להפסיק להתאמן בשביל להשמין?

Netanel100

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
היי . אני שוקל 54 בגובה 1.72 מתאמן 4 פעמים ביום במשך חודש.
הייתי אצל מעסה (כן אני יודע שהוא לא מבין בתזונה לכן אני שואל) והוא אמר לי שאני צריך להשמין דחוף (בגלל בעיה רפואית שאני יודע עליה) ולכן להפסיק להתאמן ולאכול הרבה בשר אדום עד שאני מגיע למשקל 60. אני לחלוטין נגד להפסיק להתאמן, האם באמת דחוף להפסיק להתאמן ? אימוני כוח יכולים לגרום לירידה במשקל או שהוא סתם חרטט אותי? לא יורדים בהם הרבה קלוריות? חשוב לציין שלא היתה ירידה במשקל בעקבות האימונים אלא ההפך - עליה.
בימים האחרונים אני אוכל בין 2500 ל2900 קלוריות ביום.
שאלה נוספת - זה בעיתי אם אני ישתה 300 גרם שבולת שועל ביום (בשייק עם מים) כלומר 150 בארוחה אחת ו150 בארוחה שניה?

נערך לאחרונה:
הייתי אצל מעסה
אף אחד לא הסמיך את האיש הזה להגיד לך מה כן לעשות ומה לא לעשות.
אין שום צורך בעולם שתפסיק להתאמן. פשוט תאכל יותר. תעלה את כמות הקלוריות שאתה מכניס כל יום
ואין שום בעיה עם כמות כזאת של שיבולת שועל.
זה רק יזרז תהליכי עיכול

• פותח/ת השרשור
אף אחד לא הסמיך את האיש הזה להגיד לך מה כן לעשות ומה לא לעשות.
אין שום צורך בעולם שתפסיק להתאמן. פשוט תאכל יותר. תעלה את כמות הקלוריות שאתה מכניס כל יום
ואין שום בעיה עם כמות כזאת של שיבולת שועל.

זה רק יזרז תהליכי עיכול
ברור לי שהוא לא מוסמך וממש לא מבין בעניין לכן שאלתי את זה פה, אני צריך להשמין, לאכול הרבה שומנים ופחמימות, אבל האם אמוני כוח גורמים לי לעלות פחות במשקל או שהוא סתם חרטט אותי? הם לא שורפים הרבה קלוריות נכון? במיוחד שאני כרגע לא מרים משקולות של יותר מ10...
לגבי שבולת שועל - תודה על התשובה!

אבל האם אמוני כוח גורמים לי לעלות פחות במשקל או שהוא סתם חרטט אותי?
הוא תואר ראשון בזיוני מוח.
תגדיל את הצריכה הקלורית. בהרבה. אל תתבייש לטרוף גם בצקים ועוגות.
אם אתה חייב להשמין בגלל בעיה רפואית אז תאכל ותאכל ותאכל

• פותח/ת השרשור
הוא תואר ראשון בזיוני מוח.
תגדיל את הצריכה הקלורית. בהרבה. אל תתבייש לטרוף גם בצקים ועוגות.
אם אתה חייב להשמין בגלל בעיה רפואית אז תאכל ותאכל ותאכל
טוב לדעת וטוב ששאלתי ולא הקשבתי לו... כמה קלוריות בערך אני שורף באימון של משקולות ( במשקל של לא יותר מ10) ומכשירים, במשך שעה? לא הרבה? לפי מה שראיתי באינטרנט יורד משהו כמו 300 קלוריות באימון מקסימום זה נכון?
לגבי אוכל אני אוכל הרבה בימים האחרונים (בין ל2500 ל3000 קלוריות ביום) ואני מתכון לאכול ככה כל יום.

נערך לאחרונה:
הוא מדבר שטויות. מה הבעיה אם אפשר לשאול? אפשר גם בפרטי
אני רואה לאן אתה חותר. נראה לי שיש סיכוי גדול שאתה צודק.
נתנאל, אולי תשתף איתנו מה הבעיה הרפואית שלך, יכול להיות שיש לחלקנו עיצות מעבר לאכול יותר קלוריות כדי להעלות במשקל. אני אישית סבלתי מתת משקל עקב מחלה מסוימת, יכול להיות שיש לי מה ליעץ.
אתה כמובן לא חייב, וזכותך לשמור על פרטיותך.
בסופו של דבר, קשה לי להאמין שלהפסיק אימונים תגדיל את הסיכוי שלך להשמין או לעלות במשקל, אם אתה בתת משקל עקב סיבה רפואית.

ברור לי שהוא לא מוסמך וממש לא מבין בעניין לכן שאלתי את זה פה, אני צריך להשמין, לאכול הרבה שומנים ופחמימות, אבל האם אמוני כוח גורמים לי לעלות פחות במשקל או שהוא סתם חרטט אותי? הם לא שורפים הרבה קלוריות נכון? במיוחד שאני כרגע לא מרים משקולות של יותר מ10...
לגבי שבולת שועל - תודה על התשובה!
לול
אם כבר להיפך
אימוני כוח עוזרים לעלות במשקל.. עליתי כמעט 20 קילו בשנה האחרונה
אתה פשוט צריך לאכול הרבה כל יום שבוע שבוע חודש חודש תוך כדי שבאימון אתה משקיע את הנשמה ועובד עם משקלים כבדים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית