הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימוני כוח עם אמצעים מוגבלים

• פותח/ת השרשור Ger
  • פורסם בתאריך

Ger

משתמש פעיל
832
335
נק' מוניטין:
922
832
335
אהלן חברים!
לפני צבא, עסקתי בליפטינג באהבה רבה... לצערי זה נקטע בשנה האחרונה עד שסיימתי הכשרה והגעתי לקו.
יש לנו אמצעים מוגבלים מאוד-
טראפ באר, מוט "אולימפי" רגיל שמצוי ברוב המכונים, 145 ק''ג פלטות וספת בנץ', וגם זוגות דאמבלים מ4 ק''ג עד 25. יענו ערכת פלוגת לוחמים סטנדרטית+ 2 פלטות של 20 שמישהו הביא... כמו כן יוצא פעם בשבועיים ויש אופציה למכון בלי הגבלת ציוד ומשקל

1) איך בכלל אפשרי לעשות סקוואט בתנאים האלו? ניסיתי המון דרכים ולא כל כך הצלחתי למצוא משהו יעיל
2) כפי שאמרתי יש רק 165 ק''ג כולל מוט, התחלתי הזכרון שריר עושה את שלו והגעתי ב3 שבועות ל165x7 ושוקל כעת מה לעשות לטווח הארוך. מזכיר שפעם בשבועיים יש מכון רציני בלי הגבלה כזו
3) אני בין כל זה צריך לשמור על כשירות אירובית גבוהה, איך אפשרי לתמרן נכון את האימונים בין הכוח לאירובי? עברו רק 3 שבועות של כוח ומרגיש כבר פערים בהתאוששות, צהל זה צהל ותנאי התזונה והשינה פה בכללי לא כל כך אידיאלים

תודה מראש חבר'ה

אם אתה מדבר ספציפית על סקווט אתה יכול לנסות לעשות בוקס סקווט (או איך שלא קוראים לזה) וזה ידמה באיזשהו מובן משקל יותר כבד על הרגליים.
יש לך גם את הוריאציה של הסקווט עם ירידה איטית שדיברו עליה פה לא מזמן שגם מעלה רמת קושי של משקל מסויים.
לגבי דדליפט אין לי ממש פתרון, אבל אולי פעם בשבועיים זה לא כזה נורא (ברור שזה לא אידיאל).

• פותח/ת השרשור
אם אתה מדבר ספציפית על סקווט אתה יכול לנסות לעשות בוקס סקווט (או איך שלא קוראים לזה) וזה ידמה באיזשהו מובן משקל יותר כבד על הרגליים.
יש לך גם את הוריאציה של הסקווט עם ירידה איטית שדיברו עליה פה לא מזמן שגם מעלה רמת קושי של משקל מסויים.
לגבי דדליפט אין לי ממש פתרון, אבל אולי פעם בשבועיים זה לא כזה נורא (ברור שזה לא אידיאל).
הכוונה היא מלכתחילה איך להביא את המוט עם המשקל אל הגב, זה לא שחסר משקל. (אף פעם לא היה לי 165 על הגב, תמיד הייתי חלשלוש בסקוואט...)
יכולת ההנפה אל הגב שלי עוצרת איפשהו ב80 אני חושב לא התאמנתי על זה כל כך.
לגבי דדליפט חשבתי לעבוד עם ה165 שיש ופשוט להגדיל נפח כל פעם גם אם זה אומר שעוד כמה חודש בתיאוריה אאלץ לעשות 10x10, ופעם בשבועיים לתת אימון עצים באמת. וכמובן לא לחזור לחגורה

וריאציות קשות יותר של סקוואט -
טמפו סקוואט, היי באר, פאוז סקוואט, פרונט סקוואט, סקוואט 1 ורבע וכו׳ וכו׳ וכו׳

בעזהי"ת

הכוונה היא מלכתחילה איך להביא את המוט עם המשקל אל הגב, זה לא שחסר משקל. (אף פעם לא היה לי 165 על הגב, תמיד הייתי חלשלוש בסקוואט...)
יכולת ההנפה אל הגב שלי עוצרת איפשהו ב80 אני חושב לא התאמנתי על זה כל כך.
לגבי דדליפט חשבתי לעבוד עם ה165 שיש ופשוט להגדיל נפח כל פעם גם אם זה אומר שעוד כמה חודש בתיאוריה אאלץ לעשות 10x10, ופעם בשבועיים לתת אימון עצים באמת. וכמובן לא לחזור לחגורה

לאנג'ים עם 80 ק"ג תמיד יכולים להיות משהו נחמד. תוסיף לזה פרונט סקוואט, דדליפט וחתירות, ויש כאן מה לעשות.
צה"ל הוא צה"ל, אבל לפחות תנסה להיות עם מספיק חלבון, גם אם לא מספיק שעות שינה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית