היום הייתי אצל האנדוקרינולוגית,אני במעקבי גדילה מגיל 12 בגלל גניקומסטיה שהתפתחה (כן מגיל 12) ומתאמן מגיל 14 בגיל 16 הייתי אצל פרופסור פרטי שמתחתמה באנדוקרינולוגיה והוא אמר שיש נסיגה של הגניקומסטיה ועם הזמן באמת ראיתי שיפור וכרגע יש שם כמעט רק שומן (אני באיזור ה16 אחש כרגע)
הטסט שלי לא עבר את המינימום עד גיל 15 ובגיל 17 הוא התחיל לעלות והגיע לשיא שלו של 6.5
הפסקתי את המעקבים אצל האנדו אני כרגע בן 18 מתגייס ב1.4
בכל מקרה עשיתי בדיקות דם שגרתיות סתם לראות מה המצב איתי לפני הגיוס וראו שהטסט שלי ירד ל4.4 מ6.5
האנדוקרינולוגית שלחה אותי לבדיקות דם שעשיתי במקום ולאישפוז במשך יום בשביל
להזריק לי חומר בעירוי שיבדוק אם האשך מגיב ומסוגל לשחרר טסט טבעי
בכל מקרה רציתי לשאול אם מישהו עבר את התהליך הזה? האם יורידו אותי מקרבי אם אקבל טיפול בטסט?
ולמישהו יש עוד מידע על איזה חומר שהולכים להזריק בעירוי ובתהליך עצמו?
יש עוד בדיקות של המון המון הורמונים שעשו לי היום,אעדכן כאן שהבדיקות יגיעו
מניחוש מאוד מאוד פרוע שלי וקצת חפירה באינטרנט זה הדבר הכי קרוב שהצלחתי למצוא לבדיקות מחלת השימוטו – ויקיפדיה
הטסט שלי לא עבר את המינימום עד גיל 15 ובגיל 17 הוא התחיל לעלות והגיע לשיא שלו של 6.5
הפסקתי את המעקבים אצל האנדו אני כרגע בן 18 מתגייס ב1.4
בכל מקרה עשיתי בדיקות דם שגרתיות סתם לראות מה המצב איתי לפני הגיוס וראו שהטסט שלי ירד ל4.4 מ6.5
האנדוקרינולוגית שלחה אותי לבדיקות דם שעשיתי במקום ולאישפוז במשך יום בשביל
להזריק לי חומר בעירוי שיבדוק אם האשך מגיב ומסוגל לשחרר טסט טבעי
בכל מקרה רציתי לשאול אם מישהו עבר את התהליך הזה? האם יורידו אותי מקרבי אם אקבל טיפול בטסט?
ולמישהו יש עוד מידע על איזה חומר שהולכים להזריק בעירוי ובתהליך עצמו?
יש עוד בדיקות של המון המון הורמונים שעשו לי היום,אעדכן כאן שהבדיקות יגיעו
מניחוש מאוד מאוד פרוע שלי וקצת חפירה באינטרנט זה הדבר הכי קרוב שהצלחתי למצוא לבדיקות מחלת השימוטו – ויקיפדיה