הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שילוב אימונים

Alonattias95

משתמש מתחיל
148
0
נק' מוניטין:
0
148
0
אני עושה 2 אימונים בשבוע שזה נקרא.orange theory אני נמצא בחול .. זה משלב הליכון חתירה ומשקולות באימון אחד שורפים 700-1000 כל אימון ..
רציתי לדעת מה איזה באימון ה3 בחדר כושר .. כי בא לי לשלב עוד אימון 3 בחדכ של חיטוב .

אני רוצה חיטוב

ובתוכנית הזאת שאני נמצא בה גם שורפים וגם עובדים על שריר ..

משקל 66
גובה 174
גיל 24

מצטער לנפץ לך אבל אתה לא באמת שורף שומן באימונים הללו.. אתה מוציא המון קלוריות שיכולות להוביל לגירעון קלורי ולירידה במשקל בסופו של דבר. זה מה שגורם לירידה.
מעבר לזה האימונים שOT עושים מיועדים לגרום לגוף שלך לשרוף כמות מוגברת של קלוריות במנוחה, שגם יכול להוביל לגירעון ביתר קלות. בפועל זה אפקטיבי יותר בעיקר אם אתה בעודף משקל גדול. והכוונה בלשרוף שומן היא למאגרי שומן המשמשים כמקור אנרגיה בפעילות אירובית ולא לשומן תת עורי.
אני עדיין חושב שזה יכול להיות לא רע מבחינת עבודה על מרכיבי כושר גופני שונים בו זמנית והגדלת ההוצאה הקלורית שלך. לגבי אימון שלישי אתה פשוט יכול לשלב תוכנית פול באדי הממקדת עבודה על כל הגוף באימון אחד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית