הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחפש יועץ לסייקל ראשון

Idan Dado

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
שלום לכולם

לאחר תקופה של כמעט שנתיים של אימונים רציפים ותזונה הגעתי למסה מצויינת (15 קילו עלייה) , ממש החודש הייתי צריך להתחיל חיטוב ובמקום זה חטפתי דלקת ריאות שהשביתה אותי לחודש בלי אימונים ותזונה של מאות קלוריות בודדות ליום
התוצאה בסביבות ה7 קילו ירידה בעיקר בשריר

מחפש מישהו מהתחום להתייעץ לגבי סייקל קל שיחזיר אותי לדרך
קיבלתי המלצות בשפע אבל אין תחליף לידע שלכם
שבת מבורכת

תכלס אני יכול להגיד לך שאני על 5IU של HGH כבר 3 חודשים, אני מרגיש חזק ושמור אפילו בפיסיטי וגם מאבד מלא אחוזי שומן במהלך הסייקל וגם בפיסיטי אפילו בלי ארוחות מסודרות.

אבל זה יקר.

לא רואה צדדים רעים בHGH אם אתה על 5IU ועושה גג חצי שנה ואין לך סרטן במשפחה או משההו גנטי אחר או סכרת או משהו כזה

דרך אגב גם לבן אדם שלא מבין כלום יהיה יותר שיפור אם הוא לא יבין כלום אבל עם סטרואידים
בוודאי. אבל תסתכל על זה מנקודת מבט של וויתור מראש,של לפנות לעזרה חיצונית,של לא להתמודד מול קושי.
זה מסר שאתה רוצה להעביר למישהו?
שהבחור יתחזק,יגדל,אפילו לא לגבול שלו,ואז יבוא לפה ונדבר על זה.
ועוד סוד קטן,אף אחד לא באמת התחיל בגבול הגנטי. אבל לא רחוק משם

חוץ מזה,אם סיימת את הדרך הקלה והמהירה זאת תוך חצי שנה,ויצאת עם ג'ינו בלתי הפיך(משמע שחייב ניתוח) ודליפה מהפטמות בגלל פרולקטין בשמיים.
היה שווה את זה?
אפשר למצוא עוד אלף סיבות למה זה לא שווה אבל כמו שאתה החלטת שזה שווה לך שהוא יחליט לעצמו

ידע זה כוח,יותר חשוב מכוח פיזי
את זה תגיד לריפטו לא לי

ואז ברגע שתפסיק להזריק אתה תתרסק למטה לגבול שלך.
תצטרך לחיות על מינונים גבוהים כדי לשמר את זה וזה לא מצב שאני רוצה להגיע אליו.
אם אני לא טועה אחת הסיבות שמקבלים באן תמידי מתחוריות על שימוש בסטרואידים כי חלק מהיתרונות שלהם נשארים כל החיים
חוץ מזה אם ככה כל מה שאתה מחפש זה קיצור דרך?
אני שוקל 30 קילו מעליו ורק כמה ס"מ יותר.
אתה באמת משווה?
אתה גם אש הרבה יותר גבוה (אני מניח שהוא לא שמן)
חוץ מזה שחשבתי שהסכמנו שאין בעיה שמתחיל שמבין יזריק

מזמין אתכם בכל מקרה להיכנס ולהעשיר את הידע.
כתבתי את זה הבוקר אשכול סטרואידים ותרופות (חדש,שלי,2019)

לפותח הפוסט. אין איזה שדה מגנטי שמחזיק אותך בכוח לא לעשות סייקל. זה פשוט המלצה חמה ממני וממנהל האתר(קוצר)

במידה ותבחר להתעלם וללכת בדרך שלך עדיין עדיף שתבוא לפה להתייעץ לפני שאתה מכניס לעצמך סתם חומרים לגוף

• פותח/ת השרשור
כי עלית רק 15 קילו בשנתיים שזה עלייה די איטית... (זה יכול לנבוע מהרבה סיבות אחת מהן זה לא לדעת לאכול כמובן שיכול ל היות שאתה מודע לזה)
לא יורדים 7 קילו שריר בחודש
שאתה כותב כאלו משפטים נראה כאילו אתה לא הכי מבין

אם אתה רוצה תגיע לאיזה משקלים הגעת ונדע לפחות אם אתה יודע להתאמן

זה בדיוק מה שאני אומר אז אתה גם מחפש קיצור דרך למרות שאתה יודע שלטווח הארוך זה לא הכי יעיל לא?

אני לא תומך בזה (אחרת אני בעצמי הייתי מזריק) אבל אני לא מסכים איתך, אם זה המטרה של הבן אדם סטרואידים כן יעשו לו את הדרך קלה ומהירה יותר לא?

אתה צודק ולא צודק
כן היה לי קשה מאוד לעלות
אבל זה לא מחוסר ידע, אלא שהאורח חיים שלי מאוד תובעני והיה מאוד קשה להגיע לכמויות שאני מגיע אליהן למשל בחודשיים האחרונים
אימונים בנפרד - התוכנית בעיקר חתירה למשקלים גבוהים, סופר ודרופ סטים גיוון יומיומי בתרגילים
מדי תקופה לשנות בחזרות ובסדר העבודה
כשעה וחצי לכל אימון 5 (ואפילו 6) בשבוע. ממש לא מינימליסטי.
ממצב של שחיף הגעתי לבנייה מצויינת ומבחינתי עשיתי את שלי ולקראת הקיץ אהיה סבבה עם התוצאה
עד כאן הכל טוב ויפה, ברגע שנכנסה המחלה כל הסדר נהרס
חודש משותק למיטה, ולא הוזכר המשפט 7 קילו שריר אלא 7 קילו משקל.
כרגע הכי ישיר לא נוח לי עם המקום הנוכחי,
לא אתחיל חיטוב ביולי שאסיים אותו בספטמבר כשכבר אין טעם לכך
זה אומר עוד קיץ שאני לא שלם עם הגוף
וקל להגיד מהצד אבל זה ממש לא קל מהמקום שלי
ולכן עניין הסרטואידים, שהמינון המינימלי שככל הנראה עם הליווי הנכון לא יגרום הרבה נזק אם בכלל דווקא כן יכול לתת בוסט מהמקום, שאוכל להחזיר את עצמי למסלול
אז אם כל אחד פה תותח אני בטוח שעדיף שתתנו מהידע שלכם כדי למנוע נזקים
ככה או ככה אני אאלץ לקחת ועדיף אתכם מאשר עם כל המזריקים ללא היכר שFrozen הזכיר

כי חלק מהיתרונות שלהם נשארים כל החיים
תאי nuclei בסיבי השריר נהנים מאוד מהסטרואידים,כנראה לכל החיים.
יש מחקר מעניין בנושא Performance-enhancing drugs may be permanently ‘remembered’ by muscles | Physiological Society

אתה גם אש הרבה יותר גבוה
16 נכון להיום.

חוץ מזה אם ככה כל מה שאתה מחפש זה קיצור דרך?
אני מחפש ראשית להחלים מפציעה.
שנית זה אורח חיים שיותר טוב לי. אני אוכל יותר טוב,ישן יותר טוב,לא מפספס אימון בשום מחיר,לא מחלה ולא כאב ולא אצבע שבורה.
המשמעת העצמית עולה דרסטית
התוצאה בסביבות ה7 קילו ירידה בעיקר בשריר
ציטוט שלך
ולא הוזכר המשפט 7 קילו שריר אלא 7 קילו משקל.
וכבר הסברתי לך קודם,ירדת לערכתי 4 קילו נוזלים ו2 קילו שומן ואולי קילו שריר
זה בעיקר גנטי או מתפתח בגלל מחלות אחרות או שימוש לא מושכל באינסולין אין סיבה לפתח סכרת סתם ככה

מה שכן יכול לקרות זה הגדלה מוגזמת של איברים.
למשל הבטן של פיל היט,רוני קולמן וכל אלה.. מחוטבים בטירוף אבל נראה כאילו יש להם כרס

כולנו מתחילים מאיפה שהוא אחי ובכל זאת - לא כיף לפתח את עצמך למקום שאתה שלם עם עצמך ולרדת במכה
זה לא נתפס מה חודש בלי אוכל ואימונים עושה לגוף
ובכל מקרה אני תמיד שמח להרחיב את הידע אז אקרא פה קצת פוסטים ונראה על מה אתה מדבר
בחודש לא מאבדים 7 קילו של שריר, זה לא אפשרי אלא אם היית בצום רוב הזמן, זה פשוט נוזלים, שאתה יכול להשיג בחזרה מהר מאוד, איבדת נטו פאמפ

זה פשוט לא נכון מי שהשתמש בסטרואידים בתור מתחיל ירוויח מזה הכי הרבה לא רק שהוא מתקדם גם ככה אתה תוסיף לו סטרואידים הוא יכול לעשות פי כמה מטבעי

ברור שכן נעשה השוואה (אכתוב סתם מספרים אבל שתבין את הרעיון) אם בתור מתאמן מתחיל טבעי אתה יכול לעשות 10 קילו בשנה בתור מזריק 20 קילו אחרי 4 שנים מתאמן טבעי שיודע מה הוא עושה כמה אתה יכול לעשות בתור טביע בשנה קילו שריר?כמה בתור מזריק? גם לא כזה הרבה הרווח האבסולוטי יהיה יותר גבוה למתחיל
גם הם לא יהפכו אותך למפלצת בלי הידע הדרוש גם אם התאמנת 10 שנים לפני
אתה חושב שסטרואידים מכפילים אוטומטית את קצב ההתקדמות? אז נכון, בהתחלה קצב העליה יהיה מהיר יותר, אבל אז הוא יגיע לאיפה שהוא היה מגיע בקלות בטבעיות, ואז הקצב ירד, כל מה שהוא הרוויח פה זה כמה חודשים, והפסיד הרבה כסף ומסתכן בבעיות קבועות.
כשאתה מתחיל הסטרואידים אולי יעלו את קצב בניית השריר ל-200%, אבל כשאתה מתקדם אתה מגיע ל-1000% או יותר, כי אתה משווה קצב עליה נמוך לקצב עליה גבוה. איפה אתה חושב הרווחת יותר?

בקלות? ממתי להתאמן שנתיים-3 קבוע לאכול כל שבוע טוב זה קל?
מה אתה חושב, שכדי להרוויח מסטרואידים לא צריך להתאמן כמו שצריך או לאכול כמו שצריך?

מאיפה הגעת למסקנה שאני לא יודע להתאמן ושהתזונה שלי לקויה?
מהטענות שלך, הן נראות מצביעות על חוסר ידע.
לא אומר שאתה לא יודע כלום, אבל בהחלט חסר לך מספיק ידע

אם אני לא טועה אחת הסיבות שמקבלים באן תמידי מתחוריות על שימוש בסטרואידים כי חלק מהיתרונות שלהם נשארים כל החיים
האמת שמקבלים באן לכמה שנים לרוב, נדיר שזה לכל החיים.
והחלק המעניין הוא שדווקא אין כמעט מחקרים על ההשפעות ארוכות הטווח לאחר הפסקה משימוש בסטרואידים, ועכשיו ראיתי שמחפשים אנשים שהפסיקו שימוש כדי לבדוק את ההשפעות ארוכות הטווח למטרות מחקר, אבל לא בארץ אם מישהו מעוניין

האמת שמקבלים באן לכמה שנים לרוב, נדיר שזה לכל החיים.
והחלק המעניין הוא שדווקא אין כמעט מחקרים על ההשפעות ארוכות הטווח לאחר הפסקה משימוש בסטרואידים, ועכשיו ראיתי שמחפשים אנשים שהפסיקו שימוש כדי לבדוק את ההשפעות ארוכות הטווח למטרות מחקר, אבל לא בארץ אם מישהו מעוניין
העלתי מחקר לפני כמה הודעות,תכנס תקרא
דיברו על השפעות על nuclei לאחר כמה שנים
אם אני לא טועה זה על עכברים אז לא מדוייק לגמרי

העלתי מחקר לפני כמה הודעות,תכנס תקרא
דיברו על השפעות על nuclei לאחר כמה שנים
אם אני לא טועה זה על עכברים אז לא מדוייק לגמרי
יש מחסור במחקרים על בני אדם, שזה יכול להיות הבדל עצום

יש מחסור במחקרים על בני אדם, שזה יכול להיות הבדל עצום
אומרים בסוף המאמר שרוצים להתחיל לחקור בני אדם.
גם אמרו בהתחלה שמנגנון הזכרון שריר דומה בינינו לבין העכברים,אבל אני לא וטרינר.אין לי מושג
אתה חושב שסטרואידים מכפילים אוטומטית את קצב ההתקדמות?
יותר מזה,ההערכות הם שגבר ממוצע מייצר בין 4-7 מג ליום של טסטוסטרון. ז"א 35-49 מג לשבוע.
סייקל טסט ראשון ובסיסי מורכב מ500מג טסט לשבוע.
יש כאלה שיסיקו שההתקדמות אמורה להיות פי 10 יותר מהירה,למרות שבפועל זה אפילו לא פי 2

אלא שהאורח חיים שלי מאוד תובעני והיה מאוד קשה להגיע לכמויות שאני מגיע אליהן למשל בחודשיים האחרונים
אם אתה לא אוכל מספיק אתה לא הולך לגדול משמעותית גם על סטרואידים, מסה לא מגיעה מכלום, היא מגיעה ממה שאתה אוכל

אימונים בנפרד - התוכנית בעיקר חתירה למשקלים גבוהים, סופר ודרופ סטים גיוון יומיומי בתרגילים
מדי תקופה לשנות בחזרות ובסדר העבודה
כשעה וחצי לכל אימון 5 (ואפילו 6) בשבוע. ממש לא מינימליסטי.
זה כבר אומר לי שהאימונים שלך רחוקים שנות אור מאידאלי, ורחוקות מאוד ממה שצריך כדי למקסם את גדילת השריר

חודש משותק למיטה, ולא הוזכר המשפט 7 קילו שריר אלא 7 קילו משקל.
כרגע הכי ישיר לא נוח לי עם המקום הנוכחי,
ברגע שתחזור לתזונה ואימונים הרגילים שלך, המשקל יטוס חזרה למעלה, תוך שבועיים-שלושה כנראה תהיה מעבר לחצי דרך, וזה לא שסטרואידים יקצרו את זה משמעותית, תרוויח אולי שבוע-שבועיים

אם תבחר בכל זאת להזריק מן הסתם תקבל פה את כל העזרה והתמיכה שתצטרך, אבל אנחנו מנסים לשכנע אותך שהבחירה בסטרואידים היא כנראה לא הנכונה עבורך, אבל זכותך לעשות מה שאתה רוצה

גם אמרו בהתחלה שמנגנון הזכרון שריר דומה בינינו לבין העכברים,אבל אני לא וטרינר
יכול להיות שחלק מהמנגנונים דומים, אבל יש כל כך הרבה דברים נוספים שאין אפשרות לדעת מה זה שווה בפועל

אם תבחר בכל זאת להזריק מן הסתם תקבל פה את כל העזרה והתמיכה שתצטרך, אבל אנחנו מנסים לשכנע אותך שהבחירה בסטרואידים היא כנראה לא הנכונה עבורך, אבל זכותך לעשות מה שאתה רוצה
שמח שזה בא מעוד מישהו

@Idan Dado אני לא יכול להיות מספיק ברור לגבי כמה אסור להקשיב לכל "ס1ס" שחושב שהוא מבין.
הגיעו אלי(מוזר להגיד את זה,כאילו אני דוקטור..) אנשים במצב רע שצריכים סיוע.
למשל אחד שהמאמן שלו אמר לו להזריק דקה וטרן.
כמה שבועות בשילוב הזה ואתה בדרך הבטוחה לכל תופעת לוואי שיש בספר

בתור אחד שלא מבין בסטרואידים (לדעתי זה פשוט לא שווה את הסיכונים) אני מאין שהרוב יגידו לך ללכת עם 250 מג בשבוע

16 נכון להיום.
בספק...

אני מחפש ראשית להחלים מפציעה.
שנית זה אורח חיים שיותר טוב לי. אני אוכל יותר טוב,ישן יותר טוב,לא מפספס אימון בשום מחיר,לא מחלה ולא כאב ולא אצבע שבורה.
המשמעת העצמית עולה דרסטית
אתה מתאר את זה כאילו זה תרופה ללא סיכונים יש הרבה סיכונים כגון סיכון רב יותר לסרטן ועוד הרבה

כשאתה מתחיל הסטרואידים אולי יעלו את קצב בניית השריר ל-200%, אבל כשאתה מתקדם אתה מגיע ל-1000% או יותר, כי אתה משווה קצב עליה נמוך לקצב עליה גבוה. איפה אתה חושב הרווחת יותר?
הבחור לא מנסה להתחרות כולה להגיע לגוף נחמד העוד 1000% האלה להגיע ל90 קילו לא מעניינים אותו בכלל

מה אתה חושב, שכדי להרוויח מסטרואידים לא צריך להתאמן כמו שצריך או לאכול כמו שצריך?
אפשר פחות ולהתקדם יותר

אתה מתאר את זה כאילו זה תרופה ללא סיכונים יש הרבה סיכונים כגון סיכון רב יותר לסרטן ועוד הרבה
שטויות לחלוטין.
סטרואידים הרבה יותר בטוחים מאקמול,ויטמינים,אנטיביוטיקה ובערך כל תרופה שאתה מכיר.
שוב,במידה והכל נעשה נכון.
מודד עם קאליפר כל יומיים.
שלוש זוויות שונות ועושה ממוצע.
אם אתה מדבר על התמונה שלי בלוג שלי,אני מפוצץ בנוזלים גם מdnp וגם מהטסט

הבחור לא מנסה להתחרות כולה להגיע לגוף נחמד העוד 1000% האלה להגיע ל90 קילו לא מעניינים אותו בכלל
אני לא חושב הבנת את הכוונה שלי.
אם אני יכול לעלות בשנה בתור מתחיל 10 קילו ועם סטרואידים אני יכול 20, זה פי 2, אם בשלב מתקדם אני יכול לעלות 2 קילו ועם סטרואידים 20, אז זה פי 10.

אפשר פחות ולהתקדם יותר
זה יותר נכון למתקדמים, שיכולים לעבוד בשיטות בסיסיות יותר ולהתקדם. במקרה של מתחילים הם יצטרכו לעבוד קשה בערך באותה המידה , כי גם ככה מה שדרוש להם בשביל להתקדם זה לא כל כך הרבה, ואתה לא יכול לצפות להתקדמות עם עבודה מינימלית

סטרואידים הרבה יותר בטוחים מאקמול,ויטמינים,אנטיביוטיקה ובערך כל תרופה שאתה מכיר.
כן ולכן רופאים כל כך נגד זה או שזה קונספירציה לא לתת לגברים לגדול?

מודד עם קאליפר כל יומיים.

ממתי קליפר מדויק או קרוב למדויק זרוק מספר רנדומלי בין 10 ל30 ואני יותר אמסוך על זה מאשר קליפר

אם אני יכול לעלות בשנה בתור מתחיל 10 קילו ועם סטרואידים אני יכול 20, זה פי 2, אם בשלב מתקדם אני יכול לעלות 2 קילו ועם סטרואידים 20, אז זה פי 10.
עדיין זה לא רלוונטי למר בחור פה שהמטרה שלו זה כולה 73 קילו

זה יותר נכון למתקדמים, שיכולים לעבוד בשיטות בסיסיות יותר ולהתקדם. במקרה של מתחילים הם יצטרכו לעבוד קשה בערך באותה המידה , כי גם ככה מה שדרוש להם בשביל להתקדם זה לא כל כך הרבה, ואתה לא יכול לצפות להתקדמות עם עבודה מינימלית

אני לא מסכים איתך, זה נכון לכל אחד אפשר לעבוד פחות על סטרואידים ולקבל יותר

די לעשות מסטרואידים "רוצח שקט". לרוב פה אין באמת מושג מה זה והם ניזונים משטויות ושמועות.

מצרף לך קובץ שמדרג הגעה לחדרי מיון בארה"ב בגלל מאכלים או סמים.
44707_Screenshot_20190201-113845.jpg

סטרואידים מקום 142.
אספירין 25.
קפאין 92.
מולטי ויטמין נמצא קצת מתחת לסטרואידים.

בממוצע פחות מאדם אחד מת משימוש בסטרואידים בשנה. (וגם זה בגלל הזרקה לווריד או זיהום מחומר מלוכלך)

די לעשות מסטרואידים "רוצח שקט". לרוב פה אין באמת מושג מה זה והם ניזונים משטויות ושמועות.

מצרף לך קובץ שמדרג הגעה לחדרי מיון בארה"ב בגלל מאכלים או סמים.
צפה בקובץ המצורף 47688
סטרואידים מקום 142.
אספירין 25.
קפאין 92.
מולטי ויטמין נמצא קצת מתחת לסטרואידים.

בממוצע פחות מאדם אחד מת משימוש בסטרואידים בשנה. (וגם זה בגלל הזרקה לווריד או זיהום מחומר מלוכלך)
מה זה קשור אני בעד לקחת סמים או כל דבר אחר זה דמגוגיה בשקל להגיד יש דברים יותר גרועים מסטרואידים אז סטרואידים זה טוב
הדמגוגיה כל כך גרוע כי יש הרבה יותר משתמשים סמים/קפאין מאשר סטרואידים בוא נעשה השוואה באחוזי מתמשי קפאין/אספרין ונראה איפה האחוז גבוה יותר מה אומר?
אתה הופך את זה לבריא ובריא זה לא

כן ולכן רופאים כל כך נגד זה או שזה קונספירציה לא לתת לגברים לגדול?
למה שרופאים יהיו בעד? זה תרופת מרשם
זה כמו שתגיד למה לא מחלקים אנטיביוטיקה בסופר.

סטרואידים אנאבולים משמשים המון ברפואה ונותנים המון כוח ותקווה לחולים.
ננדרולון למשל נחקר המון,באחד המחקרים שבוצעו נמצא שחולים(מגוון פציעות ומחלות) החלימו 30% יותר מהר.
אנדרול,דיאנבול,אנאבר משמשים מגוון טיפולים באנמיה,תוסף עזר למלחמה באיידס(מחלה שאוכלת שריר) והרבה מקרים של סרטן(שפוגעים בשריר).

אתה הופך את זה לבריא ובריא זה לא
זה לא בריא,שום תרופה לא בריאה.
הכי טוב זה לא לקחת כלום ולמות בשקט בגיל 100

למה שרופאים יהיו בעד? זה תרופת מרשם
זה כמו שתגיד למה לא מחלקים אנטיביוטיקה בסופר.

סטרואידים אנאבולים משמשים המון ברפואה ונותנים המון כוח ותקווה לחולים.
ננדרולון למשל נחקר המון,באחד המחקרים שבוצעו נמצא שחולים(מגוון פציעות ומחלות) החלימו 30% יותר מהר.
אנדרול,דיאנבול,אנאבר משמשים מגוון טיפולים באנמיה,תוסף עזר למלחמה באיידס(מחלה שאוכלת שריר) והרבה מקרים של סרטן(שפוגעים בשריר).

זה לא בריא,שום תרופה לא בריאה.
הכי טוב זה לא לקחת כלום ולמות בשקט בגיל 100
לא הבנתי יש לך אנמיה איידס או מקרים של סרטן?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית