הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למי אתם מצביעים בבחירות הקרובות ?

למי תצביעו בבחירות לכנסת ?

• סה"כ מצביעים
    124
אתם מדברים הרבה על בטחון ומלחמות ,כאילו זה הדבר היחיד שעל הפרק. אני כחייל משוחרר יותר חשוב לי מחירי הדיור,מס,דלק,שכר וכו'.
הצבעתי ליכוד לפני הגיוס. הפעם זה לא יקרה.
ביבי מדבר יפה,יודע לשכנע ופוליטיקאי ברמה הגבוהה ביותר,אבל הוא לא נותן לי כלום כבחור בן 22 שמתחיל את החיים בחוץ.
אני הולך עם גנץ או יאיר,מקווה שיתאחדו בכל מקרה.
לא אני לא שמאל. לפני הגיוס הייתי ימין קיצוני,ואז התגייסתי לאחת היחידות במשמר הגבול,הייתי בכל עיר פלסטינאית שאתם מכירים ועכשיו אני מגדיר את עצמי מרכז-ימין.
מכל הנאומים שהיו,גנץ הכי הרשים אותי ודיבר על עקרונות קריטיים בטחוניים למדינה כמו שמירה על הגולן ועקרונות יוקר מחייה. הוא מתכנן לפעול נגד חברות התרופות שמייקרות את החיים פה ונגד מונופולים נוספים ששולטים בשוק וזה מה שאני צריך כלוחם משוחרר בן 22. לא את ביבי שידבר יפה באנגלית

יש לך מושג כמה מליארדים ביזבנו על טנקים?? ואני אומר ביזבזנו כי היום במלחמה המודרנית,שרובה המוחלט זה מול ארגוני טרור ולא מדינות,אין כמעט שימוש לטנקים.
יושבים עשרות ואולי אפילו מאות טנקים שבחיים לא נעשה בהם שימוש,זה כסף שיכל ללכת ללוחמים לציוד יותר טוב ונשקים חדשים(ועוד היה נשאר מאות מליונים לפיתוח הנגב וכו)

מי אמר לך שגנץ שמאל? ביבי?
מוזמנים לקרוא את מה שהבחור פה כתב ולהגיב על זה
א. לא יודע גנץ הזה חנטריש. לא יודע להתראיין. הראיון שלו עם חנוך דאום משהו הזוי. בגלל זה אומרים לו לשתוק.
רואים שהבנאדם לא מנהל בעצמו את כל הקמפיין הוא הפוסטר שלהם. זה הכל בלי תפקיד.

דאום: "צביקה האוזר, שמופיע ברשימתך, הוא בעצם האבא של חוק הלאום, שאני מאוד בעדו. מה אתה חושב על החוק הזה?"

גנץ: "אנחנו מדינה יהודית. ובתור מדינה יהודית אי־אפשר להתווכח עם חשיבותו של החוק, עם הדגל, עם הסמלים, עם יום השבת, עם כל מה שהופך אותנו מסורתית למדינת היהודים. אחרי שאמרתי את זה ובתוך המציאות המאוד מיוחדת שבתוכה אנחנו חיים, כשיש לנו שותפים פעילים, חיים ומדממים, כמו הדרוזים והצ'רקסים, אנחנו פיקששנו בקטע הזה. לא רק אני אומר את זה. אומרים את זה כל אנשי הימין שאתה רוצה".

דאום: "איך תתקן את זה? תשנה את חוק הלאום?"

גנץ: "לא. כל מה שאמרנו הוא שאנחנו רוצים לתקן את הסיפור הזה. כי בלי שום קשר לחוק הלאום, אנחנו גם מדינה שאזרחיה שווים. אז יש מספיק חוקים שמתעסקים בשוויון האזרחי שיש לכל האנשים. לכן, היה פה פאול שאותו צריך למצוא את הדרך הנכונה לסדר. איך עושים את זה? יושבים בשיח. מטפלים בדבר הזה".

דאום: "אז חוק הלאום יישאר מבחינתך?"

גנץ: "חוק הלאום הוא חוק שחוקק. אבל אנחנו מזהים את הבאג בסיפור הזה, ואת זה צריך לסדר".

דאום: "אבל רוב העם מסכים לחוק הלאום".

גנץ: "אבל רוב העם גם חושב שצריך לסדר את זה".

דאום: "השאלה היא איך תסדר את זה".

גנץ: "נשב ונמצא את הדרך הטובה ביותר לסדר את זה. זה מה שאנחנו רוצים לעשות. אי־אפשר לדבוק רק בתהליכים. צריך לדבוק במטרות. אם המטרה שלנו היא שהחבר'ה האלה יהיו חלק מהסיפור, אנחנו צריכים לפתור את זה".

מה?????? הבנאדם מסבך את כל השאלה ככה שרואים שאין לו בעצמו מושג מה הוא רוצה מהחיים.

ב. בתור אחד שפיקד על חיילים בקרב הוא לא יכול שבועיים אחרי לשבת בקוצנרט לזכר הרוגים ערבים ויהודים ב''צוק איתן'' זה בזיון.
הקונצרט היהודי-ערבי להרוגי צוק איתן שהרגיז תושבים בדרום. בני גנץ השתתף גם - חדשות רוטר

ג. בתור רמטכ''ל זה בזיון שהוא אמר שהוא שלח את חיילי גולני למותם כדי שלא ייפגעו אזרחי האוייב.
גנץ ב-2015: סיכנתי את חיילי גולני "מטעמים מוסריים" - חדשות 20

ד. הבנאדם מלקק לכל אחד שיצטרף אליו גם אם הוא לא חושב כמוהו.
מה הקשר של עדינה בר שלום לגנץ.
הערכה: בני גנץ יחבור למפלגתה של עדינה בר שלום

ובכלל כל הרשימה שלו זה אנשים שלא מסכימים בכלל אחד עם השני, זה מתכון לאסון וירי בנגמ''ש יהיה לו כאב ראש ענק לנהל מפלגה כזו.

ה. הבנאדם לא יודע לעשות עסקים. נותן לבנאדם שלא עובר אחוז חסימה מקומות משוריינים.
המגעים בין גנץ ליעלון: הוצע ליעלון 3 מקומות בעשיריה הראשונה - חדשות רוטר

וזה מתחבר למה שהחברה שגנץ עבד בה העידו עליו:

עדויות שהגיעו ל''מעריב'' על כהונתו של בני גנץ בחברת הסייבר: רופס, נרפה, נטול יוזמה ואו רצון

עדויות שהגיעו למעריב על כהונתו של בני גנץ בחברת הסייבר: רופס, נרפה, נטול יוזמה ואו רצון - חדשות רוטר

וכו' וכו' וכו'

אני ימני בדעותיי ועדיין אין לי מושג במי אבחר.

תסתכל על האנשים סביבו,
ימין יותר מהימין הקיצוני בליכוד

לא יהיה כלום, כי אין כלום.

לגבי החלק הראשון תקרא את מה שהבחור שציטטתי כתב

לגבי החלק השני יש לך מזל שקמתי על רגל ימין ואני מוכן להסביר לבור שהדבר היחיד שהוא יכול לעשות זה לצטט ססמאות

ביינתים כבר 4 חקירות בעשרות או לא מאות מיליונים והדבר היחיד שיצא להאשים אותו בשוחד שהוא לא לקח אני מבין שאתה לא יודע על איזה שוחד מדובר אז אפרט לך

הטענות שהוא קיבל "שוחד" - פרסום חיובי מהאתר וואלה שוואל זה לא קרה יש איזה שני פרסומים חיוביים עליו לעומת 100 נגדו ??????????
בתמורה לעזרה לעיתון/אתר בנוסף לשוחד מנוני מוזס גם לפרסום אוהד שגם לא קרה...

הקטע היותר מצחיק שאומרים שהוא בתמורה לסיקור האוהד עזר לנוני מוזס ואיך אתה שואל בזה שהבקשה של נוני מוזס הייתה להעביר חוק נגד ישראל היום (לאסור על לחלק עיתון בחינם ממש בעד האזרחים אה?) והקטע היותר מצחיק מזה שהוא בכלל היה נגד החוק הזה ופירק את הממשלה בגללו

ולא אני לא מצביע ליכוד אבל תמשיך להגיד רק לא ביבי ולפזר סיסמאות ריקות בטוח מתישהו זה יעזור

נ.ב
נורא הגיוני שעשו חקירה נגד נתינהו כשהו דיבר עם נוני מוזס אבל שום כלום ללפיד

חיפוש קצר של חצי דקה
מה ההבדל בין קשרי נתניהו-אלוביץ' לקשרי לפיד-מוזס?

הפוסט שלפיד לא כתב: "מה הסיפור עם נוני מוזס"

לפיד ביקש מהאוצר לגבש חוות דעת על חוק שיטיב עם ידידו מילצ'ן

כחלון הכי נורמלי
מזמין אותך
‎מסיבת פרידה: משה כחלון פורש מפוליטיקה‎

אתה איזה פנאט של ביבי מה אפשר לעשות..יעבור לך מתישהו
חחחח אחלה תגובה כתבתי בערך באמצע שאני בכלל לא מצביע ביבי אבל אני מסכים איתך שזה אחלה טכניקה לעביר נושא ולהפוך אותי לפאנט של ביבי כשאתה לא יכול להגיב בשביל שלא תצתרך להגיב

ברור שגנץ יסכן חיילים,אנחנו מדינה עם מוסר בשמיים. הצבא הכי אתי בעולם ואני גאה בזה! והוא צודק לגמרי. עדיף להכניס יחידה קרבית לסרוק בתים שאולי יש בהם נשים וילדים מאשר להפגיז מהשמיים
כשאתה לא יכול להגיב בשביל שלא תצתרך להגיב
אין לי מה להגיב כי גנץ עדיין לא הוכיח את עצמו כפוליטיקאי,אין לו נסיון ואין מה להגיד לרעתו או לטובתו.
אני רק יודע שביבי לא נתן ולא נותן לי כלום,מבזבז כספים ברמה היסטרית וחלש מול ארגוני טרור. זה עובדות

לגבי החלק השני יש לך מזל שקמתי על רגל ימין ואני מוכן להסביר לבור שהדבר היחיד שהוא יכול לעשות זה לצטט ססמאות

ביינתים כבר 4 חקירות בעשרות או לא מאות מיליונים והדבר היחיד שיצא להאשים אותו בשוחד שהוא לא לקח אני מבין שאתה לא יודע על איזה שוחד מדובר אז אפרט לך

הטענות שהוא קיבל "שוחד" - פרסום חיובי מהאתר וואלה שוואל זה לא קרה יש איזה שני פרסומים חיוביים עליו לעומת 100 נגדו ??????????

הקטע היותר מצחיק שאומרים שהוא בתמורה לסיקור האוהד עזר לנוני מוזס ואיך אתה שואל בזה שהבקשה של נוני מוזס הייתה להעביר חוק נגד ישראל היום (לאסור על לחלק עיתון בחינם ממש בעד האזרחים אה?) והקטע היותר מצחיק מזה שהוא בכלל היה נגד החוק הזה ופירק את הממשלה בגללו

ולא אני לא מצביע ליכוד אבל תמשיך להגיד רק לא ביבי ולפזר סיסמאות ריקות בטוח מתישהו זה יעזור

נ.ב

חיפוש קצר של חצי דקה

מזמין אותך

ההבדל הוא שיש הקלטות משיחות של רה"מ בקולו שלו עם נוני מוזס.
את שניהם צריך להעמיד לדין.

נ.ב

חיפוש קצר של חצי דקה

מזמין אותך

קבוצת פייסבוק מפגרת
בנאדם שעשה הכי הרבה במכל הממשלה הזאת
בזכותו גם קניתי דירה
אלה מפגרים
בעזרת ה' כחלון ימשיך

קבוצת פייסבוק מפגרת
בנאדם שעשה הכי הרבה במכל הממשלה הזאת
בזכותו גם קניתי דירה
אלה מפגרים
בעזרת ה' כחלון ימשיך
ומה עם השינוי במחירי הסלולר?? אנשים שוכחים ששילמנו 300שקל בחודש

ברור שגנץ יסכן חיילים,אנחנו מדינה עם מוסר בשמיים. הצבא הכי אתי בעולם ואני גאה בזה! והוא צודק לגמרי. עדיף להכניס יחידה קרבית לסרוק בתים שאולי יש בהם נשים וילדים מאשר להפגיז מהשמיים

אין לי מה להגיב כי גנץ עדיין לא הוכיח את עצמו כפוליטיקאי,אין לו נסיון ואין מה להגיד לרעתו או לטובתו.
אני רק יודע שביבי לא נתן ולא נותן לי כלום,מבזבז כספים ברמה היסטרית וחלש מול ארגוני טרור. זה עובדות

יש עוד דרכים כמו לירות טיל ריק לאזהרה ושצריך להתפנות כמו שעושים בדרך כלל ואז אחרי X זמן טיל אמיתי או מה שלא יהיה
חוץ מזה אתה היית מוכן לסכן את החיים שלך?
והדבר הכי חושב לי לפחות זה שהוא משווה בין מחבלים לחיילים
הקונצרט היהודי-ערבי להרוגי "צוק איתן" שהרגיז תושבים בדרום - וואלה! חדשות

נ.ב
לא הייתי רוצה שהמפקד שלי יהיה מוכן לסכן לי את החיים בשביל לצאת מוסרי אבל אולי אתה שונה

ההבדל הוא שיש הקלטות משיחות של רה"מ בקולו שלו עם נוני מוזס.
את שניהם צריך להעמיד לדין.
אשמח להסבר למה חוקרים רק את ביבי ולא לפיד או שהסיבה שהשמאל פשוט מנסה להחליף את ביבי ולא כי מחפשים צדק

דרך אגב שוב פעם אני כותב המקרה של ביבי ונוני מוזס זה ביבי היה אמור להעביר חוק נגד ישראל היום בעד פרסום חיובי בידיעות אחרונות של נוני מוזס
בפועל ביבי פירק את הממשלה בשביל שהחוק לא יעבור (הצביע נגד החוק) והוא לא קיבל פרסום חיובי אז על איזה שוחד מודבר?

ומה עם השינוי במחירי הסלולר?? אנשים שוכחים ששילמנו 300שקל בחודש
ועוד עזוב שבכל פעם שהוא מנסה לשנות משהו מביאים לו מלא גלגלים
כמו שמפלגת עבודה הלכה ובכתה על מס דירה שלישית שהיה אמור לעזור להוריד מחירי דיור
וכל מחיר למשתכן שסופג פעם אחר פעם ביקורות ובכל זאת
מחירי דיור התחילו לרדת אחרי עשור
4 שנים בלי שזיינו אותו במיסים
אני מאוד מקווה שהוא ימשיך הוא היה טוב עם ביבי
ואני מקווה שגם אחרי בחירות הוא ישאר שם
אסור לנו לפספס אותו
ביבי בכל מקרה יבחר כל גנץ שמץ בולשיט כל תקוות שלא יתגשמו בחיים
אבל ליד ביבי צריך אנשים כמו כחלון

חוץ מזה אתה היית מוכן לסכן את החיים שלך?
כן. זה התפקיד שלי. כלוחם ומפקד באיו"ש ובעיר העתיקה בירושלים. תאמין לי שראיתי וחוויתי הכל
הייעוד שלנו זה להגן בגופנו על המדינה והאזרחים.
אני לא צריך רמטכל שיגיד לי להיכנס לבית שיש בו אזרחים פלסטינאים ביחד עם מחבלים. אני נכנס כי זה החובה שלי.ואם יש אישה פלסטינאית פצועה אני אדאג שהיא תקבל טיפול רפואי מלא על ידי החובש של הצוות.
זה לא עניין של דעה פוליטית,זה להיות בן אדם.
כל עוד בן אדם הוא לא מחבל שמנסה לפגוע בי או בחיילים שלי הוא יקבל יחס רגיל לגמרי

כן. זה התפקיד שלי. כלוחם ומפקד באיו"ש ובעיר העתיקה בירושלים. תאמין לי שראיתי וחוויתי הכל
אני לא צריך רמטכל שיגיד לי להיכנס לבית שיש בו אזרחים פלסטינאים ביחד עם מחבלים. אני נכנס כי זה החובה שלי.ואם יש אישה פלסטינאית פצועה אני אדאג שהיא תקבל טיפול רפואי מלא על ידי החובש של הצוות.
אנשים לא מביאים שביבי לא בעיה אלה אנשים שלידו

העבודה שלך זה להגן על אזרחי המדינה לא על אזרחי ישות עוינת

נכוו. אבל זה לא אומר שאני צריך לתת ל"ישות עוינת" למות.
אם זה מחבל,אני בעצמי יחורר לו את הראש.
פלסטינאי שלא ניסה לפגוע באף אחד,ונכנס בטעות לשטח אש ונפגע? אני בעצמי ישים לו חוסם עורקים.

• פותח/ת השרשור
הויכוח המוסרי הזה שאתם מדברים עליו, שהוא אם לסכן חיילים שלנו ולהכנס לעזה רגלית, או לשלוח טילים ולסכן אזרחים ערבים תמימים וחפים מפשע, הוא לא רק ויכוח מוסרי, אמנם הוא גם.
אבל יותר מכך, זה ויכוח גם תדמיתי. אנחנו מדינה קטנה ביחס לעולם, וגם ביחס לארצות הברית שבלעדיהם אנחנו כלום, ויכולים להיות מצבים שבהם ארצות הברית לא "תרשה" לנו לעשות את אותם מעשים לא מוסריים. וכן שאר העולם יראה אותנו בעין לא יפה. אז עם כל הכבוד לויכוח המוסרי כאן, הוא רק חלק קטן מהמשוואה.

אין אופציה אחרת חוץ מזהות.
גנץ לא אומר כלום, ביבי אומר שרודפים אותו, גבאי אומר רק לא ביבי, לפיד משנה את הדעה שלו כל שעה עגולה וכחלון אומר שהוא היחיד שאכפת לו.
חוץ מלריב אחד עם השני לאף אחד אין מצע ורעיונות אמיתיים, מלבד מפלגת זהות.

משה פייגלין הוציא ספר של 340 עמודים על המצע של זהות (שדרך אגב הוא נמצא כרגע בראש רשימת רבי המכר בצומת ספרים).
המפלגה היחידה עם מצע שיש בו רעיונות פרקטיים, מוסברים, מוכחים עם נתונים כלכליים וסטטיסטיים, להלן:

הפרדת דת ומדינה.
כלכלה ליברלית (כמו בכל מדינה מערבית מתוקנת).
לגליזציה לקנאביס.
מערכת חינוך מופרטת על מנת לעודד תחרות ולצמצם את משרד החינוך (שזה המשרד עם התקציב הכי גדול במדינה).
הורדת המכסים על ייבוא.
הפרטת התחבורה הציבורית לטובת השקעה בתחבורה פרטית.
הפרטת הקרקעות לאזרחים ופירוק מנהל מקרקעי ישראל על מנת לפתור את משבר הדיור.
צבא מקצועי (למרות שאני לא רואה איך זה קורה בשנים הקרובות בתור אחד שמכיר את הנתונים על כוח האדם בצה"ל).

השאלה אם פייגלין,חוץ מלהציע רעיונות יפים,גם מציג שיטות פעולה לאיך ליישם את זה

• פותח/ת השרשור
אין אופציה אחרת חוץ מזהות.
גנץ לא אומר כלום, ביבי אומר שרודפים אותו, גבאי אומר רק לא ביבי, לפיד משנה את הדעה שלו כל שעה עגולה וכחלון אומר שהוא היחיד שאכפת לו.
חוץ מלריב אחד עם השני לאף אחד אין מצע ורעיונות אמיתיים, מלבד מפלגת זהות.

משה פייגלין הוציא ספר של 340 עמודים על המצע של זהות (שדרך אגב הוא נמצא כרגע בראש רשימת רבי המכר בצומת ספרים).
המפלגה היחידה עם מצע שיש בו רעיונות פרקטיים, מוסברים, מוכחים עם נתונים כלכליים וסטטיסטיים, להלן:

הפרדת דת ומדינה.
כלכלה ליברלית (כמו בכל מדינה מערבית מתוקנת).
לגליזציה לקנאביס.
מערכת חינוך מופרטת על מנת לעודד תחרות ולצמצם את משרד החינוך (שזה המשרד עם התקציב הכי גדול במדינה).
הורדת המכסים על ייבוא.
הפרטת התחבורה הציבורית לטובת השקעה בתחבורה פרטית.
הפרטת הקרקעות לאזרחים ופירוק מנהל מקרקעי ישראל על מנת לפתור את משבר הדיור.
צבא מקצועי (למרות שאני לא רואה איך זה קורה בשנים הקרובות בתור אחד שמכיר את הנתונים על כוח האדם בצה"ל).
אם הם היו מפלגה "גדולה" - עם הרבה מנדטים בסקרים, אז אולי הייתי מצביע להם. כמו שזה נראה עכשיו, הם כנראה לא יעברו אפילו את אחוז החסימה, מה שאומר שהקולות של המצביעים להם ילכו לפח, במקום שאותם קולות ילכו למישהו שיכול לנצח את ביבי כמו גנץ או לפיד.

אם הם היו מפלגה "גדולה" - עם הרבה מנדטים בסקרים, אז אולי הייתי מצביע להם. כמו שזה נראה עכשיו, הם כנראה לא יעברו אפילו את אחוז החסימה, מה שאומר שהקולות של המצביעים להם ילכו לפח, במקום שאותם קולות ילכו למישהו שיכול לנצח את ביבי כמו גנץ או לפיד.
פה הטעות, בגלל אנשים כמוך שאומרים ''אה היא גם ככה לא תעבור אחוז חסימה אז חבל על הקולות'' יקרה מה שיקרה והמפלגה באמת לא תעבור את אחוז החסימה.

אני לא מאמין שמישהו שהוא לא ביבי יזכה לתפקיד ראש הממשלה בבחירות האלה, אבל לפחות לשנות את הרכב הכנסת בהחלט יהיה הישג טוב נכון לעכשיו.

פה הטעות, בגלל אנשים כמוך שאומרים ''אה היא גם ככה לא תעבור אחוז חסימה אז חבל על הקולות'' יקרה מה שיקרה והמפלגה באמת לא תעבור את אחוז החסימה.

ובגלל אנשים כמוך גנץ ולפיד לא יחליפו את ביבי..
חבל לבזבז את הקול על מפלגות קטנות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית