הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכונות

WorkingoutY

משתמש מתחיל
31
1
נק' מוניטין:
1
31
1
לפי מה שראיתי הגישה כאן היא נטו משקלים חופשיים ואני מבין את זה... אבל יש לי שאלה אמיתית האם אפשר להתקדם ולפתח גוף כמו שצריך עם מכונות?
התכנון שלי הוא שרוב התוכנית תהיה על מכונות.... חוץ מבנץ וחתירה... המטרה שלי היא נטו בילדינג. אשמח לשמוע דעה אובייקטיבית

לפי מה שראיתי הגישה כאן היא נטו משקלים חופשיים ואני מבין את זה... אבל יש לי שאלה אמיתית האם אפשר להתקדם ולפתח גוף כמו שצריך עם מכונות?
התכנון שלי הוא שרוב התוכנית תהיה על מכונות.... חוץ מבנץ וחתירה... המטרה שלי היא נטו בילדינג. אשמח לשמוע דעה אובייקטיבית

ממה שיצא לי לראות בילדרים שעושים רק מכונות מקבלים פרופורציות מאוד מוזרות אחרי כמה שנים עם ידיים גדולות, גוף בינוני ורגליים מיניאטוריות יחסית לידיים, אבל רובם המוחלט לא מתמיד מספיק זמן בשביל שיהיה שינוי משמעותי והם פשוט מפסיקים לבוא לחד"כ.

הגישה כאן היא לא נטו משקלים חופשיים, אלא עיקר העבודה במשקל חופשי - אתה יכול להוסיף עוד נפח עם מכונות בהתאם לתוכנית ולהתקדמות. רק מכונות? אולי אפשרי ורחוק להיות אופטימלי, אבל למה לעשות כזה דבר.

• פותח/ת השרשור
ממה שיצא לי לראות בילדרים שעושים רק מכונות מקבלים פרופורציות מאוד מוזרות אחרי כמה שנים עם ידיים גדולות, גוף בינוני ורגליים מיניאטוריות יחסית לידיים, אבל רובם המוחלט לא מתמיד מספיק זמן בשביל שיהיה שינוי משמעותי והם פשוט מפסיקים לבוא לחד"כ.

הגישה כאן היא לא נטו משקלים חופשיים, אלא עיקר העבודה במשקל חופשי - אתה יכול להוסיף עוד נפח עם מכונות בהתאם לתוכנית ולהתקדמות. רק מכונות? אולי אפשרי ורחוק להיות אופטימלי, אבל למה לעשות כזה דבר.
דעתך על התוכנית הזאת לשבועיים -3 הראשונים?

קבצים מצורפים

• 7C263EFD-04A9-4C56-A4B9-ED72DDD6EF05.png
    7C263EFD-04A9-4C56-A4B9-ED72DDD6EF05.png
    KB 105.2 · צפיות: 94
דעתך על התוכנית הזאת לשבועיים -3 הראשונים?

זו רשימת תרגילים, לא תוכנית. בחירת התרגילים סבירה אבל אני אתן לאנשים אחרים לחוות עליה דעה כי אני לא אוהב תוכניות שיש בהן אותו נפח עבודה ליד קדמית ולרגליים.

שלא תבין אותי לא נכון - יד קדמית זה אחד התרגילים הכי חשובים שאתה יכול וצריך לעשות, אבל בעיקר בשביל מוטיבציה לבוא לחדר כושר ובשביל ההרגשה הטובה וההתמדה.

רוב האנשים יתקשו להתמיד עם משהו שהם לא אוהבים לעשות.

זה לא קשור למכונות זה קשור למה הם אימנו השריר לא יודע אם הוא עשה סקוואט או כמה תרגילי רגליים אחרים

זה לא קשור למכונות זה קשור למה הם אימנו השריר לא יודע אם הוא עשה סקוואט או כמה תרגילי רגליים אחרים

זה קשור, מי שעושה רק מכונות לרוב לא נשאר הרבה זמן בחדר כושר ומי שעוד איכשהו מתמיד מזניח רגליים - זו הסטטיסטיקה.

אתה לא תמצא מישהו שעושה רק מכונות ומקפיד על נפח תחתון נורמלי לאורך זמן, הם פשוט מפסיקים לבוא אחרי שנה שנתיים.

זה קשור, מי שעושה רק מכונות לרוב לא נשאר הרבה זמן בחדר כושר ומי שעוד איכשהו מתמיד מזניח רגליים - זו הסטטיסטיקה.

אתה לא תמצא מישהו שעושה רק מכונות ומקפיד על נפח תחתון נורמלי לאורך זמן, הם פשוט מפסיקים לבוא אחרי שנה שנתיים.
הניסוח שלך נשמע כאילו בגלל מכונות יוצאים בלי פרופורציות רגליים וכו...
רק רציתי לציין שזה לא נכון

(קראתי רק את הפסקה הראשונה בהתחלה עכשיו קראתי את השנייה מסכים)
רק מוכנות זה אפשרי (לא אולי) אבל רחוק מאופטימלי

אפשר לגדול בצורה טובה רק ממכונות, רק שהמאמץ לא תמיד שווה לתוצאה. לפלג גוף עליון לרוב התוצאה תהיה שוות ערך למאמץ שאתה נותן, לפלג גוף תחתון יש פחות התאמה, ולרוב צריך להתאמץ הרבה יותר בשביל אותן התוצאות של משקולות חופשיות.
משקולות חופשיות נותנות לך פשוט הרבה יותר תמורה ביחס לעבודה, ולרוב עובדות על יותר שרירים, ככה שהתועלת בהן למתאמן היא הרבה יותר גבוהה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית