הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחפש יועץ לסייקל ראשון

Idan Dado

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
שלום לכולם

לאחר תקופה של כמעט שנתיים של אימונים רציפים ותזונה הגעתי למסה מצויינת (15 קילו עלייה) , ממש החודש הייתי צריך להתחיל חיטוב ובמקום זה חטפתי דלקת ריאות שהשביתה אותי לחודש בלי אימונים ותזונה של מאות קלוריות בודדות ליום
התוצאה בסביבות ה7 קילו ירידה בעיקר בשריר

מחפש מישהו מהתחום להתייעץ לגבי סייקל קל שיחזיר אותי לדרך
קיבלתי המלצות בשפע אבל אין תחליף לידע שלכם
שבת מבורכת

כן ולכן רופאים כל כך נגד זה או שזה קונספירציה לא לתת לגברים לגדול?
אני אגלה לך סוד, רופאים ברוב המקרים האלה נתונים לדעות קודמות בידיוק כמו האדם הממוצע כל עוד זה לא התחום הספציפי שלהם.
ומה לעשות שרופאים מחויבים לחוקי המדינה ולא יכולים לרשום תרופה שנחשבת סם מסוכן סתם ככה

עדיין זה לא רלוונטי למר בחור פה שהמטרה שלו זה כולה 73 קילו
סטרואידים לא רלוונטיים למר בחור פה. מה שהוא רוצה הוא יכול להשיג גם בלי סטרואידים בערך באותו פרק זמן, עם בערך אותה כמות עבודה

אני לא מסכים איתך, זה נכון לכל אחד אפשר לעבוד פחות על סטרואידים ולקבל יותר
יפה שאתה לא מסכים, אבל בוא נשים את זה במספרים.
מתחיל יכול להתקדם יפה מאוד במסת שריר עם תוכנית סגנון SS שהיא בסך הכל פךוס מינוס 3X5 בתרגילי הבסיס, אם אתה רוצה ללכת על בטוח אז גם תוכניות סגנון 5X5. מה אתה מצפה, שאדם על סטרואידים יגדל עם 1X5 או 2X5? לא הייתי מגדיר את זה אפילו כנפח יום יומי

טענתי שיש לי?
פירטתי כבר יותר מפעם אחת למה אני משתמש
כי אתה מציג את זה כאילו זה בריא וזה לא זה רחוק שנות אור מלהיות בריא לבן אדם בריא
זה רולטה אתה חושב שהסיכונים שווים את זה תהנה אבל אל תציג את זה כאילו אין סיכונים תשקר לעצמך לא לאחרים

אני אגלה לך סוד, רופאים ברוב המקרים האלה נתונים לדעות קודמות בידיוק כמו האדם הממוצע כל עוד זה לא התחום הספציפי שלהם.
ומה לעשות שרופאים מחויבים לחוקי המדינה ולא יכולים לרשום תרופה שנחשבת סם מסוכן סתם ככה
אגלה לך סוד יש לי במשפחה רופא שעשה מיליונים בתחום אנדוקרינולוגיה(ועוד הרבה רופאים מתחומים אחרים) חושב שאני אקשיב להם ולא לבחור רנדומלי שקרא יותר מידי מאמרים באינטנרנט שהוא חושב שהוא כבר דוקטור

או שאתה חושב שעכשיו יש קונספירציה בין לאומית שממשלות לא רוצות שלגברים בעולם יהיה כוח וגוף?

סטרואידים לא רלוונטיים למר בחור פה. מה שהוא רוצה הוא יכול להשיג גם בלי סטרואידים בערך באותו פרק זמן, עם בערך אותה כמות עבודה
זה פשוט לא נכון וכבר הוכיחו את זה באין ספור מחקרים

יפה שאתה לא מסכים, אבל בוא נשים את זה במספרים.
מתחיל יכול להתקדם יפה מאוד במסת שריר עם תוכנית סגנון SS שהיא בסך הכל פךוס מינוס 3X5 בתרגילי הבסיס, אם אתה רוצה ללכת על בטוח אז גם תוכניות סגנון 5X5. מה אתה מצפה, שאדם על סטרואידים יגדל עם 1X5 או 2X5? לא הייתי מגדיר את זה אפילו כנפח יום יומי
אתה חושב שמישהו לא התקדם כי הוא לא עשה 5 חזרות? ועוד שהוא על סטרואידים?

כי אתה מציג את זה כאילו זה בריא וזה לא זה רחוק שנות אור מלהיות בריא לבן אדם בריא
זה רולטה אתה חושב שהסיכונים שווים את זה תהנה אבל אל תציג את זה כאילו אין סיכונים תשקר לעצמך לא לאחרים

אני לא מצליח להבין מה אתה קורא בין השורות שלי...

זה לא בריא,וזה פעם שלישית בארבע הודעות שאני אומר את זה.
אבל אספירין או קפאין יהרגו אותך לפני סטרואידים ואתה יכול להיות בטוח בזה.
זה רולטה אתה חושב שהסיכונים
ובוא תספר לי מה הסיכונים.
אתה מציג את זה כמשהו יותר גרוע מרעל עכברים

אגלה לך סוד יש לי במשפחה רופא שעשה מיליונים בתחום אנדוקרינולוגיה(ועוד הרבה רופאים מתחומים אחרים) חושב שאני אקשיב להם ולא לבחור רנדומלי שקרא יותר מידי מאמרים באינטנרנט שהוא חושב שהוא כבר דוקטור
והוא טוען שסטרואידים זה מסוכן וקטלני בידיים מיומנות?
הוא חושב שאסור לתת גישה לאף אחד אם זה לא מקרה קיצון?
תנסה לנהל איתו דיון על זה אם הוא מתנגד שאדם שיש לו ידע מספק תהיה לו גישה לסטרואידים או לא

זה פשוט לא נכון וכבר הוכיחו את זה באין ספור מחקרים
אתה טוען שיש מחקרים על אנשים שאיבדו מסה בפרק זמן קצר מאוד וקצב החזרה למוטב עם או בלי סטרואידים? או שאתה מדבר על משהו אחר? אני אשמח לראות מחקרים גם על המשהו האחר

אתה חושב שמישהו לא התקדם כי הוא לא עשה 5 חזרות? ועוד שהוא על סטרואידים?
לא, אבל אני מנסה לשים לך את המושגים הכלליים במספרים. הרעיון הוא שמתחיל יכול להתקדם יפה מאוד גם עם כלום נפח, אז הגבול בין נפח טוב מאוד לגדילה ונפח לא מספק לגדילה, הוא די דק, ולכן אולי על סטרואידים הוא מעט עבה יותר, אבל אתה גם ככה לא תרוויח כלום עם כל כך מעט נפח

אני לא מצליח להבין מה אתה קורא בין השורות שלי...

זה לא בריא,וזה פעם שלישית בארבע הודעות שאני אומר את זה.
אבל אספירין או קפאין יהרגו אותך לפני סטרואידים ואתה יכול להיות בטוח בזה.
זה לא נכון תן לבן אדם קפאין ותגיד לו תתפרע שום דבר כנראה לא יקרה תן לבן אדם סטרואידים ותגיד לו תתפרע ביי ביי לבן אדם
אתה מסתכל על מספרים אבסולוטים של בתי חולים אבל זה לא מעניין בכלל כי קפאין לוקחים מאות מיליוני אנשים (רק בארהב) וסטראודים כמה מיליונים בודדים

ובוא תספר לי מה הסיכונים.
אתה מציג את זה כמשהו יותר גרוע מרעל עכברים
https://www.health.gov.il/Subjects/PharmAndCosmetics/pharm_crime/Pages/steroids.aspx
חיפוש של דקה בגוגל
אתה אומר שזה לא בריא אבל מציג את זה כלא בריא כמו קפאין שזה שטויות

והוא טוען שסטרואידים זה מסוכן וקטלני בידיים מיומנות?
הוא חושב שאסור לתת גישה לאף אחד אם זה לא מקרה קיצון?
תנסה לנהל איתו דיון על זה אם הוא מתנגד שאדם שיש לו ידע מספק תהיה לו גישה לסטרואידים או לא
כן גם בידיים מיומנות זה לא בריא מוזמן לראות את מרי אולימפיה וכו... הוא גר בארהב אין לי איך לנהל איתו דיון על זה במיוחד שאני לא רוצה שיחשבו שאני מתחנן להשתמש
ממה שאני קראתי זה רולטה יכול להיות בן אדם שהכל יהיה בסדר איתו ויכול להיות אחד שהתפגר בגיל 25

אתה טוען שיש מחקרים על אנשים שאיבדו מסה בפרק זמן קצר מאוד וקצב החזרה למוטב עם או בלי סטרואידים? או שאתה מדבר על משהו אחר? אני אשמח לראות מחקרים גם על המשהו האחר
צריך לצאת מהבית אחזור אכפת אם שכחתי תזכיר לי

זה לא נכון תן לבן אדם קפאין ותגיד לו תתפרע שום דבר כנראה לא יקרה תן לבן אדם סטרואידים ותגיד לו תתפרע ביי ביי לבן אדם
אתה מסתכל על מספרים אבסולוטים של בתי חולים אבל זה לא מעניין בכלל כי קפאין לוקחים מאות מיליוני אנשים (רק בארהב) וסטראודים כמה מיליונים בודדים
אתה לא מבין משהו בסיסי. מינון יתר של כמעט כל תרופה ישלח אותך במקרה הטוב למיון ובמקרה הרע לבית קברות. כולל קפאין,כולל אספירין,כולל אקמול,ויטמינים ומה שלא תרצה.

אבל דבר כזה לא קיים בסטרואידים(זריקות)
הסיכון שלך להיפגע ממשהו בשימוש מושכל הוא אפסי.

ובלינק שהעלית יש כולה רשימה של תופעות לוואי.
לך למגירה של אמא,תוציא אקמול ותקרא שם רשימת תופעות לוואי,זה בערך 3-4 עמודים
כן גם בידיים מיומנות זה לא בריא מוזמן לראות את מרי אולימפיה וכו... הוא גר בארהב אין לי איך לנהל איתו דיון על זה במיוחד שאני לא רוצה שיחשבו שאני מתחנן להשתמש
ממה שאני קראתי זה רולטה יכול להיות בן אדם שהכל יהיה בסדר איתו ויכול להיות אחד שהתפגר בגיל 25
אתה לא יכול להשוות את ה5-8 גרמים לשבוע שמר אולימפיה לוקח, ל500מ"ג-1000מג(1 גרם) שהאדם הסביר לוקח

תאי nuclei בסיבי השריר נהנים מאוד מהסטרואידים,כנראה לכל החיים.
יש מחקר מעניין בנושא Performance-enhancing drugs may be permanently ‘remembered’ by muscles | Physiological Society

16 נכון להיום.

אני מחפש ראשית להחלים מפציעה.
שנית זה אורח חיים שיותר טוב לי. אני אוכל יותר טוב,ישן יותר טוב,לא מפספס אימון בשום מחיר,לא מחלה ולא כאב ולא אצבע שבורה.
המשמעת העצמית עולה דרסטית

ציטוט שלך

וכבר הסברתי לך קודם,ירדת לערכתי 4 קילו נוזלים ו2 קילו שומן ואולי קילו שריר

זה בעיקר גנטי או מתפתח בגלל מחלות אחרות או שימוש לא מושכל באינסולין אין סיבה לפתח סכרת סתם ככה

מה שכן יכול לקרות זה הגדלה מוגזמת של איברים.
למשל הבטן של פיל היט,רוני קולמן וכל אלה.. מחוטבים בטירוף אבל נראה כאילו יש להם כרס

בסדר אחי אבל אל אמשים שמשתשים מ20IU ליום וזה מוגזם

זה לא נכון תן לבן אדם קפאין ותגיד לו תתפרע שום דבר כנראה לא יקרה
אתה צודק, אבל רק שוכח את העיוורון, הפרעות קצב, לחץ דם גבוה, ומוות מסיבוכים בטווח הקצר של אלה, אבל זה בקטנה, חוץ מזה צדקת לחלוטין

ועדיין, שימוש נכון בקפאין ומניעת שימוש יתר נמצא בתודעה של כולם והיום מילדים עד זקנים עוברים הדרכה על הכמויות הנכונות לצריכה, ולעומת זאת סטרואידים בגלל הטאבו אף אחד לא מקבל שום הדרכה, סוג של הכל או כלום, ועדיין המספרים לא נמצאים בפרופורציה

כן גם בידיים מיומנות זה לא בריא
לא בריא זה ברור, מסוכן זה כבר סיפור אחר.
לא בריא אפשר לשים על סקאלה של יחס כמות-נזקים, מסוכן יכול להיות גם ללא קשר ישיר

מוזמן לראות את מרי אולימפיה וכו
דוגמא מעולה הבאת. האנשים האלה מיומנים רק בידע שלהם כיצד לצמצם נזקים כשאתה לוקח כמויות מקסימליות, שזו מיומנות בפני עצמה, אבל לא רלוונטית בכלל לדיון

אז כמו כל דבר, זה רולטה, יש אנשים שיגיבו לא טוב, אבל לצורך העניין יש גם אנשים שמגיבים לא טוב למים (אמיתי לחלוטין).
אם אתה מסתכל על העניין מנקודת מבט פרקטית, 90% מהבעיות נובעות משימוש בחומרים לא נכונים, כמויות לא נכונות, או לאורך זמן לא מתאים, עוד 9.9% מתופעות לוואי אפשריות של הסטרואידים שיכולות לנבוע גם בשימוש נכון, והשאר רולטה

, 90% מהבעיות נובעות משימוש בחומרים לא נכונים, כמויות לא נכונות, או לאורך זמן לא מתאים, עוד 9.9% מתופעות לוואי אפשריות של הסטרואידים שיכולות לנבוע גם בשימוש נכון, והשאר רולטה
הרולטה היחידה היא(בהנחה שקיבלת משהו לא מזוהם) זה אם תפגע בווריד במהלך ההזרקה.(שלא אמור לקרות לאיש מיומן)כל השאר תלוי באמת בידע וביכולות של הבן אדם

מעבר לזה,אהבתי את התגובה שלך לקפאין. אני צריך לפתח יכולות הסברה טובות יותר כי יום שלם ניסיתי להסביר את הנקודה הזאת

אם אנחנו כבר בנושא של התופאות לבאי, אני לא מבין משהו.
אם המדע הצליח למצוא תרופא שחוסמת את ההמרה של הטסט לאסטרוגן, למה לא מצאו עד היום תרופא שמבטלת את הפונקציה במוח להפסיק את ייצור הטסט הטבעי?

קראתי את התהליך מהעניין כאן https://www.evolutionary.org/how-testosterone-supplementation-shuts-down-hpta/

אני מודה שלא קראתי את "כל" המריבות \ וויכוחים \ שיח שהלך פה.
רק אומר שאני גובה 172, שוקל 84, עם בערך 13 אחוז שומן. ואני טבעי. המטרות שלך להגיע ל73 הוא בר השגה בלי הרבה מאמץ וחומרים.

רק אומר שאני גובה 172, שוקל 84, עם בערך 13 אחוז שומן. ואני טבעי. המטרות שלך להגיע ל73 הוא בר השגה בלי הרבה מאמץ וחומרים.
יש מצב לתמונה?

יש מצב לתמונה?
אני אף פעם לא מצלם את עצמי, במיוחד לא באימונים, כי אני כזה.
אבל הנה תמונה שחבר לקח אחרי שהוא ניסה ללמד אותי להוציא גב, ושלח לי, זה אמנם לא משקף את האחוז שומן שלי באופן ברור, וזה גם לפני חודש או חודשיים, אבל זה נותן רעיון.
IMG-20190110-WA0039.jpg

נערך לאחרונה:
אני אף פעם לא מצלם את עצמי, במיוחד לא באימונים, כי אני כזה.
אבל הנה תמונה שחבר לקח אחרי שהוא ניסה ללמד אותי להוציא גב, ושלח לי, זה אמנם לא משקף את האחוז שומן שלי באופן ברור, וזה גם לפני חודש או חודשיים, אבל זה נותן רעיון.
צפה בקובץ המצורף 47969
צד שני...

כמה זמן מתאמן?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית