הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הערכת אחוזי שומן

Shai426351

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
לפני 9 חודשים התחלתי חיטוב במהלכם ירדתי בסביבות ה15 קילוגרם ואני רוצה לדעת אם אני כבר יכול להתחיל מסה כי התכנון שלי להתחיל בערך ב10 א''ש.. אז כמה א''ש אני +- .. תודה לעונים (כרגע 1.75 ו 69 ק''ג) 😃
Screenshot_20190308-173818.jpg

נערך לאחרונה:
לאיפה אתה רוצה עוד להגיע בחיטוב ? לא ישאר ממך כלום .
אחזוי שומן לא רלוונטים במקרה הזה תתחיל מסה .

12-14 לדעתי. אפשר להמשיך עוד קצת בחיטוב ואז להתחיל מסה נקייה. השאלה איך האימונים והתזונה נראים.

• פותח/ת השרשור
לאיפה אתה רוצה עוד להגיע בחיטוב ? לא ישאר ממך כלום .
אחזוי שומן לא רלוונטים במקרה הזה תתחיל מסה .
אני יודע שצריך מסה , אבל מעדיף להתחיל אחרי שאני מגיע לפחות ל10 א''ש ולא יותר כי הרבה יותר קל לי לרדת בשומן ולעלות אחרי בשריר מאשר לעלות ואז לרדת.. לכן מעדיף להתחיל מאחוז שומן נמוך מאוד השאלה כמה אחוזי שומן אני.. כמה לדעתך?

דחוף לעשות מסה..
אתה סתם מבזבז זמן ומרעיב את עצמך בלנסות לרדת ל10%..גם יהיה לך מאוד קשה בהתחשב במסת השריר הקיימת.

אני יודע שצריך מסה , אבל מעדיף להתחיל אחרי שאני מגיע לפחות ל10 א''ש ולא יותר כי הרבה יותר קל לי לרדת בשומן ולעלות אחרי בשריר מאשר לעלות ואז לרדת.. לכן מעדיף להתחיל מאחוז שומן נמוך מאוד השאלה כמה אחוזי שומן אני.. כמה לדעתך?
שאומרים שצריך להגיע ל 10 אחוז שומן לפני שמעלים מסה , מדובר באנשים שכבר יש להם שריר , לך אין כלום .
אל תחשוב שיהיה לך קל , תצטרך כמה סבבים של מסה חיטוב , לפחות 2-3 , וכדי להגיע לתוצאות תצטרך סבלנות זה יכול להגיע גם לשנתיים .( תוצאות שהיתי מגדיר כמישהו שרירי עם אחוז שומן נמוך )

• פותח/ת השרשור
דחוף לעשות מסה..
אתה סתם מבזבז זמן ומרעיב את עצמך בלנסות לרדת ל10%..גם יהיה לך מאוד קשה בהתחשב במסת השריר הקיימת.
שאומרים שצריך להגיע ל 10 אחוז שומן לפני שמעלים מסה , מדובר באנשים שכבר יש להם שריר , לך אין כלום .
אל תחשוב שיהיה לך קל , תצטרך כמה סבבים של מסה חיטוב , לפחות 2-3 , וכדי להגיע לתוצאות תצטרך סבלנות זה יכול להגיע גם לשנתיים .( תוצאות שהיתי מגדיר כמישהו שרירי עם אחוז שומן נמוך )
הבנתי תודה על ההסברים.. בכל מקרה יש הערכה למה רמת אחוז השומן שלי במצב העכשווי? אני ממש צריך לדעת..
מישהו יכול לענות ??

עושה רושם שהחיטוב שלך היה ארוך מאוד.. 9 חודשים.
תתחיל מסה.. בכל מקרה כאשר עושים מסה עולים בנוזלים ובשומן.. אז מה שתוריד בעוד כמה חודשים בחיטוב מתיש..
תעלה בשבוע הראשון של המסה..

• פותח/ת השרשור
עושה רושם שהחיטוב שלך היה ארוך מאוד.. 9 חודשים.
תתחיל מסה.. בכל מקרה כאשר עושים מסה עולים בנוזלים ובשומן.. אז מה שתוריד בעוד כמה חודשים בחיטוב מתיש..
תעלה בשבוע הראשון של המסה..
תודה רבה , כמה אחוזי שומן אני נמצא עכשיו לדעתך?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית