בוא נצא מנקודת הנחה שהכל בסדר איתך שנושא המין לא מעסיק אותך. אם כן, יש הרבה בחורות כמוך, עם פחות ניסיון מיני ואיכשהו אנשים טובים שירצו להיות במחיצתך ואולי גם בזוגיות.בגדול זה מפריע לי בזה שפחות יש לי להט ליצור אינטראקציות שמובילות למין וזוגיויות, אבל ניסיון זה חיוני עד מאוד בימינו (תלוי מגזר אבל אני לא חרדי 🙄) וגם יש חשש מסויים שכשתגיע זוגיות היא תרצה יותר ממני, שזה בעיני דיי בעייתי.
אני מבין איכשהו שניסיון מיני הוא חשוב לך, אבל אם תהיה עם מישהי עם ניסיון מיני כמו שלך, האם תהיה בעיה? אם נדבר במספרים, תמיד יהיו בחורות שהיו עם יותר גברים מכמות הנשים שהיית, ותמיד יהיו שפחות. תמיד יהיו נשים שירצו יותר מין ממך, ויהיו כאלו שפחות. מה גם שלכל אחד יכול להיות תקופה וגיל בו החשק שלו יותר מזמנים אחרים.
לא הייתי דואג לניסיון מיני, ואם זה כן חשוב לך, ויש לך את האפשרות, אם לא בשביל החשק, בשביל המשחק I guess.
לדעתי תנסה ליצור קשר עם בת זוג אם זה בכלל משהו שמעניין אותך, ותראה לאן זה מוביל, אולי תהיה מופתע מהחשק שיהיה לך, ומהחשק שאולי לא יהיה לה שציפית שיהיה. לחשיבות או לחוסר חשיבות של ניסיון מיני.
ואם אתה לא רוצה בזה, אולי אתה סתם דואג ממשהו שלא באמת חשוב לך כמו שאולי אתה חושב.