הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קנאביס

• פותח/ת השרשור Lajuv1
  • פורסם בתאריך

Lajuv1

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
לא יודע אם רשמתי במקום הנכון....
האם עישון קנאביס פעם בשבוע פוגע בעליה במסה בשריר?או באימונים בכלל?
איך משפיע על המתאמן?

מעשן מידיי פעם (זנים באקראי)
ורוצה להדגיש שזה מעלה לי את המיניות קיצונית !
אין לי מידע על ערכים של טסט וספירת זרע

Marijuana smokers had higher levels of testosterone within the same range as cigarette smokers.
טסט היה גבוה יותר אצל מעשני קנאביס ממעשני סיגריות. לא לעומת אדם רגיל.

תודה רבה, מה זה מחכים.

סיפרתי מקרה, ולא מחקר, של חברים שעישנו רק קנאביס, ולא צרכו שום סם אחר.
לצערי הנושא של קנאביס נקרע לכל הכיוונים, יש לך אנשים שחושבים זה סם החיים, וכולם חייבים לעשן כדי להשיג בריאות. ושמי שנגד רק רוצה שחברות התרופות ירוויחו כסף. ואין לגיטמציה לחשוב שיש מצב שאולי יש בזה איזשהו נזק חלילה.
לעומת המתנגדים נחרצות ששמו את הקנאביס באותו מקום עם קוק וסמים כבדים. שיגידו לך שהמחקרים מראים שתראה בגיל 15 שאתה בן 100.
קשה גם להאמין שהמחקרים לא מושפעים מהדעות הרדיקליות בחוץ, לדוגמה, מי באמת נחקר? נרקומן? או מישהו שבאמת אוכל תזונה בריאה ומתאמן גם כן?
הבאתי מקרים אישיים שהכרתי, כי זה משהו שיותר קל לי ליסמוך עליהם. אני לא טוען שזה מוריד, אבל באופן גורף מכל מי שביקשתי לבדוק בדיקות דם, ראינו טסט נמוך.

השתמשת פעם בסטרואידים? אם כן אין למקרה שלך שום חשיבות בעיני.
מתאמן שעשה פעם סייקל לא יהווה שום ראיה בשבילי.
לא השתמשתי אף פעם בחומרים

Marijuana smokers had higher levels of testosterone within the same range as cigarette smokers.
טסט היה גבוה יותר אצל מעשני קנאביס ממעשני סיגריות. לא לעומת אדם רגיל.
סבבה, זה פשוט אומר שאין למריחואנה השפעה מיוחדת על הטסטוסטרון
קשה גם להאמין שהמחקרים לא מושפעים מהדעות הרדיקליות בחוץ, לדוגמה, מי באמת נחקר? נרקומן? או מישהו שבאמת אוכל תזונה בריאה ומתאמן גם כן?
במחקרים אפשר לראות מי הנבדקים, יש תיאור של איזה סוג בנאדם הובא למחקר
ואי אפשר להגיד שהמחקרים מוטים סתם ככה, כי אי אפשר לזייף מדע, אבל כן אפשר להטות את המחקר ב-4 דרכים:
  • ניהול מחקר מצומצם מדי שבודק רק חלק קטן מהתמונה
  • תכנון מחקר לקוי
  • הסת מסקנות שגויה
  • זיוף נתונים
את ה-3 הראשונים אפשר לשלול ע"י ביקורת עמיתים, כלומר מדענים מהתחום מסתכלים שהמחקר נעשה בצורה ראויה ונותנים חוות דעת.
את האחרון אפשר או לראות בביקורת עמיתים אם התוצאות מוטות בצורה או בוטה, או שפשוט במחקרי המשך לא ניתן יהיה לשחזר את התוצאות האלה, והמחקר יאבד אמינות

מתוך ניסיון אישי של לפחות 4 שנים עישון קנאביס במירשם, אין לי ירידה בטסט' ולא בספירת הזרע.
בטסט' אפילו עליתי עד הסוף של המדד. מחקרים על קנאביס זה בעייתי, לרוב הם ממומנים ע"י חברות התרופות, ולהם יש כיס עמוק.
הבעיה שרוב המעשנים מערבבים יותר מ50% טבק בתוך הג'וינט ויכול להיות שמפה בא הבלבול.

*מעשן כל יום, ג'וינט עד שתיים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית