הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יעוץ מסה

638389mori

משתמש מתחיל
17
0
נק' מוניטין:
6
17
0
היי התחלתי לפני חמישה ימים מסה במשקל 55 התחלתי לאכול 2400 קלוריות כי אני רוצה מסה כמה שיותר נקייה ואחרי שלושה ימים ראיתי שאני עולה מהר מידיי במשקל אז הורדתי ל2300 וביומיים האלה עדיין עליתי מהר במשקל ואני לא יודע מה לעשות זה השבוע הראשון שלי במסה יש ממה לפחד?
ועוד משהו אני לוקח פעם ראשונה קריאטין כבר 4 ימים האם זה קשור גם פשוט 4 ימים זה קצת לעלייה מקריאטין
תודה לעוזרים
IMG_5099.jpeg

בהתחלת מסה בדר"כ עולים נוזלים.
תן לזה שבוע-שבועיים ורק אז תדייק הכל.
קריאטין גם גורם לעליה בנוזלים בעיקרון.

היי התחלתי לפני חמישה ימים מסה במשקל 55 התחלתי לאכול 2400 קלוריות כי אני רוצה מסה כמה שיותר נקייה ואחרי שלושה ימים ראיתי שאני עולה מהר מידיי במשקל אז הורדתי ל2300 וביומיים האלה עדיין עליתי מהר במשקל ואני לא יודע מה לעשות זה השבוע הראשון שלי במסה יש ממה לפחד?
ועוד משהו אני לוקח פעם ראשונה קריאטין כבר 4 ימים האם זה קשור גם פשוט 4 ימים זה קצת לעלייה מקריאטין
תודה לעוזרים
היי
בגלל שזה תחילת התהליך, סביר להניח שהעלייה הזו נובעת ברובה מנוזלים (ולא שומן) ותתאזן בהמשך.
בנוסף, גם קריאטין במקרים רבים גורם לעלייה בנוזלים.
באופן כללי, בתהליך של עלייה במסת השריר השאיפה היא לעלות 0.5-1% ממשקל הגוף בחודש.
בהצלחה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית