הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

וויכח על משך אימון

itamard

משתמש מתחיל
239
26
נק' מוניטין:
29
239
26
מאמן במכון התווכח איתי כמה זמן אמור להיות אימון, סיפרתי לו שלי יוצא אימון של לפעמים שעתיים AB כי יש לי חימום יחסית ארוך ומנוחה של דקה וחצי-שתיים. ועוד ועוד דיבורים של חברים שלי איתי.

טענה שלו: אימון חייב להיות עד שעה ואם לא הגוף מפריש הורמון שפוגע.
לא הסכמתי והוא רוצה שאני אביא לו הסבר טוב או מאמר שמפריח את זה.

האם הוא צודק בטענותו?

• פותח/ת השרשור
תשלח אותו שיביא לך הוכחה לזה במקום שאתה תנסה להראות לו שהוא טועה

הוא טען שיש מאמרים שכותבים את זה. אין סיבה שישקר,
לכן רציתי להביא הוכחה שנוגדת את זה. כי אם הוא אכן יראה אז לא יהיה לי תשובה ברורה לספק לו.

הוא מתבסס על מאמר שפורסם בynet ב2009.
שכידוע לכולם ynet זה המקור מספר אחת לאמינות בכל מה שקשור לתזונה ואימונים. (כמובן שלא)

הטענה שם היא שאחרי שעה של אימון,גובר תהליך ההרס על תהליך הבנייה של השריר, וזה מטומטם מהיסוד כי תהליך הבניה נמשך הרבה ימים אחרי האימון והוא מבוסס על חלבון,קלוריות,שעות שינה ומנוחה.

המדריך שלך לצערי נמנה עם רוב המדריכים בארץ וזה ממש לא מחמאה

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה על התשובה המפורטת ומעולה.
הוא לא מאמן שלי למזלי, הוא רק מאמן פשוט במכון.
יש אולי איזה מקור או מאמר שתומך באימון של מעל שעה?(בנוסף לתשובתך)

זה כמו שתבקש מחקר שתומך באימון מעל 20 דקות.

מה ההבדל ? ואם עשיתי חימום 40 דקות ורק אז התחלתי סטים?? נראה לך זה לא יעיל והלכו לי כל ההורמונים בגוף? נו באמת...
59 דקות זה בסדר אבל 61 דקות זה אסור?? תתאמן עד שאתה מסיים. מה זה השטויות האלה

קודם כל תודה על התשובה המפורטת ומעולה.
הוא לא מאמן שלי למזלי, הוא רק מאמן פשוט במכון.
יש אולי איזה מקור או מאמר שתומך באימון של מעל שעה?(בנוסף לתשובתך)
פשוטי העם לא יכולים להכיל את ההתקדמות המהירה והמשקלים ה"מטורפים" שאנו מגיעים אליהם בזמן כה קצר.
השאלה האמיתית היא מדוע אכפת לך מה הוא חושב?

תראה,
עברתי את זה בעצמי עם כל הפמליה בקריית שמונה.
בהתחלה היינו מתווכחים, אחר כך דפקנו להם מכות שיעופו מהכלוב ויתנו לעבוד, בסוף קנינו ציוד ועד היום מתאמנים בבית .
בסופו של דבר לא אמור לעניין אותך מה הוא חושב או מה הוא אומר.
תהיה אתה בשלך אל תנסה לשנות את העולם.

אפילו שאנחנו מדי פעם עדיין עושים אימוני חוץ אני יכול להעיד על עצמי שאני כבר מסתובב חופשי בין פשוטי העם מצחקק איתם ומכבד את הדרך בה הם בחרו.

נ.ב שמשקלי העבודה שלך יעלו הם כבר לא יפנו אלייך תאמין לי.

• פותח/ת השרשור
פשוטי העם לא יכולים להכיל את ההתקדמות המהירה והמשקלים ה"מטורפים" שאנו מגיעים אליהם בזמן כה קצר.
השאלה האמיתית היא מדוע אכפת לך מה הוא חושב?

תראה,
עברתי את זה בעצמי עם כל הפמליה בקריית שמונה.
בהתחלה היינו מתווכחים, אחר כך דפקנו להם מכות שיעופו מהכלוב ויתנו לעבוד, בסוף קנינו ציוד ועד היום מתאמנים בבית .
בסופו של דבר לא אמור לעניין אותך מה הוא חושב או מה הוא אומר.
תהיה אתה בשלך אל תנסה לשנות את העולם.

אפילו שאנחנו מדי פעם עדיין עושים אימוני חוץ אני יכול להעיד על עצמי שאני כבר מסתובב חופשי בין פשוטי העם מצחקק איתם ומכבד את הדרך בה הם בחרו.

צודק לגמרי. אני נראה טוב מרוב המתאמנים במכון שלנו הצלחתי להשיג גוף ונתוני משקל נהדרים. ועשיתי את זאת בדרך של יותר משעה אימון. ואני רק בגיל 17. אותו מאמן יודע שאני מרים משקלים גבוהים והוא שומר עליי לפעמים:lol:
נ.ב. אני גם מקרית שמונה

בדיוק, אין מה לנסות לשכנע אנשים, הסיבה היחידה שהוא מרשה לעצמו לתת לך עצות זה כי (כרגע) הוא חזק יותר וגדול יותר.

כשאתה תהיה חזק יותר וגדול יותר אף אחד כבר לא ידבר איתך, רק ישאלו מה תוכנית האימונים שלך ויבקשו עצות.
כמו שאמרתי שבוע שעבר למישהו ששאל אותי לגבי הבנץ' שלי - אני ה-undisputed king of resting between sets.

צודק לגמרי. אני נראה טוב מרוב המתאמנים במכון שלנו הצלחתי להשיג גוף ונתוני משקל נהדרים. ועשיתי את זאת בדרך של יותר משעה אימון. ואני רק בגיל 17. אותו מאמן יודע שאני מרים משקלים גבוהים והוא שומר עליי לפעמים:lol:
נ.ב. אני גם מקרית שמונה
קריית שמונה נהייתה מעצמה בפורום 🏋️😅
אני בטוח שזקן השבט קורא את זה ומתמלא גאווה.
@Rami R

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית