הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משקולות זוגיים..

incredible hulk

משתמש פעיל
478
48
נק' מוניטין:
-60
478
48
נרשמתי למכון חדש ויש שם משקולות דאמבלים רק בקפיצות של 2 נגיד 4 קילו 6 קילו 8 קילו אין 7 ואין 5 .. וכך הלאה.....

המכון מוצא חן בעיניי מבחינת מרחק .. ועוד כמה פלוסים...

זה בעייתי להתאמן ככה ? מה כול פעם שאני ארגיש שאני יכול לעלות משקל אני אעלה ב2 ? מה אתם הייתם עושים?

אתה עושה כפיפות מרפקים עם 4 קילו - 8 חזרות.
עם הזמן אתה עולה ל9,10,11 ובסוף 12 חזרות
ברגע שאתה מגיע ל12 חזרות אתה מחזיר את המשקולת של 4 ולוקח אחת של 6 ואיתה עושה 8 חזרות
עם הזמן אתה עולה ל9,10,11 ובסוף 12 חזרות.......

• פותח/ת השרשור
אתה עושה כפיפות מרפקים עם 4 קילו - 8 חזרות.
עם הזמן אתה עולה ל9,10,11 ובסוף 12 חזרות
ברגע שאתה מגיע ל12 חזרות אתה מחזיר את המשקולת של 4 ולוקח אחת של 6 ואיתה עושה 8 חזרות
עם הזמן אתה עולה ל9,10,11 ובסוף 12 חזרות.......
אבל אני לא רוצה לשנות מספר חזרות... רק משקלים

• פותח/ת השרשור
איך אתה מצפה להתקדם בלי לעלות חזרות?

זה לא מה שאמרתי ...

בתוכנית שלי כרגע יש מספר חזרות מסויים לכול תרגיל .. יש תרגילים עם 5 חזרות יש עם 6 יש עם 10 ויש גם 15

את החזרותא ני אשנה כשאני אשנה את התוכנית אימונים בזמן הקרוב ....

אבל חזרות לא משנים משבןע לשבוע

אני שאלתי לגבי המשקל ... עד עכשיו הייתי מתקדם בקילו קילו כי הייתי בחדר כושר שהיו יותר מספרים על המשקולות ...
עכשיו החדר כושר שאני נמצא בו המשקלות קופצות ב2 זוגיים אז אם לדוגמא עכשיו אני עושה הרחקת כתפיים עם 6 ואני רוצה להתקדם במשקל אני ישר צריך לקפוץ ל8 כי אין 7 ולקפוץ ב2 קילו זה משמעותי

זה בדיוק מה שאבי אמר לך למעלה
איך אתה מצפה לעלות משקל עבודה בלי לעלות חזרות?

נניח אתה עושה 6 חזרות עם 6 קילו.
אתה מן הסתם לא תצליח לעשות 6 חזרות עם 8 קילו.

מה שאתה כן יכול לעשות,זה להתקדם עד שאתה מצליח עם ה6 קילו, 8 או 9 חזרות, ואז סביר להניח שתצליח לעבוד עם 8 קילו ל6 חזרות .

• פותח/ת השרשור
אני עובד ככה ...
נגיד אני עושה הרחקת כתפיים 3 סטים של 12 על 7 קילו ... וכול פעם בחזרה ה12 בסט האחרון אני זהו לא מסוגל יותר... ביום שאני אצליח לעשות עוד חזרה על ה12 בסט האחרון זה היום שאני יודע שאני יכול להתקדם במשקל.

נו מעולה,
אז אם הקפיצות של 2 קילו קשות לך מדי,אז תעשה אפילו עוד חזרה אחת או שתיים לפני שאתה מעלה משקל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית