פתאום בשבוע האחרון בלי ששיניתי כלום בתוכנית אימונים או בכל דבר אחר בחיים התחיל לי קצת קוצר נשימה אחרי האימון מה יכולה להיות הסיבה? אין יל אסטמה או משהו כזה ובחיים לא היה לי דבר כזה
יש למישהו מושג? עכשיו זה גם נהיה לי באמצע היום שקשה לנשום בלי קשר לאימון יכול להיות שזה מושפע מהאימונים או לא? הייתי בטוח שזה יעבור אבל זה כבר מעל שבוע
אצלך כל הבעיות מתחילות ומסתיימות במוח FUCK IT אני אגיד את זה, אתה מגזים. אתה כל שבוע בא עם בעיה אחרת ''משום מקום'' ושואל מה הסיבה ו''איך זה הגיוני אין לי אסתמה'' או מחפש סיבה לא הגיונית אחרת, ושמביאים לך תשובות אתה מתעלם מהתשובה ומחפש לשאול עוד שאלה של ''אבל איך זה הגיוני?'' אתה צריך להבין שאתה קצת פרנואיד ואתה מנפח דברים באופן לא רציונלי לחלוטין. שים לב משבוע לשבוע עם השאלות שלך פחות ופחות אנשים מתייחסים שבן אדם מבקש עזרה כל שבוע על דברים שונים ומשונים (שלרוב אין פואנטה) בסוף שזה משהו אמיתי אף אחד לא יעזור לו.
בכל מקרה אני אגיב ברצינות כי זה נושא רציני מה שאתה מדבר עליו (אם כי אני בספק שזה קרה) בטח היה לך קצת קושי לפחות משניה ובמקרה הרע לא היה בכלל! אם יש לך קוצר נשימה אמיתי שנמשך כבר שבוע הייתי מציע לך לגשת לרופא ולא לקבל עצות בפורומים, זה יכול להיות סימן לכלום ויכול להיות סימן למשהו רציני.