עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שוב, אתה חי בבועה שחורה ומאכילים אותך סיפורים שבעולם המצב אותו דבר. חרטא. מי שמשתכר כאן שכר ממוצע חוסך שנה שנתיים עם בת זוג שם פקדון וקונה דירה ברמה מאוד טובה.
אני רוצה שתשווה בין תא/ירושלים מקומות טובים לניו יורק/לונדון/פריז וכו/לוס אנג'לס תא לא נמצאת במקום כזה גרוע כמו שאומרים
מסכים איתך וצריך לעשות עם זה משהו אבל בכל מדינה כמעט יש כאלו אוכלוסיות באמריקה אלו השחורים
תה מדבר על דירות מתפרקות בת״א (שבארצות מערביות לא היה מותר בחוק להשכיר אותן למשל)
סליחה , אבל לא כיף לי שכל חודש 4000 ש"ח נעלמים לי מהמשכורות בשביל לממן את אותם אוכלוסיות שלא מוכנות לעבוד/לתרום לחברה.
אופיר שאלה לי אלייך. המס הכנסה באוסטרליה, גבוה כמו בארץ?
מסכים עם כל מה שכתבת רק רוצה לחדד (ולהגיב על מה שציטטתי) אנשים משווים את העיר הכי גדולה בישראל למקומום לא מרכזיים בחול ואומרים שישראל הרבה יותר יקרה (והדיור כן יקר אבל ממש לא כמו שעושים אותו)לא יודע, השחורים שאני מכיר עובדים כמו כולם. אולי התכוונת למקסיקנים אבל גם הם עובדים ועובדים ממש קשה.
מסכים עם כל מה שכתבת רק רוצה לחדד (ולהגיב על מה שציטטתי) אנשים משווים את העיר הכי גדולה בישראל למקומום לא מרכזיים בחול ואומרים שישראל הרבה יותר יקרה (והדיור כן יקר אבל ממש לא כמו שעושים אותו)
השחורים והמקסיקנים שאתה מכיר...
מסכים עם כל מה שכתבת רק רוצה לחדד (ולהגיב על מה שציטטתי) אנשים משווים את העיר הכי גדולה בישראל למקומום לא מרכזיים בחול ואומרים שישראל הרבה יותר יקרה (והדיור כן יקר אבל ממש לא כמו שעושים אותו)
השחורים והמקסיקנים שאתה מכיר...
להגיד לך תאמת אני לא מעריץ של ביבי אבל אני לא מאמין שכחול לבן נגיד היו פועלים בצורה הרבה יותר תקיפה בהכרח..אני רק אניח את זה פה...
חברים בואו לבדוק את עצמכם בשעשועון: ״ביבי או טיבי״:
1. מי הצביע 4 פעמים בעד ההתנתקות מעזה? ביבי או טיבי?
2. מי חתם על הסכם וי ולחץ את ידו של ערפאת? ביבי או טיבי?
3. מי החזיר את חברון לפלשתינים? ביבי או טיבי?...
4. מי שיחרר אלפי מחבלים עם דם הידיים? ביבי או טיבי?
5. מי שיחרר את מנהיג חמאס השייח' אחמד יאסין? ביבי או טיבי?
6. מי הפקיר את ביטחון ישראל באינתיפאדת הסכינים? ביבי או טיבי?
7. מי נותן לחמאס לירות על ישראל אלפי טילים? ביבי או טיבי?
8. מי נותן לחמאס לשרוף את כל הדרום? ביבי או טיבי?
9. מי נמנע מלהכריע את חמאס? ביבי או טיבי?
10. מי מעביר מילוני דולרים במזומן לחמאס כפרוטקשן? ביבי או טיבי?
11. מי משתף פעולה עם החמאס? ביבי או טיבי?
חברו את כל הנקודות ותבינו לבד, ביבי חלש, הימין חלש -
ביבי זה טיבי!
שעשועון טריויה בחסות Dan Dovrat
הזוכה יקבל אספקת סיגרים ושמפניה ורודה לשנה... וצי צוללות חדש ומושכלל!!
חשבתי שכדאי להזכיר ולשאול:
1. מה נחשב הדבר הזה ששי ניצן ואהרון ברק עשו?
2. האם היה כאן "היסוד הנפשי"?
3. מה הוא למד משיטת המשפט ההודית?
לימין החדש אין מצע,כנ''ל לבית היהודי, הם מצביעים כדי לשמור על הכיסא ולא עם העקרונות שלהם.
מרץ הם דו פרצופיים,ראה ערך עזרא נאווי.
לאיתמר בן גביר יש אג'נדה,והוא יהיה מוכן לשבת בגללה באופוזיציה,בניגוד לאנשים שהוא חבר אליהם.בעזהי"ת
הייתי נזהר בלשוני טרם הגדרת נשים כמו איילת שקד, קרוליין גליק או תמר זנדברג, בד בבד גם: איתמר בן גביר לצורך העניין, כחסרי מצע.
יודע מה, בא לא נתעקש על המילה מצע - קאנון כתוב שבלאו הכי לא מחייב משפטית במאומה, ונדבר על אג'נדה. דווקא פייגלין בהקשר זה, אחריו אני עוקב עוד מימי כחוסם כבישים המוני ב-1995, הינו בעל אג'נדה הפכפכה למדי - ולמרות זאת מניתי אותו כאן היות והוא עדיף לחלוטין מביביגנץלפיד.
לאיתמר בן גביר יש אג'נדה,והוא יהיה מוכן לשבת בגללה באופוזיציה,בניגוד לאנשים שהוא חבר אליהם.
אג'נדה יכולה להשתנות עם הזמן, וזה בסדר, כל עוד אתה נאמן לה,שטייניץ לדוגמה.
פעם גם אני חשבתי שמרץ נאמנים לאג'נדה, אחי גר בדרום הר חברון,ידעו טוב מאד מה קרה עם עזרא נאווי ועם הילדים הפלסטינים המסכנים, אם טובת הפלסטינים הייתה לעיניה של מרץ הם היו מוקיעים אותו,אבל הם השתיקו את החלק השני של תחקיר עובדה.
הייתי אומר שזו המפלגה עם התוכניות הכי פרקטיות שיש כרגע (יש עתיד).
חחחחח, נעשה נעשה נעשה זה לא מצע.גילוי נאות - אני תומך כחול לבן. במקור תומך של יש עתיד.
אני מודה, גנץ לא פרסם שום דבר מרעיש מבחינת עמדות / מצע.
מנגד, יש עתיד במשך שנים על גבי שנים בנו תכניות עבודה, מדיניות, חזון, וכו׳ וכו׳ וכו׳. הייתי אומר שזו המפלגה עם התוכניות הכי פרקטיות שיש כרגע (יש עתיד).
שהתאחדו, כמובן המטרה הייתה להחליף את השלטון ולהתחיל לשנות כאן משהו. לפיד לא היה נכנס עם גנץ אם לא היו שותפים לאותם רעיונות. עיקר הדיונים היו על מצע ודרכי פעולה ולא על שריון ג׳ובים X שר חינוך וY שר רווחה (כן היו צריכים להסדיר מי עומד בראש המפלגה כמובן..).
בסופו של יום צריך להסתכל אכן מי אתם מאמין שיש לו אידיאולוגיה ומי באמת אכפת לו מארץ ישראל. אומנם אני לא חסיד של גנרלים, לא ראיתי מצע מסודר שלהם, אבל אני בהחלט מאמין שאכפת להם מהמדינה והם רוצים לעשות טוב לאזרחים.