הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקת טכניקה דדליפט

עפי הסרטון השני גם העלייה שלך וגם הירידה לא טובה, אבל אתה בכיוון.
ממליץ לך לעבור על 2 הסרטונים מטה, עזרו לי המון באופן אישי.
טכניקה טובה תעזור לך להימנע מפציעות.

נראה לא טוב האמת חח אני בעצמי למדתי דדליפט רק לפני שבועיים כמו שצריך מהסרטונים שהבחור למעלה שלח וזה ממש עזר לי....רגע,ניב זה אתה?

אתה ניסית לתקן את הגב העגול בעזרת ירידה יותר נמוכה בתחילת כל חזרה מה שגרם לטכניקה להיות עוד יותר גרועה. האגן אמור להיות בגובה שהוא היה. מניעה מהגב להתעגל תקרה בזכות הדברים הבאים:
ברייסינג נכון
מיקום המוט מעל אמצע כף הרגל
יישור וכיווץ הגב לפני כל חזרה (יקרה אם תוריד אץ השכמות למטה בעזרת סיבוב המרפקים לאחור והוצאת התחת החוצה). הסרטונים שהמליצו לך למעלה יעזרו.
Yefim Effi Rubin סרטון בעברית שיש בו את הדגשים לגב ישר. בלי קשר לגב יש לך עוד על מה לעבוד אז תראה את הסרטונים האחרים גם.

• פותח/ת השרשור
אתה ניסית לתקן את הגב העגול בעזרת ירידה יותר נמוכה בתחילת כל חזרה מה שגרם לטכניקה להיות עוד יותר גרועה. האגן אמור להיות בגובה שהוא היה. מניעה מהגב להתעגל תקרה בזכות הדברים הבאים:
ברייסינג נכון
מיקום המוט מעל אמצע כף הרגל
יישור וכיווץ הגב לפני כל חזרה (יקרה אם תוריד אץ השכמות למטה בעזרת סיבוב המרפקים לאחור והוצאת התחת החוצה). הסרטונים שהמליצו לך למעלה יעזרו.
Yefim Effi Rubin סרטון בעברית שיש בו את הדגשים לגב ישר. בלי קשר לגב יש לך עוד על מה לעבוד אז תראה את הסרטונים האחרים גם.

נסייתי לשפר כמה זה גרוע??
יש שיפור??

*לא מאמן.
*לכן אשאיר את הטיפים האקסטרה-מ
דויקים לאחרים.

אבל:

1) דדליפט כולל רכיב של דחיפת הרצפה ברגליים, ואני יודע שיש מאמנים שנותנים קיו שהדדליפט הוא דחיפה, ולא משיכה. נראה שאתה יותר משתמש ברגליים כ-"עוגן", ואז מושך עם הגב. זה לא "רע", אם זה מה שהתכוונת לעשות (יש תרגיל כזה - הוא נקרא Stiff Legged Deadlift), אבל דע שזה לא דדליפט קונבנציונלי.

2) ככלל אצבע, אתה תמשוך יותר כבד, אם המוט שלך יעלה בקו ישר. זו גם כנראה דרך יעילה לעזור לך לשמור על טכניקה יחסית אחידה. יש משיכות שבהן המוט לא עולה בקו ישר-מאונך-לרצפה, אבל גם הן לא דדליפט קונבנציונלי. (ומרימים בהן פחות).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית