הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

יעוץ לא בטוח שזה המקום הנכון

The endless cut

משתמש מתחיל
121
5
נק' מוניטין:
32
121
5
העלתי את זה להערכת אחוז שומן ומייק בכבודו ובעצמו העריך אותי כ 12-13 אחוז שומן אני אישית צפיתי ליותר האם לדעתכם אני יכול להתחטב עוד או שאין מספיק שריר ואני סתם הורג את עצמי ותהליך מסה נקייה ושוב חיטוב יהיה עדיף כי כמו שרואים עדיין יש לי שומן בבטן התחתונה שאני מעוניין להוריד אך המשקל כבר יורד לאט מאוד אני אחרי שנה בערך של ירידה במשקל

קבצים מצורפים

• 20190321_223827.jpg
    20190321_223827.jpg
    KB 74.3 · צפיות: 84
תלוי מה חשוב לך עכשיו עוד מעט קיץ וזה ואם חשוב לך להיות עם גוף חטוב אז ההחלטה צריכה להיות שונה , אם המטרה שלך כרגע היא לגדול עוד אז לדעתי תעשה מסה נקייה ..אני חושב שאתה ניראה חטוב עכשיו אתה יכול להוריד עוד אחוז אחד שתיים ותראה ממש סבבה ..

• פותח/ת השרשור
אתה אומר למשוך את החיטוב על גבי הקיץ להנות מהתוצאות?
אשמח לעוד תשובות אם אפשר האם זה בסיס טוב מספיק למסה?

משהו כזה,תמדוד היקפים עם סרט מדידה או קאליפר,תצלם את עצמך כל כמה ימים שיהיה לך נוח להשוות.
במידה ואתה שם לב שקצת השמנת אז תוריד קלוריות.
אפשר להיעזר בחבר/חברה ולשלוח להם תמונות כל שבוע כי הדעה שלהם יותר אובייקטיבית

• פותח/ת השרשור
בתור שמן לשעבר ממש מפחיד להתחיל מסה חחח השאלה שלי היא כזאת במצב הנוכחי אתה חושב שאני יצליח לחטב עוד או שזה כבר חסר טעם ועדיף קודם מסה נקייה?

• פותח/ת השרשור
גוף יפה לא עכשיו ברמה תחרותית או משהו השאלה היא האם להנות מהקיץ עם גוף יחסית יותר חטוב או להתקדם לעבר המטרה הכללית
כי כבר קשה לי ממש לחטב אחרי שנה שלמה בא לי קצת אוכל חחח

המטרה הכללית
זה מושג שצריך ללוות אותך בכל דבר בחיים. לא רק באיך אתה נראה.
ברגע שהמושג הזה קיים,ואתה מכיר את הדרך,מה ההתלבטות פה בכלל? מה זה קיץ אחד לעומת המטרה הכללית?
לך לאכול הרבה,בתאבון(רק תתאמן בהתאם)
תחזור עוד חודשיים עם תמונה שעלית במשקל

• פותח/ת השרשור
פשוט זה מפתיע אותי עד עכשיו חשבתי שאני שמן מידי למסה אגב אני מטר 83 על 88 קג
כרגע אני אוכל 2000 קלוריות אתה אומר לקפוץ ישר לנטרלי להישאר בו שבועיים עד חודש לראות שהמשקל התאזן ואז לעלות למסה כדי לא לקבל בומרנג ?

לא יודע עד כמה הבומרנג הזה קיים. כל עוד התיאוריד שלך מתפקד כראוי והמטבוליזם בסדר לא צריך להיות שום אפקט השמנה מיוחד.

תעשה מה שאתה בוחר ומה שמתאים לך,לא מה שמישהו אקראי בפורום ממליץ לך

• פותח/ת השרשור
זה פעם ראשונה שהתייעצתי על משהו כאן זה חא שהעלתי ומישהו אמר לי תמשיך לחטב עד עכשיו למדתי רק דרך שאלות של אחרים דרך אגב תודה רבה על העזרה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית