הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקת טכניקה

ממש לא טוב...הגב שלך מתקשת כשאתה מוריד את המוט וגם המוט לא אחוז בצורה טובה וכשאתה מעלה את המוט הוא לא צמוד לגוף...תשמור גב ישר גם בירידה ...יש סרטונים ביוטיוב שמראים איך

• פותח/ת השרשור
ממש לא טוב...הגב שלך מתקשת כשאתה מוריד את המוט וגם המוט לא אחוז בצורה טובה וכשאתה מעלה את המוט הוא לא צמוד לגוף...תשמור גב ישר גם בירידה ...יש סרטונים ביוטיוב שמראים איך
יותר ממה שהצמדתי את המוט בלתי אפשרי להצמיד אחי
@frozen @elchonon @MasterSplitter

ההכנה נראתה טוב לדעתי,בדיוק שהתחלת להרים היה עיקום קטן בגב תחתון.
בפועל אני פחות מבין בדדליפט,השניים האחרים שתייגת יתנו לך תשובה הרבה יותר מדוייקת

@MasterSplitter @elchonon אם אתה עורך הודעה ומתייג מישהו זה לא יראה לו.
לא יודע, אולי שינו את זה. אני זוכר שאמרו שזה לא מראה.
קיבלתי, אל דאגה.
מי ששואל למה אני עושה מין סומו לקלאסי,כי זה הדרך היחידה שאני יכול לשמור על הגב ישר
נראה מצוין. אם כי, הייתי מעדיף לראות מזווית קידמית אלכסונית, כדי לראות את הרגליים יותר טוב.
זה דדליפט קלאסי בעמידה רחבה, זה לא סומו.
המאמן שלי מביא את זה לאנשים בעלי רגליים ארוכות ובטן קצרה. אני לא בטוח אם זה המצב שלך, אבל אם זה יותר נוח לך, אין שום בעיה.
והגב נראה ישר, והטכניקה בסדר.

קיבלתי, אל דאגה.

נראה מצוין. אם כי, הייתי מעדיף לראות מזווית קידמית אלכסונית, כדי לראות את הרגליים יותר טוב.
המאמן שלי מביא את זה לאנשים בעלי רגליים ארוכות ובטן קצרה. אני לא בטוח אם זה המצב שלך, אבל אם זה יותר נוח לך, אין שום בעיה.
אתה מבין הרבה יותר ממני,אבל איך יכול להיות שאתה אומר לו שהטכניקה טובה כשהגב שלו קשתי בירידה? זה לא תקין עד כמה שידוע לי

• פותח/ת השרשור
קיבלתי, אל דאגה.

• פותח/ת השרשור
שעות י
אחלה קאמלרגיל שבעולם
תודה

אני יוסיף ויגיד שבאמת נסייתי חודשים להכריח את הגוף שלי לעשות קלאסי אורגנל ולא הצלחתי לשלוט בטכניקה זה או שעשייתי סקוואט או שהרמתי עם הגב שעות ישבתי על ללמןד את הטכניקה ולא הצלחתי עד שעלה לי רעיון לעשות את המנח הזה וואלה הרבה יותר קשה לי להרים אבל מקווה שהתרגל אליו.

ראייתם מישהו בתחרות מרים ככה??

לא אוהב לבאס אבל זה סרטון מעולה לאיך סומו לא צריך להראות.

יש יותר מדי מה לשפר. למה ירדת מדדליפט קלאסי?

גם מי שעושה סומו צריך לדעת לעשות קלאסי עם טכניקה טובה. עושים סומו בשביל להרים יותר, לא בגלל שאתה לא מצליח לשלוח בטכניקה של קלאסי. סומו הטכניקה הרבה יותר מורכבת.

• פותח/ת השרשור

גם מי שעושה סומו צריך לדעת לעשות קלאסי עם טכניקה טובה. עושים סומו בשביל להרים יותר, לא בגלל שאתה לא מצליח לשלוח בטכניקה של קלאסי. סומו הטכניקה הרבה יותר מורכבת.
מבנה הגוף שלי לא מצליח קלאסי נסייתי חודשים,הגב שלי לא מצליח להיות ישר .
המטרה שלי זה לא סומו.

לא נתקלתי בבנאדם בריא שלא מצליח להרים קלאסי.

מצטער, אבל אלו תירוצים.

תעלה כאן סרטון ונעזור, אם לא - מאמן כוח.

• פותח/ת השרשור

מצטער, אבל אלו תירוצים.

אני מרים קלאסי אבל עם רגליים רחבות אתה רואה שאני יודע את העמידה פשוט שאני עושה קלאסי זה נראה ככה לא משנה מה אני עושה

אני יכול בעיקרון להוציא את הידיים מחוץ למוט פשוט יותר נוח לי עם זה בפנים .
יש לי ידיים קטנות רגליים גדולות ובטן קטנה בשביל להצליח לעשות קלאסי עם מנח רגליים צר אני חייו גמישות מטורפת.

אתה מבין הרבה יותר ממני,אבל איך יכול להיות שאתה אומר לו שהטכניקה טובה כשהגב שלו קשתי בירידה? זה לא תקין עד כמה שידוע לי
זה שיפור משמעותי מהדדליפט הקודמים שלו, והגב היה לא ישר רק בהוצאה הראשונה מעט (אני מסתכל על הגב תחתון, לא עליון. כי יש לו מבנא גוף טיפה שונה).

נראה בסדר, אולי אתה תרגיש שתצטרך לפתוח רגליים יותר בהמשך.
ראייתם מישהו בתחרות מרים ככה??
לא ראיתי מתחרים עושים דדליפט רחב, הם כנראה עשו סומו דדליפט, שזה תרגיל שלא מתאים לך לדעתי.
הדדליפט שאתה עושה, הוא דדליפט רחב.

מצטער, אבל אלו תירוצים.

זה לא סומו, ולא נסיון לסומו. זה קלאסי רחב עם רגליים מבחוץ. הוא מתאים לאנשים בעלי רגליים ארוכות וטורסו קצר וידיים יחסית קצרות.
המאמן שלי מביא את זה להרבה ספורטאים. יש מצב שזה רק בהתחלה שהם עושים את זה, עד שהם יכולים לעבור לדדליפט צר.
אבל זה אמור להיראות כמו סומו, כי האגן כאן לא מגיע לכיוון המוט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית