נק' מוניטין:
-384
- 221
- 11
מי ששואל למה אני עושה מין סומו לקלאסי,כי זה הדרך היחידה שאני יכול לשמור על הגב ישר
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יותר ממה שהצמדתי את המוט בלתי אפשרי להצמיד אחיממש לא טוב...הגב שלך מתקשת כשאתה מוריד את המוט וגם המוט לא אחוז בצורה טובה וכשאתה מעלה את המוט הוא לא צמוד לגוף...תשמור גב ישר גם בירידה ...יש סרטונים ביוטיוב שמראים איך
בכול מקרה תקפיד גב ישר בירידה זה חשוב
@MasterSplitter @elchonon אם אתה עורך הודעה ומתייג מישהו זה לא יראה לו.
קיבלתי, אל דאגה.לא יודע, אולי שינו את זה. אני זוכר שאמרו שזה לא מראה.
נראה מצוין. אם כי, הייתי מעדיף לראות מזווית קידמית אלכסונית, כדי לראות את הרגליים יותר טוב.מי ששואל למה אני עושה מין סומו לקלאסי,כי זה הדרך היחידה שאני יכול לשמור על הגב ישר
אתה מבין הרבה יותר ממני,אבל איך יכול להיות שאתה אומר לו שהטכניקה טובה כשהגב שלו קשתי בירידה? זה לא תקין עד כמה שידוע ליקיבלתי, אל דאגה.
נראה מצוין. אם כי, הייתי מעדיף לראות מזווית קידמית אלכסונית, כדי לראות את הרגליים יותר טוב.
זה דדליפט קלאסי בעמידה רחבה, זה לא סומו.
המאמן שלי מביא את זה לאנשים בעלי רגליים ארוכות ובטן קצרה. אני לא בטוח אם זה המצב שלך, אבל אם זה יותר נוח לך, אין שום בעיה.
והגב נראה ישר, והטכניקה בסדר.
קיבלתי, אל דאגה.
נראה מצוין. אם כי, הייתי מעדיף לראות מזווית קידמית אלכסונית, כדי לראות את הרגליים יותר טוב.
זה דדליפט קלאסי בעמידה רחבה, זה לא סומו.
המאמן שלי מביא את זה לאנשים בעלי רגליים ארוכות ובטן קצרה. אני לא בטוח אם זה המצב שלך, אבל אם זה יותר נוח לך, אין שום בעיה.
והגב נראה ישר, והטכניקה בסדר.
תודהאחלה קאמלרגיל שבעולם
מבנה הגוף שלי לא מצליח קלאסי נסייתי חודשים,הגב שלי לא מצליח להיות ישר .לא אוהב לבאס אבל זה סרטון מעולה לאיך סומו לא צריך להראות.
יש יותר מדי מה לשפר. למה ירדת מדדליפט קלאסי?
גם מי שעושה סומו צריך לדעת לעשות קלאסי עם טכניקה טובה. עושים סומו בשביל להרים יותר, לא בגלל שאתה לא מצליח לשלוח בטכניקה של קלאסי. סומו הטכניקה הרבה יותר מורכבת.
אני מרים קלאסי אבל עם רגליים רחבות אתה רואה שאני יודע את העמידה פשוט שאני עושה קלאסי זה נראה ככה לא משנה מה אני עושהלא נתקלתי בבנאדם בריא שלא מצליח להרים קלאסי.
מצטער, אבל אלו תירוצים.
תעלה כאן סרטון ונעזור, אם לא - מאמן כוח.
+ @Goodtime123אחלה קאמלרגיל שבעולם
זה שיפור משמעותי מהדדליפט הקודמים שלו, והגב היה לא ישר רק בהוצאה הראשונה מעט (אני מסתכל על הגב תחתון, לא עליון. כי יש לו מבנא גוף טיפה שונה).אתה מבין הרבה יותר ממני,אבל איך יכול להיות שאתה אומר לו שהטכניקה טובה כשהגב שלו קשתי בירידה? זה לא תקין עד כמה שידוע לי
לא ראיתי מתחרים עושים דדליפט רחב, הם כנראה עשו סומו דדליפט, שזה תרגיל שלא מתאים לך לדעתי.ראייתם מישהו בתחרות מרים ככה??
לא אוהב לבאס אבל זה סרטון מעולה לאיך סומו לא צריך להראות.
יש יותר מדי מה לשפר. למה ירדת מדדליפט קלאסי?
גם מי שעושה סומו צריך לדעת לעשות קלאסי עם טכניקה טובה. עושים סומו בשביל להרים יותר, לא בגלל שאתה לא מצליח לשלוח בטכניקה של קלאסי. סומו הטכניקה הרבה יותר מורכבת.
זה לא סומו, ולא נסיון לסומו. זה קלאסי רחב עם רגליים מבחוץ. הוא מתאים לאנשים בעלי רגליים ארוכות וטורסו קצר וידיים יחסית קצרות.לא נתקלתי בבנאדם בריא שלא מצליח להרים קלאסי.
מצטער, אבל אלו תירוצים.
תעלה כאן סרטון ונעזור, אם לא - מאמן כוח.