Research has since narrowed the estimates to between 3.3[17] and 7.5[18] million.בשורה הראשונה כתוב לך רעב שהיה בכול ברית המועצות מה הוא היה אמור לעשות להניק אזרח אזרח מהציצי שלו?
יודע מה נזרום שזה לא היה בברית המועצות אלה רק רק באוקראינה עדיין זה 3 מיליון איפה עוד ה10-30 מיליון שאתה טוען שנרצחו ?
חד משמעי המספר נופח וגם הסברתי איך
לא הולך ללמד אותך היסטוריה כשאתה אפילו לא יודע לקרוא 🫤
אז אין לך מושג בכלכלה.אני ממש לא מחבב את הרעיון של מפלגת גנרלים, אני הייתי ועדיין תומך נלהב של יש עתיד, עם נוכחות צבאית הרבה יותר ״רגועה״ בפן הזה.
הפואנטה שלי הייתה, שחצי ממפלגת כחול-לבן אלו אנשים שהקדישו את החיים שלהם לבטחון ישראל במסגרות שונות, חלקם נכי צה״ל. אז אני מוצא את זה אבסורד לכנות אותם שמאלנים עוכרי ישראל. אין שום בעיה עם שמאל, אבל בוא נהיה ריאלים - הם לא מרצ.
לגבי קומוניזם - אני האחרון שדוגל בגישה הזאת, אבל ממש לא הכל היה רצחני. אתם שוכחים שקיבוצים היו קומוניזם. בסופו של דבר זה נכשל כי מבחינת כלכלית זה פשוט לא עובד, אבל זה ממש לא אומר שזה כרוך באלימות.
על מה אתם מדברים אגב? כמה מהח״כים תומכים בקומוניזם אמיתי? מיעוט מאוד מאוד קטן. גם בעבודה ואפילו במרצ הם לא שואפים לקומוניזם מוחלט. זו גישה שכמעט לא קיימת בנוף הפוליטי האמיתי.
קפיטליזם מוחלט אגב, זה לא פחות גרוע מקומוניזם.
בואו נהיה ריאלים, כחול לבן זה לא שמאל. זה מרכז. לא שיש לי בעיה להודות אם זה שמאל או שיש לי בעיה להצביע למפלגת שמאל (כי אם נהיה ריאלים ולא היה כחול לבן והעבודה היו גדולים - הייתי מצביע עבודה) אבל מי שחושב שכחול לבן זה שמאל אמיתי כנראה לא קרא את המצע שלהם (או של יש עתיד) ופשוט נכנע לפופוליסטיות והפחדה של ביבי.
הוא דיבר על אחוזים, תפסיק להיות אבי נעלבי.
עובדתית, ככל שמדינה יותר קפיטליסטית היא יותר מצליחה כלכלית.
אם אתה מכיר מחקר שיודע להגיד שמאיזושהי נקודה בגרף הקפיטליסטיות הכל מתרסק העולם ישמח לגלות.