חשק מיני מוגבר,מדוע?

B51779CA-96B1-4C8B-BF44-A75F7A7E32FD.jpeg
אני אמרתי את זה ראשון אל תשכחו

חחחחחחחחחחחחחחח סוף סוף גיליתי את הצד המשמח של LBS 😆😆😆😆😆
אחד החזקים חסחכתם לי כרטיס לסטנדאפ

סורי על הדילאי אבל הייתי חייב לשפוך את השתי סנט שלי על מה שנכתב כאן כי לצערי נכתבו פה כ"כ הרבה שטויות שאני לא יודע מאיפה להתחיל...

רק בעולם מעוות בו אנשים מושפעים כ"כ מהתניות חברתיות מגוכחות אתה קורא משפטים כמו "ברברים מפגרים" בהקשר של גברים ששכבו עם מס' רב של פרטנריות. אני לא מאשים לא את רקון ולא אף אחד אחר ששותף לדעה השיפוטית הזאת. זו ההשפעה של החבר'ה המודרנית המערבית הצבועה, ההיטיניג הזה כלפי סקס והאובר משמעות שנותנים לו, התכחשות לבילוגיה, התכחשות לאבלוציה והמצאה של ערכים דמיוניים שאין בהם ולטבע האנושי שום קשר. מצד אחד מספרים לנו שמיניות זה איכסה וסקס מזדמן מעיד על ברבריות ומצד שני כל פרסומת שניה בטלויזיה וברשת נוטפת סקס, גוף ומיניות.

בניגוד לחרא השיפוטי הזה והצבוע הזה, אני לא בא לשפוט איך אינדיבידואל כזה או אחר הולך או צריך לחיות את חייו, אבל מהניסיון שלי ושל אחרים (נתחיל מגברים) גבר שטעם וראה הרבה יהיה בעל מודעות גבוהה יותר, בעל יותר awareness, מאשר אחד שיתחתן עם הבחורה הראשונה שתירק לכיוון שלו כי הוא היה ביישן מדי וחסר ביטחון על מנת לטעום יותר ממנה. גבר כזה ידע מה הוא רוצה לטווח הארוך ומה לא, ולא יחשוב שהוא יודע שבעצם אין לו מושג. הוא ידע לזהות ניואנסים בעיתיים באישה, הוא יבין טוב יותר את הטבע הנשי, הוא ידע לזהות red flags שהרבה גברים היום לא מסוגלים לזהות גם אם הם ממש אבל ממש בוהקים וברורים. אני מכיר אנשים שיצאו ממערכות יחסים ארוכות לשוק הפנוים פנויות וכמות הבלושיט שבחורות האכילו אותם שם הן בלתי ניתנות לתיאור. כל זה תוצאה של גבר שהיה באיזור הנוחות שלו יותר מדי שגרמו לחושיו להתקהות, הוא נעשה פחות מודע, כמו ספורטאי שנח על זרי הדפנה אחרי שהשיג מה שרצה.

לגבי נשים "מתריניות". אני יכול להבין למה גברים מסתייגים מהן לקשר רציני, זה מאוד הגיוני אבולוציונית. אבל צריך להבין שאנחנו חיים בעידן ניאו פמינסטי שמאוד לא מטיב עם הגבר. נשים מתחילות לפתח המון אלמנטים גבריים בהתנהגות שלהן שאחד מהם כאמור זה אצבע קלה על ההדק, או שבמקרה הזה, על המה שיש לה בין הרגליים. לרוב יש סיבה נוספת להסתייגות היא שהרבה גברים חוששים שהם יקבלו פחות מהמיניות של האישה הזאת מאשר קיבלו הפרטנרים הקודמים שלה, לא אכפת להם שהיא, סליחה על המילה, שרמוטה, הם פשוט רוצים שהיא תיהיה השרמוטה שלהם. שהיא תעשה איתם דברים משוגעים ולא שיקבלו במקום יחס ממוצע של לצאת ידי חובה. אבל גם כאן, גבר שיצא הרבה, טעם הרבה, טייל הרבה, שכב הרבה, והתנסה במערכות יחסים, ידע מה זה מרגיש משיכה בריאה בין בני זוג. הוא ידע להרגיש מתי זה זה ומתי זה לא. יהיה לו את היכולת לבחור בין שפע של בחורות, הוא ידע להחליף מישהי לא מתאימה. הוא לא יהיה נזקק. וחבר'ה, בנות מרגישות את זה. בנות עם הרבה ביקוש יכולות לראות על הגבר אם הוא אחד עם אופציות ואחד בלי. וזה דבר שהוא משתנה משמעותי מאוד בטיב הקשר כי זה בין ההורגי משיכה הגדולים שיש. כל הסיפורי האגדות האלה על אהבת אמת, והבחורה האחת והיחידה זה בולשיט שהחבר'ה המודרנית המערבית מאכילה את הגברים והנשים כאחד. הנשים של היום עוד מספיק savages כדי לא להאמין לחרטא הזאת, אבל הגברים...אוי. אם תחת וציצים של אישה זה מה שמעמיד לנו אז מה שמרטיב בחורה זה אם ניצב מולה אלפא מייל או לא (הן מוכנות אפילו לשכב אחת עם השניה רק לא עם איזה בטה מעפן). ברגע שאתם מפסיקים להיות כאלה בעיניה של הבחורה אז הסיפור נגמר. אהבה? תאהבו את ההורים שלכם, האחים שלכם, את המטרות שלכם בחיים. פאק, אפילו את הכלב שלכם. ששמים בחורות כל כך גבוה בסדר העדיפויות שלכם זה מתפוצץ בפנים. מנסיון.

נערך לאחרונה:
סורי על הדילאי אבל הייתי חייב לשפוך את השתי סנט שלי על מה שנכתב כאן כי לצערי נכתבו פה כ"כ הרבה שטויות שאני לא יודע מאיפה להתחיל...

רק בעולם מעוות בו אנשים מושפעים כ"כ מהתניות חברתיות מגוכחות אתה קורא משפטים כמו "ברברים מפגרים" בהקשר של גברים ששכבו עם מס' רב של פרטנריות. אני לא מאשים לא את רקון ולא אף אחד אחר ששותף לדעה השיפוטית הזאת. זו ההשפעה של החבר'ה המודרנית המערבית הצבועה, ההיטיניג הזה כלפי סקס והאובר משמעות שנותנים לו, התכחשות לבילוגיה, התכחשות לאבלוציה והמצאה של ערכים דמיוניים שאין בהם ולטבע האנושי שום קשר. מצד אחד מספרים לנו שמיניות זה איכסה וסקס מזדמן מעיד על ברבריות ומצד שני כל פרסומת שניה בטלויזיה וברשת נוטפת סקס, גוף ומיניות.

בניגוד לחרא השיפוטי הזה והצבוע הזה, אני לא בא לשפוט איך אינדיבידואל כזה או אחר הולך או צריך לחיות את חייו, אבל מהניסיון שלי ושל אחרים (נתחיל מגברים) גבר שטעם וראה הרבה יהיה בעל מודעות גבוהה יותר, בעל יותר awareness, מאשר אחד שיתחתן עם הבחורה הראשונה שתירק לכיוון שלו כי הוא היה ביישן מדי וחסר ביטחון על מנת לטעום יותר ממנה. גבר כזה ידע מה הוא רוצה לטווח הארוך ומה לא, ולא יחשוב שהוא יודע שבעצם אין לו מושג. הוא ידע לזהות ניואנסים בעיתיים באישה, הוא יבין טוב יותר את הטבע הנשי, הוא ידע לזהות red flags שהרבה גברים היום לא מסוגלים לזהות גם אם הם ממש אבל ממש בוהקים וברורים. אני מכיר אנשים שיצאו ממערכות יחסים ארוכות לשוק הפנוים פנויות וכמות הבלושיט שבחורות האכילו אותם שם הן בלתי ניתנות לתיאור. כל זה תוצאה של גבר שהיה באיזור הנוחות שלו יותר מדי שגרמו לחושיו להתקהות, הוא נעשה פחות מודע, כמו ספורטאי שנח על זרי הדפנה אחרי שהשיג מה שרצה.

לגבי נשים "מתריניות". אני יכול להבין למה גברים מסתייגים מהן לקשר רציני, זה מאוד הגיוני אבולוציונית. אבל צריך להבין שאנחנו חיים בעידן ניאו פמינסטי שמאוד לא מטיב עם הגבר. נשים מתחילות לפתח המון אלמנטים גבריים בהתנהגות שלהן שאחד מהם כאמור זה אצבע קלה על ההדק, או שבמקרה הזה, על המה שיש לה בין הרגליים. לרוב יש סיבה נוספת להסתייגות היא שהרבה גברים חוששים שהם יקבלו פחות מהמיניות של האישה הזאת מאשר קיבלו הפרטנרים הקודמים שלה, לא אכפת להם שהיא, סליחה על המילה, שרמוטה, הם פשוט רוצים שהיא תיהיה השרמוטה שלהם. שהיא תעשה איתם דברים משוגעים ולא שיקבלו במקום יחס ממוצע של לצאת ידי חובה. אבל גם כאן, גבר שיצא הרבה, טעם הרבה, טייל הרבה, שכב הרבה, והתנסה במערכות יחסים, ידע מה זה מרגיש משיכה בריאה בין בני זוג. הוא ידע להרגיש מתי זה זה ומתי זה לא. יהיה לו את היכולת לבחור בין שפע של בחורות, הוא ידע להחליף מישהי לא מתאימה. הוא לא יהיה נזקק. וחבר'ה, בנות מרגישות את זה. בנות עם הרבה ביקוש יכולות לראות על הגבר אם הוא אחד עם אופציות ואחד בלי. וזה דבר שהוא משתנה משמעותי מאוד בטיב הקשר כי זה בין ההורגי משיכה הגדולים שיש. כל הסיפורי האגדות האלה על אהבת אמת, והבחורה האחת והיחידה זה בולשיט שהחבר'ה המודרנית המערבית מאכילה את הגברים והנשים כאחד. הנשים של היום עוד מספיק savages כדי לא להאמין לחרטא הזאת, אבל הגברים...אוי. אם תחת וציצים של אישה זה מה שמעמיד לנו אז מה שמרטיב בחורה זה אם ניצב מולה אלפא מייל או לא (הן מוכנות אפילו לשכב אחת עם השניה רק לא עם איזה בטה מעפן). ברגע שאתם מפסיקים להיות כאלה בעיניה של הבחורה אז הסיפור נגמר. אהבה? תאהבו את ההורים שלכם, האחים שלכם, את המטרות שלכם בחיים. פאק, אפילו את הכלב שלכם. ששמים בחורות כל כך גבוה בסדר העדיפויות שלכם זה מתפוצץ בפנים. מנסיון.
אלה שבדעה שכל כך מעצבנת אותך הם גם נגד מיניות שמוצגת בטלוויזיה ובכל מקום אפשרי. אני נגד החרא הזה. השפעה של החברה? באיזה סרט אתה חי? החברה אומרת לנו להיפך, שגבר ששוכב עם הרבה בנות הוא הכי גבר שיש ומי שבתול בגיל 18 אז הוא שמוק ואפס. החברה היא נגד זה ולא בעד. ואף אחד לא אמר להיות עם הראשונה שאתה פוגש, אלא להיפך, להיות מודע ולא לדפוק כל אחת שיורקת לכיוון שלך. ולגבי בחורות בסדר עדיפויות, כמו שרקון ציין, קשרים מרובים מפתחים כהות רגשית ונראה שאתה תומך בה דווקא. לא יכולה להיות אהבה אמיתית בין זוג? אז באותה המידה אתה יכול לתת ביד כל פעם וזהו, פחות השקעה ומאמץ ואין התחייבויות בכלל. אה ואין סיכון לקבל מחלות מין.
אף אחד פה לא אמר להיות עם הראשונה שתפגוש לכל החיים . פשוט אנשים הגייוניים הם נגד יחסי מין חסרי רגש עם פרטנר שונה כל הזמן. הרבה מאוד פעמים לא הולך ונפרדים ומוצאים מישהו אחר, אבל זה ולהיות שרמוטה זה שני דברים שונים.
התכחשות לביולוגיה ואבולוציה? האנושות מתכחשת לזה עם עצם קיומה. הציוויליזציה היא התכחשות, הרפואה, וכו'. יש הגיון ויש נורמות חבריתיות ועל זה אנשים מסתמכים. כרגע הנורמות משתשנות ונהיה נורמלי להיות שרמוטה, אבל ההגיון לא ישתנה לעולם. דעה שיפוטית? תעשה לי טובה, אף אחד פה לא שופט. אם מישהי שוכבת עם הרבה גברים היא שרמוטה, זאת אמת ולא שיפוטיות. אבל תקרא לזה איך שבא לך. אם מחליטה לעשות אורגיות ועוד לספר על זה לאחרים אז שלא תצפה שלא ישפטו אותה על זה.
אני אשכרה הכרתי בנות שמתלהבות מזה שהחבר שלהן שכב עם מלא. עוד מעט גם "הזכרי אלפא" יתחילו להתלהב מזה שחברה שלהם קיבלה לכל החורים לפחות 100 גברים שונים. ששש אבל אסור לשפוט.
אגב, מבחינת האבולוציהנוהביולוגיה, למה שלא נלחם על כל קוס ולזכר הכי חזק יהיו כל הקוסים ולשאר כלום? אין מצב שחרגנו מזה וככה אנחנו מתכחשים לטבע שלנו.

סורי על הדילאי אבל הייתי חייב לשפוך
המשפט מקבל משמעות אחרת בהתחשב בנושא השרשור 😛
גבר שטעם וראה הרבה יהיה בעל מודעות גבוהה יותר, בעל יותר awareness, מאשר אחד שיתחתן עם הבחורה הראשונה שתירק לכיוון שלו כי הוא היה ביישן מדי וחסר ביטחון על מנת לטעום יותר ממנה
יש גם תחום מאוד רחב באמצע אתה יודע, לא חייב לחפש את הקיצוניות לא לכאן ולא לכאן

יש הבדל ענק בין נסיון מיני לנסיון במערכות יחסית ודייטינג. אלו שלבים שונים וכמובן הנסיון שמקבלים הוא שונה לחלוטין. גבר שהיה לו מלא סטוצים לא יהיה מנוסה במערכות יחסית רציניות כמובן.

אני אגב, נכנסתי למערכת יחסים הרצינית הראשונה שלי בגיל 24, אחרי נסיון מיני בהחלט לא רע בכלל. המערכת יחסים הזאת המשיכה לנישואין ולגירושין מאוד מהר - בגלל החוסר נסיון שלי במערכת יחסית רצינית בעיקר. זה ששכבתי עם מס׳ נחמד של נשים לא עזר לי.

בהמשך הדרך שלי, יצא לי להיות בלא מעט סטוצים, אין בזה משהו רע, אבל אני חושב שגבר בוגר (בוא נגיד 25+) שלא נמצא בסיטואציה שמצדיקה חיפוש סטוצים (נגיד בחופשה או אחרי קשר ארוך), לרדוף אחרי סטוצים לאורך פרק זמן ארוך - זה משהו מאוד שלילי. אם יוצא פה ושם אין שום בעיה עם זה, אני לא טוען שצריך לסרב לנשים מושכות שיש הזדמנות. אבל יש הבדל בין זה לבין לחפש באופן אקטיבי סטוצים לאורך שנים.

אני לא מבין על מה הויכוח הכל כך עצבני, יש כאן חבר׳ה שחושבים שלשכב עם המון זה טוב ויש כאלה שחושבים שזה לא, זה הכל. זה הגיוני שלא נסכים וזה לא אומר שהשני מטומטם.

וכן, אין ספק שנשים תמיד ימשכו לאלפא ולא לבטא, אבל זה ממש לא קשור לסטוצים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית