עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מעולה. תודהלא משנה ואפילו נחשב לבעל ערך ביולי גבוה יותר
כן זה ברור לירק על תתבסס יותר מידי על אבקות חלבון ותוספים בכללי כי הם רק תוסף ואין להם אין כל המכלול של היטמינים מינרלים וכו
אחי רק שאלה ..אני צורך חלבון מאבקת חלבון 2 סקופים ביום ובסקופ אחד יש 21 גרם חלבון משמע רק מאבקה 42 גרם חלבון ביום,האם זה יותר מידי מאבקה?רק על תתבסס יותר מידי על אבקות חלבון ותוספים בכללי כי הם רק תוסף ואין להם אין כל המכלול של היטמינים מינרלים וכו
מה זה "יותר מדי אבקה" ?אני צורך חלבון מאבקת חלבון 2 סקופים ביום ובסקופ אחד יש 21 גרם חלבון משמע רק מאבקה 42 גרם חלבון ביום,האם זה יותר מידי מאבקה?
יש לי אגוזי מלך בתפריט ויש לי דגנים מלאים ואני גם מתסף מולטי ויטמיןבהתחשב בזה שלפי מה שאתה מתאר: 140g מתוך 140g צריכת החלבון שלך מגיעה מן החי, וזה סימן שאין לך קטניות, דגנים מלאים או אגוזים בתפריט.
אתה כנראה לא צורך את כמות הוויטמינים והמינרלים החיונית לך.
140מה סהכ כמות החלבון שאתה צורך ביום?
אוקי. וזה בסדר שרוב החלבון שלי מגיע ממוצרי חלב? אני שותה סביבות 1 ליטר כול יום וצורך יוגורטים וגבינות קבועמה זה "יותר מדי אבקה" ?
זה חלבון איכותי ואחלה מקור תזונה..
כמובן לא להסתמך רק על זה ולהכניס קצת מוצקים עם ויטמינים ומינרלים וכו' אבל זה מקור די איכותי
עדשים זה לא חלבון מלא..עד כמה שידוע לי זה לא יתרום הרבה לבניית שרירזה בסדר שהרוב משם,אבל לא שהכל יגיע משם.
תמיד עדיף להוסיף חתיכת בשר וקצת משהו מהצומח(עדשים נגיד)
עדשים זה לא חלבון מלא..עד כמה שידוע לי זה לא יתרום הרבה לבניית שריר