הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

חושד למתיחה במפשעה

RoeeVers

משתמש מתחיל
24
1
נק' מוניטין:
1
24
1
שבוע טוב לכולם
קודם אציין רקע- מתאמן בתוכנית SS כחודש וחצי אחרי תקופת הורדת עומס
ביום שבת שעבר בדיוק לפני שבוע ביצעתי סקוואט עם משקל חדש 135 ק"ג תוך שימוש בחגורת בטן בפעם הראשונה
במהלך הסטים הכל הרגיש תקין אך כשעה וחצי אחרי האימון התחלתי להרגיש כאבים באזור המפשעה שמקרינים מעט לבטן התחתונה ולאשכים.
למחרת הלכתי לביקור רופא (חייל) שהפנו אותי למיון. שם אחרי בדיקות דם ושתן ואחרי שרופא ראה ובדק את המקום הוא שלל בקע ושלח אותי לבית (לציין שללא אולטרסאונד).
השבוע לקחתי חופש ובמהלכו הרבתי במנוחה ולא התאמנתי בכלל ובאמת הכאבים במפשעה נחלשו משמעותית.
היום אחרי שבוע חזרתי להתאמן, הקפדתי על חימום טוב שכולל מתיחות דינמיות וסקוואטים במשקלים נמוכים בעליה הדרגתית עד למשקל של 120 ק"ג בו ביצעתי 3 סטים. במהלך כל הסטים הרגשתי את האזור הפגוע אבל בסט השלישי בעיקר בחלק האקצנטרי של התנועה הרגשתי מתיחה והפסקתי את הסט באמצע.
במהלך האימון שמתי לב גם שבשכיבה על ספת הבנץ' פרס בעליה משכיבה לישיבה באמצע התנועה אני מרגיש כאבים במקרבי הירך בחלק שקרוב למרכז הגוף ושצמוד לארבע ראשי.
בסטיף לג סקוואט עם מות ריק שמתי לב שבחלק האקצנטרי של התנועה כשהמוט קרוב לרצפה אני מרגיש כאב באותו מקום שציינתי למעלה כשהוא מחריף ככל שהמוט יורד מטה.
עכשיו כשעתיים אחרי האימון מרגיש כאב קל במפשעה וקצת באשכים.
השאלות שלי הן:
1. האם לדעתכם לפי השתלשלות האירועים מדובר במתיחה במפשעה?
2. מה דרך הטיפול שאתם ממליצים עליה כדי להחלים במהרה ולחזור להתקדם בעליית המשקלים? סתם מנוחה של שבוע מתברר שלא הועילה מאוד.
תודה רבה לעוזרים!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית