יהיה לו כאב ראש ענק לנהל מפלגה כזו.
ה. הבנאדם לא יודע לעשות עסקים. נותן לבנאדם שלא עובר אחוז חסימה מקומות משוריינים.
המגעים בין גנץ ליעלון: הוצע ליעלון 3 מקומות בעשיריה הראשונה - חדשות רוטר
וזה מתחבר למה שהחברה שגנץ עבד בה העידו עליו:
עדויות שהגיעו ל''מעריב'' על כהונתו של בני גנץ בחברת הסייבר: רופס, נרפה, נטול יוזמה ואו רצון
עדויות שהגיעו למעריב על כהונתו של בני גנץ בחברת הסייבר: רופס, נרפה, נטול יוזמה ואו רצון - חדשות רוטר
וכו' וכו' וכו'
אני ימני בדעותיי ועדיין אין לי מושג במי אבחר.
תסתכל על האנשים סביבו,
ימין יותר מהימין הקיצוני בליכוד
לא יהיה כלום, כי אין כלום.
לגבי החלק הראשון תקרא את מה שהבחור שציטטתי כתב
לגבי החלק השני יש לך מזל שקמתי על רגל ימין ואני מוכן להסביר לבור שהדבר היחיד שהוא יכול לעשות זה לצטט ססמאות
ביינתים כבר 4 חקירות בעשרות או לא מאות מיליונים והדבר היחיד שיצא להאשים אותו בשוחד שהוא לא לקח אני מבין שאתה לא יודע על איזה שוחד מדובר אז אפרט לך
הטענות שהוא קיבל "שוחד" - פרסום חיובי מהאתר וואלה שוואל זה לא קרה יש איזה שני פרסומים חיוביים עליו לעומת 100 נגדו ??????????
בתמורה לעזרה לעיתון/אתר בנוסף לשוחד מנוני מוזס גם לפרסום אוהד שגם לא קרה...
הקטע היותר מצחיק שאומרים שהוא בתמורה לסיקור האוהד עזר לנוני מוזס ואיך אתה שואל בזה שהבקשה של נוני מוזס הייתה להעביר חוק נגד ישראל היום (לאסור על לחלק עיתון בחינם ממש בעד האזרחים אה?) והקטע היותר מצחיק מזה שהוא בכלל היה נגד החוק הזה ופירק את הממשלה בגללו
ולא אני לא מצביע ליכוד אבל תמשיך להגיד רק לא ביבי ולפזר סיסמאות ריקות בטוח מתישהו זה יעזור
נ.ב
נורא הגיוני שעשו חקירה נגד נתינהו כשהו דיבר עם נוני מוזס אבל שום כלום ללפיד
חיפוש קצר של חצי דקה
מה ההבדל בין קשרי נתניהו-אלוביץ' לקשרי לפיד-מוזס?
הפוסט שלפיד לא כתב: "מה הסיפור עם נוני מוזס"
לפיד ביקש מהאוצר לגבש חוות דעת על חוק שיטיב עם ידידו מילצ'ן
מזמין אותךכחלון הכי נורמלי
מסיבת פרידה: משה כחלון פורש מפוליטיקה