חוסר חשק מיני

מצב
השרשור נעול

דניאלביטון10

משתמש קבוע
1,371
575
נק' מוניטין:
270
1,371
575
בגדול אקדיפ ואומר שמתמיד בערך זה ככה, הרבה זמן חשבתי על זה אם אני צריך להתייחס לזה כבעיה ולאחרונה הגעתי למסקנה שכן, עכשיו 2 מגבלות

1 אני יחסית שרירי ויחסית חזק (לפחות בתחומי נו..) ככה שתמיד אמרתי לעצמי שזה כנראה לא בעיית טסט וגם מי יביא לי הפנייה לבדוק את זה (בגלל מה שאמרתי..)

2. אני בצבא, לא יודע אם זה בכלל אפשרי לנסות לקבל בדיקה הורמונלית, מה גם שהרופא יחידה שלי "מחוץ לתמונה" ואני מעדיף ללכת לביקור רופא מאליו (שזה טיפול דיי חרא בואו...

אציין שבחיים לא היה לי בעיית זקפה שזה מהבחינה הזאת.
קיצר איך להעלות תליבידו? מה ממליצים לעשות

בעיית זקפה וחוסר חשק מיני זה שני דברים שונים...

קשור אבל לא מה שאתה מתאר.

תקשיב
הבחורציק לא עומד בגיל שלך זה 99 אחוז סטרס.. מחשבות, פחד, מה יהיה וכו.. אולי בגלל ניסיון לא טוב כלשהו או לאדע מה

בהנחה ואתה כן מתחרמן מדברים וחבריקו עומד בתנאים אחרים (פורנו או כל תועבה אחרת השם ירחם) אז בטוח סטרס

אז גם בדיקות הורמונליות אתה לא צריך

• פותח/ת השרשור
קשור אבל לא מה שאתה מתאר.

תקשיב
הבחורציק לא עומד בגיל שלך זה 99 אחוז סטרס.. מחשבות, פחד, מה יהיה וכו.. אולי בגלל ניסיון לא טוב כלשהו או לאדע מה

בהנחה ואתה כן מתחרמן מדברים וחבריקו עומד בתנאים אחרים (פורנו או כל תועבה אחרת השם ירחם) אז בטוח סטרס

אז גם בדיקות הורמונליות אתה לא צריך
הפוך גוטה הפוך, בעיות זקפה לעולם לא היה לי, חוסר חשק מיני מתמיד

• פותח/ת השרשור
ממה עמד לך אז אם לא מחשק מיני?
אני מאמין שזה לא שחור ולבן 😳, ביחס לגבר הממוצע, אני הרבההההההה הרבה פחות חרמן
לא נראה לי (ותתקנו אותי כי לגמרי יתכן ואני טועה) שמי שאין לו חשק מיני פשוט לעולם לא יעמיד בילבל ויגמור

אחי הכל בסדר..
זה לא תחרות! כל אחד עם החשק והחרמנות שלו..
זה גם עניין של אופי, תקופות בחיים..

אף אחד לא עומד עם אקדח לראש שלך ואומר לך תגמור..

• פותח/ת השרשור
אחי הכל בסדר..
זה לא תחרות! כל אחד עם החשק והחרמנות שלו..
זה גם עניין של אופי, תקופות בחיים..

אף אחד לא עומד עם אקדח לראש שלך ואומר לך תגמור..
חחחחח נו לא יודע אם אתה מסתלבט אבל זה בכלל לא הנקודה. מה גם תקופה בחיים אני בן 20, לא היה לי שום דבר מיוחד של גיל 18 או משהו וזה לכאורה תקופת השיא בחיים וכו.
לגבי אופי בהחלט תואם הייתי אומר, אבל מה בא קודם.
*לא מתחרה עם אף אחד* אם לא הייתי חושב שזה חריג לא הייתי פותח נושא, מעבר לזה שכבר תקופה כמו שציינתי אני חושב על אם זה בכלל משהו שאני צריך להסתכל עליו כבעיה.

אני לא צוחק...
תשאל את עצמך את השאלות הקשות, מה באמת מפריע לך?
האם אתה חושש מאינטימיות?

• פותח/ת השרשור
אני לא צוחק...
תשאל את עצמך את השאלות הקשות, מה באמת מפריע לך?
האם אתה חושש מאינטימיות?
לא בכלל.
אני מרגיש שלא הבינו אותי, אני לא מדבר על שלא עומד לי או משהו אני מדבר על חוסר חשק מיני אף על פי שהבהרתי את זה לתחושתי אנחנו לא משדרים על אותו גל, כשאני מדבר על חשק מיני אני מדבר על רצון למין, והדבר הזה הוא נמוך אצלי. לא לא קיים* אבל חוץ מא-מיניים למי זה לא קיים

לכל אחד יש תקופות כאלו, זה יכול להיות קשור להמון דברים. זה לא אומר שזה בעיה הורמונלית.
שחרר מזה לתקופה, אל תחשוב על זה.
אם בעוד זמן מה עדיין תהיה עם חוסר חשק מיני, אז תחצה את הגשר

חכה שתתחתן.. ואז יגיעו הילדים
*סוףעלהקטינו

• פותח/ת השרשור
חכה שתתחתן.. ואז יגיעו הילדים
*סוףעלהקטינו
מה הלכת רחוק, מה גם שלא מאמין בנישואים
לכל אחד יש תקופות כאלו, זה יכול להיות קשור להמון דברים. זה לא אומר שזה בעיה הורמונלית.
שחרר מזה לתקופה, אל תחשוב על זה.
אם בעוד זמן מה עדיין תהיה עם חוסר חשק מיני, אז תחצה את הגשר
מה שאני מנסה להגיד היא שזה לא תקופה...
ואם בתחצה את הגשר הכוונה היא לטסט אז מעדיף שלא כל עוד אין לי ילדים 😛 גם אני בן 20 אז בכלל.

היי דניאל,
רמת החשק המיני משתנה בין אדם לאדם, יש טווח רחב מאד וכל נקודה עליו היא נורמלית.
בהנחה שלא מדובר בהפרעה הורמונלית, ונשמע שזה לא המצב אצלך, אז זו בעיה רק אם זה פוגע לך באיכות החיים.
אם זה לא מפריע לך להנות מחייך, אז פשוט שכח מזה.
אתה בריא, נורמלי, ואין שום בעיה.

• פותח/ת השרשור
היי דניאל,
רמת החשק המיני משתנה בין אדם לאדם, יש טווח רחב מאד וכל נקודה עליו היא נורמלית.
בהנחה שלא מדובר בהפרעה הורמונלית, ונשמע שזה לא המצב אצלך, אז זו בעיה רק אם זה פוגע לך באיכות החיים.
אם זה לא מפריע לך להנות מחייך, אז פשוט שכח מזה.
אתה בריא, נורמלי, ואין שום בעיה.
מפריע להנות מהחיים זו הגדרה כבדה מידי אבל רצון חשפר את איכות החיים זו הסיבה שהנושא נפתח.

תשמע, לכל אחד יש רצונות אחרים ברמות שונות. היו לי חברים עם חשק מיני מאוד נמוך, בחורות מעולם לא היה סיפור מרגש בשבילם. ואחרים שהמחשבה על בחורה שיתקה אותם ללא יכולת תזוזה.

הדבר גם נכון לכסף, היו לי חברים שרדפו אחרי כסף כאילו שזה הדבר הכי חשוב בחיים, ואחרים עם חובות וראו בכסף אמצעי לדברים כשאין ברירה אחרת.

בסופו של דבר אין בעצם בעיה עם חשקים ברמות שונות אלא אם כן אתה בזוגיות עם ציפיות שאתה לא עומד בהם.

במקרה שלך אתה בחור צעיר, ואם וכאשר תהיה בזוגיות, זה יכול להיות תהליך רגשי ומיני יחד, שזה אומר בהדרגה תלמד מה מרגיש לך מתאים ונכון.

תשאל רווקים צעירים כמה פעמים בשבוע זה לגיטימי לקיים יחסים בקשר זוגי, ותקבל מספר גבוה בהרבה ממה שאנשים מבוגרים בזוגיות יגידו. גם תשובה שונה בין גברים ונשים, ובין גברים שונים. בסופו של הדבר התשובה הכי מדויקת זה כמה שמתאים לכם ושקורה בהסכמה הדדית בינכם.

אין חשק מיני נכון ולא נכון, יש מה שמתאים לך. ונשמע שרמת החשק שלך לא מתאים לך מסיבה מסוימת.

אפשר לשאול שתי שאלות, למה זה לא מתאים לך? ולמה אין לך יותר חשק?
על השאלה השניה תהיה קשה יותר לענות מהראשונה. למה באמת מפריע לך חוסר חשק? זה מפריע בזוגיות? זאת שאלה מעניינת.

לא הבנתי, אם אין לך בעיה הורמונלית ויש לך זיקפה. למה אתה חושב שיש לך בעיה עם חשק מיני? אתה בזוגיות ויש תלונות?

• פותח/ת השרשור
תשמע, לכל אחד יש רצונות אחרים ברמות שונות. היו לי חברים עם חשק מיני מאוד נמוך, בחורות מעולם לא היה סיפור מרגש בשבילם. ואחרים שהמחשבה על בחורה שיתקה אותם ללא יכולת תזוזה.

הדבר גם נכון לכסף, היו לי חברים שרדפו אחרי כסף כאילו שזה הדבר הכי חשוב בחיים, ואחרים עם חובות וראו בכסף אמצעי לדברים כשאין ברירה אחרת.

בסופו של דבר אין בעצם בעיה עם חשקים ברמות שונות אלא אם כן אתה בזוגיות עם ציפיות שאתה לא עומד בהם.

במקרה שלך אתה בחור צעיר, ואם וכאשר תהיה בזוגיות, זה יכול להיות תהליך רגשי ומיני יחד, שזה אומר בהדרגה תלמד מה מרגיש לך מתאים ונכון.

תשאל רווקים צעירים כמה פעמים בשבוע זה לגיטימי לקיים יחסים בקשר זוגי, ותקבל מספר גבוה בהרבה ממה שאנשים מבוגרים בזוגיות יגידו. גם תשובה שונה בין גברים ונשים, ובין גברים שונים. בסופו של הדבר התשובה הכי מדויקת זה כמה שמתאים לכם ושקורה בהסכמה הדדית בינכם.

אין חשק מיני נכון ולא נכון, יש מה שמתאים לך. ונשמע שרמת החשק שלך לא מתאים לך מסיבה מסוימת.

אפשר לשאול שתי שאלות, למה זה לא מתאים לך? ולמה אין לך יותר חשק?
על השאלה השניה תהיה קשה יותר לענות מהראשונה. למה באמת מפריע לך חוסר חשק? זה מפריע בזוגיות? זאת שאלה מעניינת.
בגדול זה מפריע לי בזה שפחות יש לי להט ליצור אינטראקציות שמובילות למין וזוגיויות, אבל ניסיון זה חיוני עד מאוד בימינו (תלוי מגזר אבל אני לא חרדי 🙄) וגם יש חשש מסויים שכשתגיע זוגיות היא תרצה יותר ממני, שזה בעיני דיי בעייתי.

למה אין לי חשק זו שאלה מוזרה אין לי מושג לענות עליה, זה המצב הטבעי פשוט חחחח
לא הבנתי, אם אין לך בעיה הורמונלית ויש לך זיקפה. למה אתה חושב שיש לך בעיה עם חשק מיני? אתה בזוגיות ויש תלונות?
אין לי שמץ אם יש לי או אין לי בעיה הורמונלית (אם כי בעיה בטסט לא נראה לי כי אני מפתח שריר בצורה תקינה, אבל אולי אבדוק)
חשק מיני לא בהכרח קשור לזקפה, אני יכול להעמיד אותו בכיף, אין לי את החשק לזה חחחחח

ראיתי תיאור נחמד של חשק מיני שאני לא זוכר אבל בגדול חשק מיני זה כמה אתה רוצה מין בצורה ספונטנית וכמה זה ביומיום שלך, אצלי זה לא ספונטני לעיתים קרובות ומבחינת מחשבות-חלומות וכו כמעט ואין לי
ראיתי לא מזמן שאיזה מחקר סקאם מצא כי גבר ממוצע חושב על מין איזה 300 פעמים ביום או משהו, אני רחוק מזה שנות אור.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית