הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חשק מיני מוגבר,מדוע?

FuriousLift

משתמש פעיל
905
207
נק' מוניטין:
519
905
207
ערב טוב לכולם ושבת שלום.
זה לא אשכול ספאם,אם לא מתאים לאוף טופיק אשמח שיעבירו למקום המתאים.
יש לי בשלוש שנים האחרונות חשק מיני מוגבר מאוד.
זה מתבטא בכך שאני נותן ביד בערך 8 פעמים-9 פעמיים ביום,ובימים שלא אז פשוט יוצא לי לחשוב על זה הרבה מאוד בשינה(על סקס ובחורות).
מה אפשר לעשות עם זה?
תודה רבה.

לא יודע איך זה קשור ואם זה קשור אבל שמתי לב על עצמי שכשאני מתבסס על שומן כמה ימים אז החשק המיני הרבה יותר מוגבר וכשאני צורך יותר פחמימות ופחות שומן אז משום מה זה הפוך. אבל 9 פעמים ביום זה הזייה...

• פותח/ת השרשור
9 פעמים ביום? איך לא נושר לך החבר?! אתה צריך חברה.. אוננות לא באמת מספקת כמו סקס חביבי..
עכשיו יוצא לי לעשות הרבה פחות ביום כי אני נמצא בצבא,3 פעמיים ביום בערך.
תצבור ניסיון ולך לזונות.
חשבתי על זה,אבל הבנתי שאת הפעם הראשונה אני רוצה לעשות עם מישהי שאני אוהב.
900 מ"ג בשבוע ואני במצב יותר טוב ממך:81zq:

תתחיל להיגמל אחי,זה מוביל למקומות לא טובים
בהצלחה בסייקל.
לא יודע איך זה קשור ואם זה קשור אבל שמתי לב על עצמי שכשאני מתבסס על שומן כמה ימים אז החשק המיני הרבה יותר מוגבר וכשאני צורך יותר פחמימות ופחות שומן אז משום מה זה הפוך. אבל 9 פעמים ביום זה הזייה...
כמו שכתבתי,כרגע מתאפשר לי הרבה פחות מזה כי אני בצבא ואני בחדר עם עוד כמה חבר'ה אז זה דיי בעייתי להגיע לכמות הזאת.
רציתי להבין גם אם לעוד מישהו יש ספציפית את הדבר הזה.
בן כמה אתה?
חוגג 21 עוד חצי שנה.
זה השיא שלי לשבוע נראה לי
חח

תמצא עיסוק אחר,בעיקר שאתה בבסיס.. תלך להתאמן יותר,תשב יותר בחדר אוכל,תמצא משהו שיעסיק לך את המחשבות קצת

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שזה סתם הגיל והמקום העבודה(יש חיילות כוסיות בבסיס?)
משרת בתל נוף,הבסיס מלא בחיילות כוסיות וגם אצלי בגף יש מלא.
במיוחד ביום סיום תקופה אתה רואה ממש את רוב הבסיס ואת רוב הזמן אני מעביר בלהסתכל על הבחורות ולא להקשיב על מה שמדברים שם.

משרת בתל נוף,הבסיס מלא בחיילות כוסיות וגם אצלי בגף יש מלא.
במיוחד ביום סיום תקופה אתה רואה ממש את רוב הבסיס ואת רוב הזמן אני מעביר בלהסתכל על הבחורות ולא להקשיב על מה שמדברים שם.
חושב שמצאנו את התשובה

לצערי די התמכרתי לזה.
זה כמו שתגיד למישהו שמעשן שהוא שקרן אם הוא יכתוב כאן שהוא מעשן 2 חבילות ביום.

נשמע כמו התמכרות קשה ביותר....אני מביא ביד 2-3 פעמים ביום וזה נחשב מוגזם בעיניי, אז 8-9? מה יוצא לך בפעם ה6? דם?

• פותח/ת השרשור
אני גם בחיים לא שמעתי על כמות כזאת
גם אני שמעתי סיפורים שנראו לי ממש לא אמינים עד שהבנתי שהם באמת אמינים.
בחיים יש הפתעות.
נשמע כמו התמכרות קשה ביותר....אני מביא ביד 2-3 פעמים ביום וזה נחשב מוגזם בעיניי, אז 8-9? מה יוצא לך בפעם ה6? דם?
לא,יוצא אותו הדבר רק בכמות קטנה יותר,אבל עדיין יש את התחושת הנאה הזאת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית