הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון - מה יותר מזיק. סטרואידים vs אקמול vs עישון

• פותח/ת השרשור frozen
  • פורסם בתאריך

frozen

משתמש משקיע
6,875
6,794
נק' מוניטין:
10,872
6,875
6,794
למרות שרובכם חכמים ומשכילים,ויודעים שאין באמת סכנה בשימוש בהורמונים,עם הידע הדרוש ובידיים הנכונות.
יש חלק שסבורים שיש משהו נורא מסוכן בזה.

מפרסם סרטון קצר של רופא,יוטיובר,שמסביר מהידע שלו על ההבדלים בין זה לבין עישון ולקיחת אספירין
הוא לא מציג מחקרים ומאמרים,פשוט מדבר מהנסיון שלו.

לפי מה שהבנתי סייקל פשוט זה 500 מג לשבוע עכשיו אתם כותבים שני דברים די הפוכים
אתה יודע, זה לא בידיוק שתיאמנו גרסאות, אבל זה גם לא אומר שאנחנו אומרים דברים שונים.
הוא אומר שיש סיכונים גם בסייקל פשוט ומבוקר, ואני אומר שהסיכונים לא גבוהים יותר מתרופות רגילות, וזה אותו הדבר.
רעילות לכבד, זה משהו שמשותף בין נוגדי דלקת פשוטים לבין סטרואידים.
דימום מהקיבה זה משהו שתראה רק בנוגדי דלקת ולא בסטרואידים.
בעיות הורמונליות זה משהו שתראה עם סטרואידים, אבל לא נוגדי דלקת.
רעילות לכליות זה משהו שתראה בשניהם.
סיכונים יש כמעט לכל תרופה, השאלה זה איך מונעים אותם וכמה הסיכונים ריאליים

(איזה שנה אתה בתואר?)
שישית

חשבתי שאם בן אדם יודע מה הוא עושה ורק רוצה קיצור דרך זה בסדר?
אם תסתכל על עקומת התקדמות תיאורטית של אדם טבעי היא תראה כמו אסימפטוטה, כלומר התקדמות מהירה בהתחלה ולאט לאט מאיטה. אדם שלוקח סטרואידים שיתחיל באותו זמן עם אדם טבעי, קצב ההתקדמות שלו בהתחלה יהיה מהיר יותר, אבל רק במעט. רק בשלב מתקדם יותר תהיה היפרדות משמעותית בין הגרפים שלהם.
ככה שמי שרוצה לקחת סטרואידים בהתחלה לוקח על עצמו את הסיכונים, אבל הרווח שלו כל כך קטן שזה לא שווה את זה

ואם הוא למד הכל קרא 5 שנים ועכשיו התחיל להתאמן ורוצה תוצאות מהירות
דרוש ידע וניסיון. בלי ניסיון אין לך מה לגעת בזה

צודק זה לא שהם למדו 7 שנים רפואה ועוד כמה שנים של התמחות
בוא נגיד שבניית סייקל למתאמן לא נמצא בראש סדר העדיפויות של התוכנית לימודים. יש לנו כבר 360 קרדיטים בתואר, אנחנו לא צריכים לבזבז עוד מהזמן שלנו על שטויות כאלה שלא מטפלות באף חולה

הוא אומר שיש סיכונים גם בסייקל פשוט ומבוקר, ואני אומר שהסיכונים לא גבוהים יותר מתרופות רגילות, וזה אותו הדבר.

אז אני שואל את השאלה למה היום כל הרופאים כל כך נגד זה כולל פרטי?

אם תסתכל על עקומת התקדמות תיאורטית של אדם טבעי היא תראה כמו אסימפטוטה, כלומר התקדמות מהירה בהתחלה ולאט לאט מאיטה. אדם שלוקח סטרואידים שיתחיל באותו זמן עם אדם טבעי, קצב ההתקדמות שלו בהתחלה יהיה מהיר יותר, אבל רק במעט. רק בשלב מתקדם יותר תהיה היפרדות משמעותית בין הגרפים שלהם.
ככה שמי שרוצה לקחת סטרואידים בהתחלה לוקח על עצמו את הסיכונים, אבל הרווח שלו כל כך קטן שזה לא שווה את זה

נוטה לא להסכים איתך כי בשטח אפשר למצוא מספיק דוגמאות ביוטיוב על אנשים שהתחילו אחרי חצי שנה להשתמש והתאמנו חרא והתוצאות שהן הגיעו אליהן זה תוצאות של כמה שנים של אימונים לטבעי...

כי טסטוסטרון נותן לי לחיות חיים טובים יותר מלפני שהתחלתי
סליחה שאני נדחף
אני לא מעוניין להתחיל שימוש כלשהו בסטרואידים כרגע
אבל איך השינוי בחיים בא לידי ביטוי , אשמח אם תשתף קצת באופן מורחב על ההרגשה הכללית שהטסט נותן לך

• פותח/ת השרשור
סליחה שאני נדחף
אני לא מעוניין להתחיל שימוש כלשהו בסטרואידים כרגע
אבל איך השינוי בחיים בא לידי ביטוי , אשמח אם תשתף קצת באופן מורחב על ההרגשה הכללית שהטסט נותן לך
תקרא את העמודים האחרונים,פירטתי הכל

אני בטוח שאתה דוחק 150 לחזרות נכון?

למה המשקלי עבודה שלי קשורים לנושא לא זכור לי שאני מזריק

וכבר הסברתי לך למה אני מזריק ואתה שוב נכנס למשקלי עבודה?
אתה לא מבין מה זה ptsd?

כן שכחתי שהתרופה לPTSD זה טסט וdnp מלווים בכלומיד, נולבה ארימידקס ודוסטינקס
חוץ מזה שכבר אמרת שאתה לוקח קצת יותר מרק בשביל לעזור לPTSD

הבחור לא יודע שזה יכול להזיק. בגלל זה,זה רע שאתה מעודד אותו במקום למנוע ממנו.. תעשה מה שאתה רוצה מה אני אגיד לך

אתה מבלבל אותי מאוד חשבתי שזה לא כזה מזיק לפחות זה לא כמו סיגריות

אז אני שואל את השאלה למה היום כל הרופאים כל כך נגד זה כולל פרטי?
  • כי רק אנדוקרינולוג עם מספיק ידע בנושא ידע לתת לך סייקל כמו שצריך, כל השאר לא.
  • כי זה לא טיפול, זה מה שנקרא recreational use, ובתור אחד עם סיכונים, אין להם שום סיבה להמליץ על זה

נוטה לא להסכים איתך כי בשטח אפשר למצוא מספיק דוגמאות ביוטיוב על אנשים שהתחילו אחרי חצי שנה להשתמש והתאמנו חרא והתוצאות שהן הגיעו אליהן זה תוצאות של כמה שנים של אימונים לטבעי...
כי מדובר על יכולת התקדמות, לא על האם אתה מנצל אותה.
אם אדם ישקיע זמן וכסף בללמוד איך להתאמן ובייעוץ מתאים כמו שהוא משקיע בסטרואידים, בשלב המתחיל, והרבה פעמים גם בשלב המתקדם יותר, התוצאות יהיו דומות מאוד.

אני נמצא היום בשלב שחצי מכון משוכנע שאני על סטרואידים בגלל שאני יודע מה אני עושה, ומתקדם בצורה מעולה בגלל זה

• פותח/ת השרשור
תשמע אתה פשוט ליצן
מעל 50 הודעות שאני מסביר למה זה לא מסוכן בשימוש נכון,אבל עלול להזיק באופן מסויים בשימוש לא מושכל ואתה לא מצליח להבין
חוץ מזה שכבר אמרת שאתה לוקח קצת יותר מרק בשביל לעזור לPTSD
זה נותן לי משמעות לחיים , שלא הייתה לפני זה.
עכשיו אתה לוקח ptsd כמשהו לזלזל בו? בחיי אני לא מצליח להבין אותך

סיגריות מזיקות משמעותית יותר, אבל הסיכון בהן נמוך, כלומר סכנה מיידית זה בסיכוי נמוך, אבל בטוח הן יזיקו לך

מעל 50 הודעות שאני מסביר למה זה לא מסוכן בשימוש נכון,אבל עלול להזיק באופן מסויים בשימוש לא מושכל ואתה לא מצליח להבין
למען ההגינות, גם סייקל בשימוש נכון יכול להיות מסוכן, אבל הסיכון יכול להיות מחושב מאוד, ואפשר לעשות הרבה כדי למנוע את הרוב המוחלט של הנזקים. אבל כמו כל תרופה, יש אנשים שיגיבו רע לא משנה כמה תנסה לשלוט בתופעות

• פותח/ת השרשור
למען ההגינות, גם סייקל בשימוש נכון יכול להיות מסוכן, אבל הסיכון יכול להיות מחושב מאוד, ואפשר לעשות הרבה כדי למנוע את הרוב המוחלט של הנזקים. אבל כמו כל תרופה, יש אנשים שיגיבו רע לא משנה כמה תנסה לשלוט בתופעות
הטענה היחידה שלי הייתה שזה עדיף על הרבה תרופות אחרות,ובוודאי על אלכוהול וסיגריות.

אני כבר מההודעה הראשונה רשמתי שזה לא בריא ולא מומלץ

כי רק אנדוקרינולוג עם מספיק ידע בנושא ידע לתת לך סייקל כמו שצריך, כל השאר לא.
דברתי עם אנדו די מוצלח שאמר לי לא להתקרב לזה

כי זה לא טיפול, זה מה שנקרא recreational use, ובתור אחד עם סיכונים, אין להם שום סיבה להמליץ על זה

אם הסיכונים זה כמו תרופות רגילות אני לא שהם די שואפים ל0 זה לא אמור להיות יותר "גרוע" מניתוח פלסטי אז למה לרופא לא למכור את הידע שלו?

כי מדובר על יכולת התקדמות, לא על האם אתה מנצל אותה.
אם אדם ישקיע זמן וכסף בללמוד איך להתאמן ובייעוץ מתאים כמו שהוא משקיע בסטרואידים, בשלב המתחיל, והרבה פעמים גם בשלב המתקדם יותר, התוצאות יהיו דומות מאוד.
שוב פעם לא מסכים איתך כי שום ייעוץ שבעולם לא היה מביא את האנשים שאני מדבר איתם לתוצאות שהיו להם (אם אתה מעוניין אני אשלח כמה סרטונים (לא מסובך לכתוב steroids transformation ביוטיוב))
אני נמצא היום בשלב שחצי מכון משוכנע שאני על סטרואידים בגלל שאני יודע מה אני עושה, ומתקדם בצורה מעולה בגלל זה
לא כזה קשה להגיע למצב הזה ש90% מהמתאמנים
תשמע אתה פשוט ליצן
תקן אותי אם אני טועה אבל אני נתתי לו שימוש נכון
אני אוהב שאתה מתעלם ממה שלא נוח קבל לייק על זה

סיגריות מזיקות משמעותית יותר, אבל הסיכון בהן נמוך, כלומר סכנה מיידית זה בסיכוי נמוך, אבל בטוח הן יזיקו לך
בטוח שהם יזיקו או בטוח שהם יזיקו וגם יזיקו יותר מסטרואידים

• פותח/ת השרשור
תקן אותי אם אני טועה אבל אני נתתי לו שימוש נכון
אני אוהב שאתה מתעלם ממה שלא נוח קבל לייק על זה
נתת לו מוטיבציה לעשות את זה,זה הבעיה.
על הנייר,כן,שלחת לו מידע די נכון

תגיד לי מה אני ילדה בפייסבוק? מה יש לי לחפש לייקים בפורום ?

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי איפה נתתי לו מוטיבציה הוא כבר החליט לעשות
ואני חושב שזה יעזור לו להגיע לאורח חיים בריא יותר אתה לא מסכים?

אז מה הבעיה?
שכולם אומרים לו לא,ואתה דוחף לו קישור ואומר בהצלחה.
הוא לא החליט להתחיל,הוא אפילו רשם אחרי התגובה של navira,שהוא לקח את זה לתשומת ליבו.
הוא סהכ ביקש המלצות,שברור שהוא לא מוכן לזה.
אני במקומך לא הייתי שולח מישהו לעשות את זה ומאחל לו בהצלחה ביחד עם "תעדכן איך הלך לך" אבל זה רק אני
ודי אחי,הדיון איבד את זה מזמן.. בוא נסיים פה

דברתי עם אנדו די מוצלח שאמר לי לא להתקרב לזה
כי למה שהוא ימליץ לך על זה? בוא נודה בעובדות, השימוש בסטרואידים הוא נרקיסיסיטי כי השיפור הוא נטו במראה וכוח, דברים שרק יגרמו לך להרגיש טוב עם עצמך, והסיכונים הם אמיתיים, לא משהו שלרוב אנשי מקצוע ימליצו עליו

אם הסיכונים זה כמו תרופות רגילות אני לא שהם די שואפים ל0 זה לא אמור להיות יותר "גרוע" מניתוח פלסטי אז למה לרופא לא למכור את הידע שלו?
מישהו אמר שאין רופאים שמרוויחים מזה? מאיפה נראה לך שאתלטים ברמה גבוהה משיגים את החומרים שלהם ומצליחים להתחמק בבדיקות?
הבעיה שהנושא הזה לא חוקי, אז אם רופא רוצה להרוויח מזה הוא צריך לעשות את זה בצורה חשאית

שוב פעם לא מסכים איתך כי שום ייעוץ שבעולם לא היה מביא את האנשים שאני מדבר איתם לתוצאות שהיו להם
נוטה לא להסכים איתך, אבל אין לי דרך לשכנע אותך אחרת.
אבל אתה גם צריך לעשות את ההבדלה בין מתאמן מתקדם לבין אחד שלא

לא כזה קשה להגיע למצב הזה ש90% מהמתאמנים
אני נמצא במכון של באדיבילדרים מתחרים ופאוורליפטרים מתחרים. אנשים שחזקים יותר מרוב האנשים פה בפורום חושבים את זה

בטוח שהם יזיקו או בטוח שהם יזיקו וגם יזיקו יותר מסטרואידים
בטווח הקרוב יש יותר סכנות מסטרואידים, למרות שהרוב המוחלט של הסכנות בטווח הקרוב של הסטרואידים ניתן למנוע בצורה אקטיבית. אם אתה מדבר על הטווח הרחוק, אין בכלל מה להשוות בין הדברים, סטרואידים זה פינג פונג וסיגריות זה ארטילריה כבדה

@frozen
אני באמת לא מבין מה אתה רוצה אני חושב שזה יעזור לו להגיע לאורך חיים בריא יותר אתה טוען שלא?
כי למה שהוא ימליץ לך על זה? בוא נודה בעובדות, השימוש בסטרואידים הוא נרקיסיסיטי כי השיפור הוא נטו במראה וכוח, דברים שרק יגרמו לך להרגיש טוב עם עצמך, והסיכונים הם אמיתיים, לא משהו שלרוב אנשי מקצוע ימליצו עליו

שכחת שאם יש לך PTSD אז אתה צריך להזריק

מישהו אמר שאין רופאים שמרוויחים מזה? מאיפה נראה לך שאתלטים ברמה גבוהה משיגים את החומרים שלהם ומצליחים להתחמק בבדיקות?
הבעיה שהנושא הזה לא חוקי, אז אם רופא רוצה להרוויח מזה הוא צריך לעשות את זה בצורה חשאית

הם מרוויחים מהידע שלהם להתחמק מהבדיקות לא מלעשות את זה לא מסוכן

נוטה לא להסכים איתך, אבל אין לי דרך לשכנע אותך אחרת.
NEOSHREDX
ZYZZ
שני היוטיוברים הטיפשים וויטאלי ופוזי
ואני יכול להביא עוד די הרבה שאומרים שהם התחילו להשתמש ישר בחודשים בודדים עשו דברים שלוקחים הרבה הרבה יותר משנה
בטווח הקרוב יש יותר סכנות מסטרואידים, למרות שהרוב המוחלט של הסכנות בטווח הקרוב של הסטרואידים ניתן למנוע בצורה אקטיבית. אם אתה מדבר על הטווח הרחוק, אין בכלל מה להשוות בין הדברים, סטרואידים זה פינג פונג וסיגריות זה ארטילריה כבדה
מעניין ואנסה למצוא אנדו לשאול אותו

• פותח/ת השרשור
שכחת שאם יש לך PTSD אז אתה צריך להזריק
תצחק על מה שאתה רוצה... אני לא חושב שזה משהו להסתלבט עליו.

אני אסביר כי אתה לא הבנת.
סטרואידים זה לא תרופה לptsd.
אבל זה נותן לי משהו לעשות עם החיים שלי.
משהו שלא היה לי.

מצאתי נושא שמעניין אותי,שאני יכול ללמוד אותו,מצאתי משהו משמעותי בשבילי.
סוף סוף יש לי משהו שאני נהנה ממנו,אני מצליח להירדם,אני מצליח לשבת וללמוד(שלא יכלתי קודם)
אז בשביל מה הזלזול? באמת בשביל מה?

תצחק על מה שאתה רוצה... אני לא חושב שזה משהו להסתלבט עליו.

אני אסביר כי אתה לא הבנת.
סטרואידים זה לא תרופה לptsd.
אבל זה נותן לי משהו לעשות עם החיים שלי.
משהו שלא היה לי.

מצאתי נושא שמעניין אותי,שאני יכול ללמוד אותו,מצאתי משהו משמעותי בשבילי.
סוף סוף יש לי משהו שאני נהנה ממנו,אני מצליח להירדם,אני מצליח לשבת וללמוד(שלא יכלתי קודם)
אז בשביל מה הזלזול? באמת בשביל מה?
אני חושב שלמי שיש בעיה צריך לטפל בה אצל רופא ולא לעשות דברים על דעת עצמו
ולא להציג סטרואידים כדבר חיובי או לא חיובי כבר לא ברור לי ממך כי את הכל פעם כותב את ההפך

אני חושב שלמי שיש בעיה צריך לטפל בה אצל רופא ולא לעשות דברים על דעת עצמו
ולא להציג סטרואידים כדבר חיובי או לא חיובי כבר לא ברור לי ממך כי את הכל פעם כותב את ההפך

אתה מנסה לטמטם את הבן אדם אבל הוא די ברור בדעותיו, הוא רושם שזה לא מזיק אם עושים הכל כמו שצריך, זה לא חיובי לטענתו
שבן אדם שלא מבין כלום מנסה להתעסק בזה (כמו האדם שהוא רצה שינעלו לו את הפוסט) זה לא עניין של מסכים איתו או לא אין לי דעה
בעניין אבל רבאק הוא כתב פה על כמה עמודים את דעתו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית