הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

זה משנה שרוב החלבון שלי בא ממוצרי חלב ?

Tokowiw

משתמש קבוע
1,573
716
נק' מוניטין:
1,101
1,573
716
היי. אני צורך 140 גרם חלבון ביום ומתוך 140 בערך 120 בא ממוצרי חלב כגון יוגורטים ,חלב,אבקת חלבון,משקאות חלבון. ואולי 20 בא מטונה או חזה עוף. רציתי לדעת האם זה משנה משהו? חלב הוא חלבון מלא כמו חזה וטונה..

• פותח/ת השרשור
רק על תתבסס יותר מידי על אבקות חלבון ותוספים בכללי כי הם רק תוסף ואין להם אין כל המכלול של היטמינים מינרלים וכו
כן זה ברור לי
רק על תתבסס יותר מידי על אבקות חלבון ותוספים בכללי כי הם רק תוסף ואין להם אין כל המכלול של היטמינים מינרלים וכו
אחי רק שאלה ..אני צורך חלבון מאבקת חלבון 2 סקופים ביום ובסקופ אחד יש 21 גרם חלבון משמע רק מאבקה 42 גרם חלבון ביום,האם זה יותר מידי מאבקה?

בהתחשב בזה שלפי מה שאתה מתאר: 140g מתוך 140g צריכת החלבון שלך מגיעה מן החי, וזה סימן שאין לך קטניות, דגנים מלאים או אגוזים בתפריט.

אתה כנראה לא צורך את כמות הוויטמינים והמינרלים החיונית לך.

אני צורך חלבון מאבקת חלבון 2 סקופים ביום ובסקופ אחד יש 21 גרם חלבון משמע רק מאבקה 42 גרם חלבון ביום,האם זה יותר מידי מאבקה?
מה זה "יותר מדי אבקה" ?
זה חלבון איכותי ואחלה מקור תזונה..
כמובן לא להסתמך רק על זה ולהכניס קצת מוצקים עם ויטמינים ומינרלים וכו' אבל זה מקור די איכותי

• פותח/ת השרשור
בהתחשב בזה שלפי מה שאתה מתאר: 140g מתוך 140g צריכת החלבון שלך מגיעה מן החי, וזה סימן שאין לך קטניות, דגנים מלאים או אגוזים בתפריט.

אתה כנראה לא צורך את כמות הוויטמינים והמינרלים החיונית לך.
יש לי אגוזי מלך בתפריט ויש לי דגנים מלאים ואני גם מתסף מולטי ויטמין
מה סהכ כמות החלבון שאתה צורך ביום?
140
מה זה "יותר מדי אבקה" ?
זה חלבון איכותי ואחלה מקור תזונה..
כמובן לא להסתמך רק על זה ולהכניס קצת מוצקים עם ויטמינים ומינרלים וכו' אבל זה מקור די איכותי
אוקי. וזה בסדר שרוב החלבון שלי מגיע ממוצרי חלב? אני שותה סביבות 1 ליטר כול יום וצורך יוגורטים וגבינות קבוע

זה בסדר שהרוב משם,אבל לא שהכל יגיע משם.
תמיד עדיף להוסיף חתיכת בשר וקצת משהו מהצומח(עדשים נגיד)

• פותח/ת השרשור
זה בסדר שהרוב משם,אבל לא שהכל יגיע משם.
תמיד עדיף להוסיף חתיכת בשר וקצת משהו מהצומח(עדשים נגיד)
עדשים זה לא חלבון מלא..עד כמה שידוע לי זה לא יתרום הרבה לבניית שריר

עדשים זה לא חלבון מלא..עד כמה שידוע לי זה לא יתרום הרבה לבניית שריר

זה נכון רק אם התזונה שלך זה עדשים בלבד.
אתה מן הסתם משלים את החומצות אמינו החסרות מבשר,חלב וביצים.
חוץ מזה,זה לא קריטי מדי "החלבון מלא". אל תתן לזה דגש מיוחד כל עוד התזונה שלך מאוזנת ואתה צורך חלבון מכמה מקורות שונים(חי,צומח)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית