הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון - מה יותר מזיק. סטרואידים vs אקמול vs עישון

• פותח/ת השרשור frozen
  • פורסם בתאריך

frozen

משתמש משקיע
6,875
6,794
נק' מוניטין:
10,872
6,875
6,794
למרות שרובכם חכמים ומשכילים,ויודעים שאין באמת סכנה בשימוש בהורמונים,עם הידע הדרוש ובידיים הנכונות.
יש חלק שסבורים שיש משהו נורא מסוכן בזה.

מפרסם סרטון קצר של רופא,יוטיובר,שמסביר מהידע שלו על ההבדלים בין זה לבין עישון ולקיחת אספירין
הוא לא מציג מחקרים ומאמרים,פשוט מדבר מהנסיון שלו.

אנחנו לא מדברים על תופעות לוואי אנחנו מדברים על סכנה,ככה שסעיפים 2 ו3 לא רלוונטים.
1 מאוד בספק ולא הוכח מעולם.
בטח שלא רלוונטי ל"חובבנים"

חוץ מזה מסכים לגמרי שצריך לבצע בדיקות דם ולשמור על עצמנו. יש דרך למזער נזקים וחייבים לעשות הכל בשביל זה
לחץ דם עולה בכל סייקל
כולסטרול תלוי בחומרים

סכנה גם יש בכבישים ו..
זה שאתה אומר לא רלוונטי או לא הוכח מראה על בורות מוחלטת בתחום והסתמכות על פורומים של טמבלים למינהם.
הזמן יעשה את שלו כנראה ותבינו מה התוצאות של המעשים כרגע, או שאתם מזריקים שמן בוטנים מדולל כנראה אז תישארו בריאים ככה או ככה..

זה שאתה אומר לא רלוונטי או לא הוכח מראה על בורות מוחלטת
מוזמן להפנות אותי להוכחות,מאמרים ומחקרים שמצביעים על קשר בין סרטן לסטרואידים
זה שאתה אומר לא רלוונטי
לא רלוונטי לדיון.
הדיון הוא לא על תופעות לוואי.
הדיון הוא על סכנה לטווח קצר
אתה מבין מה ההבדל בין השניים? או להסביר?
בורות מוחלטת
אני בטוח שאתה יודע הכי טוב

האמת אהבתי את הפוסט ולמדתי וכנראה כמו כל דבר כל עוד יודעים מה עושים אז יהיה בסדר...(למרות שלא חושב על לגעת בחומרים גם עוד 5 שנים...בדיקת דם לצבא לא היה מלחמה בגלל המחט)

שאלה שמעניינת אותי בכללי,שמזריקים טסט מה מרגישים בזמן האימון עצמו?
מצטער אם לא קשור אבל אם פוסט ידע...אז למה לא

שאלה שמעניינת אותי בכללי,שמזריקים טסט מה מרגישים בזמן האימון עצמו?
לא משהו מיוחד,
ייתכן "פאמפ" מוגבר שזה בעצם הזרימת דם לשריר.
זה מה שנותן לך מראה נפוח יותר אחרי אימונים.
הפאמפ הזה לפעמים כואב קצת על חומרים,אבל זה כאב טוב
האמת אהבתי את הפוסט ולמדתי וכנראה כמו כל דבר כל עוד יודעים מה עושים אז יהיה בסדר...
יהיה בסדר כנראה,כן. אבל זה עדיין לא משהו שהוא מומלץ ובריא. קח את זה בחשבון.
הכל קשור,תשאל מה שאתה רוצה . אנחנו פה למטרות למידה

כי טסטוסטרון נותן לי לחיות חיים טובים יותר מלפני שהתחלתי
זה נותן לי משמעות לחיים , שלא הייתה לפני זה.
פשוט לא ניסית סמים קשים כנראה. השימוש שלך בחומרים כפתרון לדברים נורמלים בחיים שדורשים עבודה אינדבדואלית ומותאמת אישית, מעוררת רחמים. ל PTSD הולכים לטיפול או שלוקחים תרופות מותאמות, להתקדמות באימונים (במיוחד ברמה שלך) עובדים קשה ואוכלים נכון. לשינה טובה, מתכוננים לשינה בצורה נכונה עם מקלחת חמה, מוזיקה, ותה. אבל אתה מצאת פיתרון אחד לכל הבעיות האלה.
זה נשמע בדיוק כמו התמכרות. שבו יש סם אחד שפותר את כל הצרות של החיים.
אחי, אתה זקוק לעזרה דחוף.
אני מ"ג 83 עם 145 ק"ג משקלי עבודה בבנצ', ואני טבעי, עוד לא מיצית.
איך אתה היחיד מכל הפורום שלא מצליח להבין? איך??
הוא לא היחיד, ואני מבטיח לך שאנחנו לא היחידים.
1 מאוד בספק ולא הוכח מעולם.
מוזמן להפנות אותי להוכחות,מאמרים ומחקרים שמצביעים על קשר בין סרטן לסטרואידים
אני בטוח שאתה יודע הכי טוב
אתה משתחצן לא מעט, כאילו אתה ביררת הכול, ויודע הכול, מנסיון, זה סימן למתחיל בלי הרבה ידע. הייתי במקום הזה בנושאים אחרים, כשתלמד עוד קצת, אתה תדבר בפחות החלטיות ושחצנות.
נותן לך פה @FEMENEN את הנסיון המקצועי שלו, ואתה מנופף אותו בשחצנות, ומפנה למחקר על דברים שהוא כותב מנסיון אישי.
עזוב, אני יודע כבר מה תענה לי בפוסט, אין טעם שתכתוב דבר, כי זה יראה אותו דבר כמו כל מה שכתבת עד עכשיו.
אתה לא מבין... אני רק... יש לי... קראתי...

תשמע אלחנן,אני יודע שאתה מגיע מהמקום הרוחני,האורגני,הטבעי והבריא. האמת היא,שאותי זה לא מעניין.
מי אתה שתפקפק בידע שלי והשכלה שלי?
להזכיר לך,בכל וויכוח שהיה לנו על תוספים ועל חלבונים,הוכחתי לך שאתה טועה.

לא יודע למה אתה חושב שאנח ממציא דברים או לא יודע מה,אבל אם יש לך בעיה כלשהי עם סטרואידים אתה באמת לא חייב להיכנס לפורום הזה.
בטח שלא לזלזל בידע שלי

התמכרות הוא לא בכמות השימוש
אפילו הגדרה בסיסית אתה לא יודע.

התמכרות זה חוסר יכולת להפסיק פעולה כלשהי.
כל עוד אני מבצע משהו במסגרת שאני שולט בה,אין כאן התמכרות.

מאוד החזקתי ממך בעבר,ואתה יודע את זה,אבל נהיה לך מן צורך מוזר להתערב בכל פוסט ולנסות לצודד ולצאת נגד כל מי שלא בדעה שלך.
באמת,מכל הלב,מה אתה עושה בפורום סטרואידים? אם אתה נגד כל מה שקורה כאן?

נערך לאחרונה:
תשמע אלחנן,אני יודע שאתה מגיע מהמקום הרוחני,האורגני,הטבעי והבריא. האמת היא,שאותי זה לא מעניין.
מי אתה שתפקפק בידע שלי והשכלה שלי?
להזכיר לך,בכל וויכוח שהיה לנו על תוספים ועל חלבונים,הוכחתי לך שאתה טועה.

לא יודע למה אתה חושב שאנח ממציא דברים או לא יודע מה,אבל אם יש לך בעיה כלשהי עם סטרואידים אתה באמת לא חייב להיכנס לפורום הזה.
בטח שלא לזלזל בידע שלי
השחצנות שלך שאין אדם בעולם שיכול לפקפק בידע העצום שלך מוכיחה את מה שאמרתי לפני כן.
התווכחת עם הרבה אנשים, עד שנימאס להם להגיב לך, ואז הרגשת מנצח, אתה נמצא על הפורום יותר מכל אחד אחר, ברור שתהיה לך המליה האחרונה, אין לך חיים? מה יש לך שאתה כאן כל שעות היממה?
התמכרות זה חוסר יכולת להפסיק פעולה כלשהי.
כל עוד אני מבצע משהו במסגרת שאני שולט בה,אין כאן התמכרות.
תנסה להפסיק, תראה לנו אם אתה יכול.

השחצנות שלך שאין אדם בעולם שיכול לפקפק בידע העצום שלך מוכיחה את מה שאמרתי לפני כן.
התווכחת עם הרבה אנשים, עד שנימאס להם להגיב לך, ואז הרגשת מנצח, אתה נמצא על הפורום יותר מכל אחד אחר, ברור שתהיה לך המליה האחרונה, אין לך חיים? מה יש לך שאתה כאן כל שעות היממה?
פירטתי יותר מפעם אחת.
אני עובד במשרד הבטחון,נפצעתי בקורס מסויים ואני כמה שבועות בבית.

הידע שלך,ידידי,שואף ל0 בכל התחום הזה,אז אני לא מבין מאיפה היכולת בכלל לפקפק אם אני כן מבין או לא מבין?

גם אמרתי שאני לומד המון מאנשי מקצוע ומקוצר בעצמו,אז איך אתה מגיע למסקנה ש"שהחצנות שלי שאף אחד לא יכול לפקפק לי בידע"

תנסה להפסיק, תראה לנו אם אתה יכול
ושוב הבורות הזאת,אתה באמת חושב שזה סמים?שזה ממכר? זה אורח חיים שבחרתי לעצמי
עד שנימאס להם להגיב לך, ואז הרגשת מנצח
מנצח במה? אתה חושב שזה משחק?
אנחנו מדברים על תרופות והורמונים. במה אתה רוצה לנצח פה?

לא מצאתי בדיוק מה מוכיח את הידע שלך.
אתה גם לא תמצא,כי זה לא נוגע אליך ידידי.
אבל הספיק לי בן אדם שאמר תודה,על נושא בעייתי שעזרתי לו איתו,זה מספיק לי ולו בשביל לדעת שהידע שלי היה חיוני.
אתה אל תתערב בתחום הזה אם זה לא מעניין אותך, אני לא מתערב לך במיץ גזר סלק שאתה בולע וכל אחד ילך לדרכו

אני לא, כי אני מסתמך על מדע,מחקרים,מאמרים רפואיים
והעולם שלך זה נסיון אישי והרגשה
זה לא מתערבב ביחד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית