הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלת קיטבג: קניתי מגנזיום לידיים מאלי-אקספרס, וערערו לי את הבטחון שזה מאתר סיני וכדאי לי לקנות מהארץ

• פותח/ת השרשור boos
  • פורסם בתאריך

boos

משתמש פעיל
515
113
נק' מוניטין:
139
515
113
  • פותח/ת השרשור
תודה רבה לכם חברים יקרים על התשובות.
ויש סכנה לנשום את זה?
כשחיפשתי בגוגל אם זה בסדר לקנות מגנזיום מאיביי וכו' זה הפנה אותי כך לזה שמסוכן לנשום את זה. יש אמת בדבר?

תודה רבה לכם חברים יקרים על התשובות.
ויש סכנה לנשום את זה?
כשחיפשתי בגוגל אם זה בסדר לקנות מגנזיום מאיביי וכו' זה הפנה אותי כך לזה שמסוכן לנשום את זה. יש אמת בדבר?

לא יודע אם זה מסוכן אבל למה שתנשום את זה? אני מניח שאם תסניף מגנזיום טוב זה לא יעשה 😳

• פותח/ת השרשור
לא יודע אם זה מסוכן אבל למה שתנשום את זה? אני מניח שאם תסניף מגנזיום טוב זה לא יעשה 😳
חחחחחחחח לא אחי לא בקטע כזה. אלא בקטע שזה אבקתי וזה די מתפזר באוויר וכו'... חחחח אני לא מסניף דברים

מגנזיום הוא מינרל כמו ברזל, סידן, זהב או כסף. לא רעל או אפילו מתכת רעילה.
מגנזיום בצורה של אבקה, הוא מגנזיו קורבנט (אם אני לא טועה), וכמו שאין לך בעיה לגעת בברזל, אין בעיה לגעת באבקה הזאת.
לא הייתי ממליץ לך לינשום כמות גדולה ממנו בפעם. אבל הגוף יכול להתמודד עם החלקיקים של האבקה שמגיעים אליו מהאויר.
השערות באף שלך לבד יכולים לעצור חלק, והריר באף עוד חלק.
בקיצור, לא צריך לחשוש מהאבקה שמתפזרת.

אני חושב שחלק מהאנשים פספסו את השאלה, הוא לא חושש מהמגנזיום עצמו אלא אם משהו נוסף יכול להיות שם, אולי מסוכן..
או במילים אחרות חושש שהמוצר הוא לא רק המוצר אלא בא גם עם הפתעה, מי אמר לך את זה? איך נגיד......''לא סביר'' תקנה ממקום נורמלי ויהיה טוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית