הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט בדיקת טכניקה

Grrr All Mighty

משתמש משקיע
2,380
127
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
7,833
2,380
127
הרקולס
הרבה זמן לא עשיתי דדליפט אז עימכם הסליחה אם הטכניקה בריצפה (למרות שאני חושב שיצאתי בסדר)
אני לא יודע אם אני צריך לבדוק עם משקל כבד יותר כי זה היה קל.

כל מיקרה, נתונים:
משקל דדליפט-100
משקל גוף-96
גובה-183

ולמי שישאל- אני צמוד לראק בגלל שהצלחות לא עגולות ואני לא יכול להחזיר את המוט לריצפה מבלי שיזוז לי יותר מדי, אז כל פעם שהוא חוזר לריצפה- הראק מונע ממנו לזוז

http://www.viddler.com/explore/yaronzi/videos/1/

נערך לאחרונה:
זה נראה דיי סבבה אני חושב, חוץ מזה שבירידה אתה מוציא את הברכיים מנעילה ראשונות ואז המוט צריך לעקוף אותן.

• פותח/ת השרשור
דניאל:
כן זה בגלל שאני מפחד שזה פשוט יתקע על הראק, בדרך כלל אני נותן לזה ליפול לפני הרגליים..
אני אנסה לתת לזה ליפול פעם הבאה, נראה איך ילך

Vannostrun:
מזה מסביב לברכיים? אתה מתכוון צמוד לא? לא נראה לי שאפשר מסביב חח

• פותח/ת השרשור
רשמתי למה אני עומד צמוד לראק 😛

"ולמי שישאל- אני צמוד לראק בגלל שהצלחות לא עגולות ואני לא יכול להחזיר את המוט לריצפה מבלי שיזוז לי יותר מדי, אז כל פעם שהוא חוזר לריצפה- הראק מונע ממנו לזוז"

זה באמת די מטריד העיניין הזה, רק אם אני מחזיר אותו ממש לאט הוא לא יזוז.

תודה רבה

Vannostrun התכוון למה שאני התכוונתי, שהברכיים שלך נכנסות בדרך של המוט ככה שהוא לא יכול לרדת בקו ישר ואז הוא צריך לעקוף אותן מסביב.

אני הייתי חושש מלהפיל את המוט רגיל, אומנם זה לא אידיאלי שזה יפגע לך בירך ככה, אבל להוריד מוט רגיל כשאתה צמוד לראק הוא עלול לקפוץ לך חזרה על השוק.. זה נשמע לי הרבה יותר מסוכן חח. פשוט תנסה להסתדר עם התזוזה של המוט.

• פותח/ת השרשור
אין מצב, נסיתי המון זה פשוט לוקח לי אולי 10~20 שניות להחזיר אותו למקום.
בגלל זה גם וויתרתי על דדליפט לתקופה ארוכה

דניאל:
כן הייתה לי הרגשה שהוא היתכוון למה שאתה היתכוונת פשוט לא חשבתי שאומרים 'מסביב לברך'

אני אנסה לעשות סירטון שבוע הבא עם איזה 120~140, רק חזרתי לדדליפט ככה שלא יודע איך ילך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית