הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ניטרלי בUD2 איך זה מתבצע?

bietarist

מושעה
2,468
0
נק' מוניטין:
7,494
2,468
0
במאמר של UD2 בימים 6-7 כתוב להיות על ניטרלי , אפשר גם גירעון קטן אבל לא כתוב כמה פחמימות לאכול, אני מניח שזה כמו בניטרלי רגיל- חלבון*2-3 , שומן*1 והשאר פחמימות או שגם בניטרלי פה התפריט צריך להיות דל פחמימה?

• פותח/ת השרשור
התחלתי ב23 לפברואר ניטרלי, עשיתי שבוע ניטרלי עוד שבוע על גירעון קל ושבוע אחרון התחלתי UD2.
ה4 ימים הראשונים היו קשים אבל מיום רביעי לא מרגיש אפילו שאני בחיטוב.
עד עכשיו מחזיק מצויין.

תעדכן. מעניין אותי כמה תחזיק (אם תחזיק). זאת תכנית שואה. אבל המון בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
זאת לא שאלה בכלל, אני אחזיק 100 אחוז, התחלתי משהו ואסיים אותו, התוכנית מיועדת ל6-8 שבועות.
עברתי שבועיים של ניטרלי(סוג של, שבוע אחד הייתי בגירעון ממש קל) + עוד שבוע של גירעון 300 קלוריות בערך, ואחרי זה התחלתי את התוכנית , אז אני מתכוון למשוך אותה 6 שבועות מתוכם שבוע עבר, ואחרי זה נראה איפה אני עומד.

זאת לא שאלה בכלל, אני אחזיק 100 אחוז, התחלתי משהו ואסיים אותו, התוכנית מיועדת ל6-8 שבועות.
עברתי שבועיים של ניטרלי(סוג של, שבוע אחד הייתי בגירעון ממש קל) + עוד שבוע של גירעון 300 קלוריות בערך, ואחרי זה התחלתי את התוכנית , אז אני מתכוון למשוך אותה 6 שבועות מתוכם שבוע עבר, ואחרי זה נראה איפה אני עומד.
לא זלזלתי. רק אמרתי שזה מאוד קשה. אני באמת מקווה שתצליח

על כמה אחוז שומן אתה עכשיו?

כן,זה באמת מאוד קשה,עוד שלושה חודשים בערך אעבור לחיטוב קטן ואז אני מנסה את זה גם,נראה איך יהיה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית