הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סדרות טובות להתמכר אליהן

נמלטים זאת הסדרה הכי טובה בהיסטוריה של הטלויזיה, למרות עונה חמישית זוועתית וקיטשית.
זה לא חכם לפסול סדרה בגלל שלושה או ארבעה פרקים למרות שבמקרה של נמלטים היא אדירה מהפרק הראשון. אין לך שמץ של מושג מה יקרה, זאת אחת הסדרות הכי לא צפויות שיש.
כנראה שזה עניין של טעם אבל לא פגשתי עדיין בנאדם אחד שראה נמלטים ולא אמר שזאת הסדרה הכי טובה שהוא ראה.

נמלטים זאת הסדרה הכי טובה בהיסטוריה של הטלויזיה, למרות עונה חמישית זוועתית וקיטשית.
זה לא חכם לפסול סדרה בגלל שלושה או ארבעה פרקים למרות שבמקרה של נמלטים היא אדירה מהפרק הראשון. אין לך שמץ של מושג מה יקרה, זאת אחת הסדרות הכי לא צפויות שיש.
כנראה שזה עניין של טעם אבל לא פגשתי עדיין בנאדם אחד שראה נמלטים ולא אמר שזאת הסדרה הכי טובה שהוא ראה.

הממ...
אם ככה אתה אומר... יש מצב שאנסה לראות אתזה שוב.

ולא - משחקי הכס זו לחלוטין הסדרה ההכי טובה.
חחח
האמת אני לא בנאדם של סדרות. אני מפחדת להישאב לזה כי זה גוזל המון זמן ומרגיש לי כמו מטלה....
חוץ ממשחקי הכס שראיתי בבינג' של 7 עונות ב3 שבועות (תוך כדי עבודה!) כי פשוט לא.הצלחתי.לנשום.בלי!
זו הייתה התמכרות טוטאלית. ואחרי שזה נגמר לא ידעתי מה לעשות עם שארית חיי חחח
אבל זה היה לפני שנתיים וזו הייתה הסדרה האחרונה שראיתי מאז 😳

וואי לא מבינה מה כולם עפו על נמלטים.
ראיתי 3-4 פרקים וזה משעמם טיכו.
הדמות הראשית "מושלמת" , חתיך חכם, מצליח בכל מה שנוגע בו.
משעמם.

מהההההההההה????
זו סדרה אחת הטובות אבררר
תנו לי סדרה שאין לי מושג מה עומד לקרות בנשימה הבאה.
תנו לי עריפת ראשים של דמויות ראשיות בסוף כל עונה חחח

חחחחח טוובבב שכנעתם... אני אנסה שוב לראות אותה ... 🤣

ממליץ על דרדוויל גסיקה גונס, סוכני שילד וזה אם אתה בקטע שלהן..
הסוכנת קרטר גם יהיה חמוד

זאת לא סדרה כזאת טובה

היא טובה אבל לא מאוד. 8/10 כזה
טוב אני רואה שכולם פה ציינו ויקינגים, אתחיל היום עם 2 פרקים ואעדכן

אגב, משחקי הכס ונמלטים (הסדרה הכי טוב אבר) ראיתי גם
קח בחשבון שהפרק הראשון - שני די משעממים. צפיתי בפרק הראשון והפסקתי פעמיים, אח״כ צפיתי בכוח כמה פרקים ואז דברים התחילו להיות מעניינים.

אני עונה וחצי שלמה צפיתי בחרא הזה, בגלל אותו העניין.

אחרי עונה וחצי שפשוט לא נהנתי מהסדרה החלטתי שדי והפסקתי. לדעתי היא עשויה ממש רע, נדושה, צפויה, משעממת. עדיף לראות משהו כמו ספרטקוס או רומא, לא רואות אותה ממטר ודי דומות.

זאת לא סדרה כזאת טובה

היא טובה אבל לא מאוד. 8/10 כזה

אני עונה וחצי שלמה צפיתי בחרא הזה, בגלל אותו העניין.

אחרי עונה וחצי שפשוט לא נהנתי מהסדרה החלטתי שדי והפסקתי. לדעתי היא עשויה ממש רע, נדושה, צפויה, משעממת. עדיף לראות משהו כמו ספרטקוס או רומא, לא רואות אותה ממטר ודי דומות.
תן דוגמא לסדרות שנחשבות לממש טובות בעיניך.

סמויה, שובר שורות, משחקי הכס (רוב הסדרה), ריק ומורטי, מראה שחורה, בית הקלפים, ווסטוורד, רומא, ספרטקוס, אוז
קונצנזוס טוב יהיה שובר שורות והסמויה

שובר שורות לא מתקרב לנמלטים בעיניי.
כמו שצופי משחקי הכס אומרים שהעונה האחרונה הרסה את האפיות של הסדרה (לא יודע לא רואה סדרות פנטזיה) גם בנמלטים זה ככה, וזה עדיין לא מוריד מאיכות ארבעת העונות הראשונות למרות שהעונה החמישית קצת הרסה.
רמות של תחכום ומתח שלא פגשתי בשום סדרה אחרת.

שובר שורות לא מתקרב לנמלטים בעיניי.
כמו שצופי משחקי הכס אומרים שהעונה האחרונה הרסה את האפיות של הסדרה (לא יודע לא רואה סדרות פנטזיה) גם בנמלטים זה ככה, וזה עדיין לא מוריד מאיכות ארבעת העונות הראשונות למרות שהעונה החמישית קצת הרסה.
רמות של תחכום ומתח שלא פגשתי בשום סדרה אחרת.
שובר שורות מושלם מההתחלה ועד הסוף. בנמלטים זה לא רק העונה החמישית. בוא נגיד בהתחלה היא יותר טובה אבל עדין זה לא זה.

בסופו של דבר זה טעם אישי אבל לא סתם היא לא נכנסת אפילו לטופ 250 של imdb

דרך אגב משחקי הכס זה יותר דרמה. כדאי לך לראות לפחות את ה2 עונות הראשונות ואז להחליט אם לראות או לא. (הפרקים הראשונים משעממים מאוד אבל תעבור את המשוכה הזאת רק ואז תחליט)

התחלתי לראות "אסיר" בנטפליקס
לא איי איי, אבל נחמדה

הסדרה "המרגל" על אלי כהן בנטפליקס קצרה וטובה, אם כי לא מעט אירועים לא מבוססים על המציאות. סך הכול מומלת לראות.
הספר "בודד בדמשק" למי שמתעניין בסיפור הוא חובת קריאה.

למנויי נטפליקס : הדרקון - שובו של הלוחם - חייבים לראות

ראיתי כמעט את כל העונה הראשונה של Mindhunter בנטפליקס וזאת סדרה מאוד מעניינת.
סדרה קטלנית.

אגב המלצה חדשה (מקווה שלא הייתה פה) - פארגו. יש שלוש עונות, אחת ושלוש מעולות. שתיים גרועה, אין מה לראות. זה עובד ככה שכל עונה היא סיפור אחר ככה שזה לא פוגם ברצף כלשהו

סדרה שאם הייתי יכול הייתי מוחק לעצמי את הזיכרון כדי להנות ממנה שוב

היום סיימתי לראות צרנוביל. ממש מומלץ.

סדרה קטלנית.

אגב המלצה חדשה (מקווה שלא הייתה פה) - פארגו. יש שלוש עונות, אחת ושלוש מעולות. שתיים גרועה, אין מה לראות. זה עובד ככה שכל עונה היא סיפור אחר ככה שזה לא פוגם ברצף כלשהו

סדרה שאם הייתי יכול הייתי מוחק לעצמי את הזיכרון כדי להנות ממנה שוב
ממליץ גם על פארגו. עונה 1 מדהימה.
יש איזשהו קשר קטן בין כל עונה אבל לא קריטי.

אני רוצה להתחיל לראות mindhunter נראה מטורף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית