הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חולשה ביום רגליים כתפים

Yagel_cohen

משתמש מתחיל
78
10
נק' מוניטין:
10
78
10
אהלן חברים, אני עובד בתוכנית חלוקה ABC ביום הכבד לכח של רגליים כתפיים אני מרגיש חולשה שאני בקושי מצליח לעמוד לפעמים, זה קורה בדרך כלל לקראת סוף הדדליפט שלי.
אני עושה סקוואט 5×5 ואז דדליפט 3×5 לאחר מכן סופר סט של לג פרס וסטיף לג.

אמרו לי שזה בגלל חוסר סוכרים וזה מצב נורמלי לחלוטין תמר או פטל מרוכז טיפה יסדרו את זה, זה נכון? למישהו יש עוד טיפים?
זה קורה לפעמים וזה הורס את כל שאר האימון.

כשאני מרגיש חולשה במהלך האימון אני אוכל בננה. זה אחלה סוכר פשוט מתפרק בכמה דקות וחוזר לך האנרגיות

לתרגילים מורכבים וכבדים כמו סקוואט ודדליפט יש השפעה כזאת במיוחד אחרי 8 סטים.
אני משתדל לאכול ארוחה מלאה ביום של אימון רגליים, לשתות בין סט לסט ולנוח כמה שצריך.
מומלץ להתחיל עם התרגילים האלה בתחילת האימון שיש לך כמה שיותר כוח, לעבוד מסודר עם חימום ותמיד להיות קשוב לגוף שלך.

אהלן חברים, אני עובד בתוכנית חלוקה ABC ביום הכבד לכח של רגליים כתפיים אני מרגיש חולשה שאני בקושי מצליח לעמוד לפעמים, זה קורה בדרך כלל לקראת סוף הדדליפט שלי.
אני עושה סקוואט 5×5 ואז דדליפט 3×5 לאחר מכן סופר סט של לג פרס וסטיף לג.

אמרו לי שזה בגלל חוסר סוכרים וזה מצב נורמלי לחלוטין תמר או פטל מרוכז טיפה יסדרו את זה, זה נכון? למישהו יש עוד טיפים?
זה קורה לפעמים וזה הורס את כל שאר האימון.
לא הבנתי.. אתה עושה סקוואט כבד 5*5 ואז דדליפט כבד 5*3 ולקינוח סופר סט ואז אתה מתפלא שיש לך חולשה ברגליים? מה ציפיתה שיקרה אחרי כל הנפח הזה?

• פותח/ת השרשור
מומלץ להתחיל עם התרגילים האלה בתחילת האימון שיש לך כמה שיותר כוח, לעבוד מסודר עם חימום ותמיד להיות קשוב לגוף שלך.
ברור אחי אני מתחיל דבר ראשון עם המורכבים אין ספק, וכמובן תמיד עם חימום.

לא הבנתי.. אתה עושה סקוואט כבד 5*5 ואז דדליפט כבד 5*3 ולקינוח סופר סט ואז אתה מתפלא שיש לך חולשה ברגליים? מה ציפיתה שיקרה אחרי כל הנפח הזה?

זה נפח גדול לא עצום, הרגליים הם השריר שהכי חשוב לי לפתח ומשקיע בהם כמו שצריך
ולא מרגיש חולשה ברגליים או חולשה בשריר כל שהוא, יש קושי בנשימה וחולשה כללית של הרגשה חלשה

• פותח/ת השרשור
שמדובר בסקוואט ודדליפט זה נפח עצום.
אני מסתדר מעולה עם הנפח הזה ומתקדם בכל התרגילים.
אולי הלג פרס טיפה מיותר אבל זה נותן לי אחלה של הרגשה ומחזק לי את הסקווט כי אני עושה אותו ברוחב צמוד שנותן דגש על הקוואדס, הסטיף לג לדעתי חשוב מאוד, מכיוון שאין מספיק עבודה חזקה על האמסטרינג, רק בו אני מצליח ממש להרגיש אותו עובד.(כמובן שהוא עובד גם בסקווט ובדדליפט)

בכל מקרה השאלה הייתה לגבי החולשה, ישלך טיפ כל שהוא?

ישלך טיפ כל שהוא?
מעבר ללהוריד נפח..לא
לא הייתי מעיז לעשות שלוש סטים של דדליפט אחרי 5 סטים של סקוואט.
ככה שאין מה לדבר בכלל על סופר סט אחרי זה

1.כל הכבוד על האומץ
2. קרא שוב את 1
אותו ברוחב צמוד שנותן דגש על הקוואדס,
פרונט סקוואט יתן לך דגש יותר גדול לקוואדס.
אתה יכול לעשות 3 סטים סקוואט רגיל,2 סטים פרונט סקוואט.
זה יפתור לך את הבעיה.
אל תדאג בכלל בקשר להאמסטרינגס. זה השריר העיקרי שעובד בסקוואט ודדליפט אתה מעמיס עליו יותר מדי ובגלל זה אתה מותש

• פותח/ת השרשור
לדעתי 4 תרגילים לרגליים זה לא כזה הרבה,
זאת הקבוצה שרירים הכי גדולה, הנפח ממש לא מפריע לי.
מעבר ללהוריד נפח..לא
בכל מקרה גם אם אתה חושב שהבעיה היא באמת בנפח, אני רק עושה סווקאט ואז דדליפט ולאחר הסט השני בדדליפט מתחיל להרגיש את החולשה החזקה

לדעתי 4 תרגילים לרגליים זה לא כזה הרבה,
זאת הקבוצה שרירים הכי גדולה, הנפח ממש לא מפריע לי.

בכל מקרה גם אם אתה חושב שהבעיה היא באמת בנפח, אני רק עושה סווקאט ואז דדליפט ולאחר הסט השני בדדליפט מתחיל להרגיש את החולשה החזקה
זה לא קשור. אתה לא מספיק להתאושש מאימון לאימון. יכול להיות שבפעמים הראשונות לא הרגשת עד שהעייפות החלה להצטבר במהלך האימונים...
קיצור אני חושב שאתה מנסה ראש בקיר, אתה לא רוצה להוריד נפח ולהמשיך לעשות בדיוק אותו דבר ובלי להרגיש חולשה. אין לי מה להגיד לך. תתחיל לאכול באמצע האימון אולי זה יעזור לך...

בתור אחד שהתאמן 3 שעות היום. 10 סטים 5 חזרות סקוואט (רגיל ובוקס), 10 סטים 5 חזרות דדליפט (רגיל וסומו). 15 סטים 5 חזרות בנץ'.
אני יכול להגיד שאני מעריץ של עבודה עצומה על השרירים, במיוחד של הרגליים, אני חושב שזה מעולה שאתה מעמיס עליהם.
אבל אני גם מקפיד לאכול המון לפני אימון, יש לי ארוחת בוקר כמו שתי ארוחות שלך כנראה, ועוד ארוחה ענקית כמה דקות לפני אימון. בנוסף אני שותה ליטר מיץ פירות וירקות תוך כדי אימון, ובשעה או חצי שעה אחרונה של האימון אני צריך לאכול כמה תמרים או צימוקים כדי למנוע נפילת סוכר.
בקיצור, אתה חייב לאכול הרבה יותר במהלך היום לפני, אותו יום לפני האימון, וכנראה גם תוך כדי האימון.
אל תוריד עומס, אתה תצא פצצה עם העומס שלך.

• פותח/ת השרשור
זה לא קשור. אתה לא מספיק להתאושש מאימון לאימון. יכול להיות שבפעמים הראשונות לא הרגשת עד שהעייפות החלה להצטבר במהלך האימונים...
קיצור אני חושב שאתה מנסה ראש בקיר, אתה לא רוצה להוריד נפח ולהמשיך לעשות בדיוק אותו דבר ובלי להרגיש חולשה. אין לי מה להגיד לך. תתחיל לאכול באמצע האימון אולי זה יעזור לך...

אחי אני נח 72 שעות בן אימון לאימון אני מתאושש ממש טוב יש לי הפסקות ארוכות בן כל קבוצת שרירים, זה לא קשור להתאוששות כל האימון הזה ממש לא חדש לי.

ולאחר מכן ממשיך עוד סט כבד ואז סופר סט?
ולא אחי כשאני מרגיש את החולשה אני מוותר על הסופר סט וממשיך לכתפיים.
**לרוב אין לי את החולשה המדוברת זה לא כל אימון!** (לעיתים רחוקות יחסית)
בתור אחד שהתאמן 3 שעות היום. 10 סטים 5 חזרות סקוואט (רגיל ובוקס), 10 סטים 5 חזרות דדליפט (רגיל וסומו). 15 סטים 5 חזרות בנץ'.
אני יכול להגיד שאני מעריץ של עבודה עצומה על השרירים, במיוחד של הרגליים, אני חושב שזה מעולה שאתה מעמיס עליהם.
אבל אני גם מקפיד לאכול המון לפני אימון, יש לי ארוחת בוקר כמו שתי ארוחות שלך כנראה, ועוד ארוחה ענקית כמה דקות לפני אימון. בנוסף אני שותה ליטר מיץ פירות וירקות תוך כדי אימון, ובשעה או חצי שעה אחרונה של האימון אני צריך לאכול כמה תמרים או צימוקים כדי למנוע נפילת סוכר.
בקיצור, אתה חייב לאכול הרבה יותר במהלך היום לפני, אותו יום לפני האימון, וכנראה גם תוך כדי האימון.

אני גם די בטוח שזה קשור לתזונה לפני ובמהלך האימון אנסה מיץ תפוזים או את התמרים נראה איך זה משפיע תודה אחי

זה לא קשור לאוכל. אני מאמין שהמשקלים שלך פי 4 יותר גבוהים משלו. אתה מתאמן מאוד מתקדם ובהתאם לכך גם האימונים שלך. הוא יכול לעשות נפח עצום ולאכול גם 6000 ק׳ אבל כנראה הוא בכל זאת לא יתקדם כמוך ואפילו יסתכן בפציעה.

זה לא קשור לאוכל. אני מאמין שהמשקלים שלך פי 4 יותר גבוהים משלו. אתה מתאמן מאוד מתקדם ובהתאם לכך גם האימונים שלך. הוא יכול לעשות נפח עצום ולאכול גם 6000 ק׳ אבל כנראה הוא בכל זאת לא יתקדם כמוך ואפילו יסתכן בפציעה.
לא לגמרי מסכים, לעבוד קיצוני עלולה לקדם מאוד ולפצוע מאוד, אבל זה עדיין יותר בטוח מסטרואיידים לפחות 😆.
אני בעד עבודה קצת מעבר למה שמוגדר בטוח, ולאכול ולישון הרבה יותר ממה שמוגדר, נצרך.

לא לגמרי מסכים, לעבוד קיצוני עלולה לקדם מאוד ולפצוע מאוד, אבל זה עדיין יותר בטוח מסטרואיידים לפחות 😆.
אני בעד עבודה קצת מעבר למה שמוגדר בטוח, ולאכול ולישון הרבה יותר ממה שמוגדר, נצרך.
גם אני בעד נפח גבוה אבל שוב, זה ממש לא מתאים לכולם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית