- פותח/ת השרשור
שים לב שוב למה שכתבתי: " אין שום קשר בין הדעות הכלכליות שלו לבין דת. "אבסורד להגיד שאין קשר כשהסיבה היחידה שאין תחב"צ בשבת (התערבות בכלכלה) בימינו אנו, היא דת. וזו דוגמה אחת כן?
א. תחב"צ בשבת לא קשור לכלכלה.
ב. הדעות שלו הן הפרדת דת ומדינה. כך שגם אין קשר.
מה זה משנה לך מה הוא ובמה הוא מאמין? מיצידי שיאמין בעללה כל עוד יש לו כוונות לעשות דברים טובים במדינה.אני אישית לא רואה בן אדם דתי אורתודוקסי (אני מניח שזה מה שהוא, מודה שלא התעמקתי במסורת שלו) משנה את החוק ובכך גורם ליותר יהודים לחלל שבת בפרהסיה. זו פשוט לא איך שהדת הזו עובדת, ואני לא חושב שהוא יהיה שונה. אני כן אשמח מאוד לגלות אחרת.
הדעות שהוא מייצג בכלל לא קשורות לאוכלוסיה שהוא מייצג. הוא מייצג ליברליות בכל הנושאים (כלכלה, דת, חינוך ..).
הוא מייצג הפרדת דת מהמדינה. מה שאומר שלא יהיו חוקים במדינה, שקשורים לדת.
הדבר אולי היחיד שהוא עושה למען דתיים זה לבטל חוק גיוס חובה. אבל גם זה בא מתוך משהו אחר, וזה צבא מקצועי.
כן. אין שום קשר למי זה. אדם שיש נגדו כתב אישום, פשוט לא הגיוני שיהיה ראש ממשלה לדעתי, וגם לא שישב בממשלה. לא כי זה ביבי.ואם זה לא היה ביבי אלא מועמד שאתה היית רוצה גם היית כותב אותו דבר למרות שאתה חושב שהוא לא אשם?
ושכחתי להוסיף, זה כמובן גם לא משנה אם הוא אשם או לא. זה עצם העניין שכתב האישום יבזבז לו נתח גדול מהזמן, שאותו הוא צריך בשביל לנהל את המדינה ולא לנהל את החיים הפרטיים שלו.