הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למי תצביעו בבחירות לכנסת ה-21 ? (סקר מעודכן)

למי תצביעו בבחירות לכנסת ה-21 ?

• סה"כ מצביעים
    83
.

קבצים מצורפים

• WhatsApp Image 2019-04-10 at 10.13.11(1).jpeg
    WhatsApp Image 2019-04-10 at 10.13.11(1).jpeg
    KB 32.4 · צפיות: 92
בנינו זה כבר מגוחך ביבי רומס את אותם מצביעים שנים על גביי שנים והם חוזרים עליו כול בחירות כמו אישה מוכה (וכמו שגריזלי אמר אין להם מושג מה מה הוא באמת עשה חוץ מססמאות מגוחכות ו''אבל חברה הוא ימין ואתם שמאל!!''
במחשבה שנייה זה כבר עצוב לכולנו כי הוא הגיע לשלב שהוא הבין שהוא יכול לעשות מה שבא לו להיבחר שוב (ארבע שנים של חימום כיסאות בדרך)

איזה ישראלים?
העם בחר במה שבחר. זה די ברור שיש קבוצה לא מבוטלת של אנשים שרוצים מדינת הלכה. ואחוז עוד יותר גדול שרוצים את ביבי.
אבל אנחנו אוהבים להתלונן ולהסתכל על המדינה כאילו המיעוט ניצח.
בוא נודה בעובדות, רוב המדינה מרוצת, כי הם קיבלו את מה שהם הצביעו, ככה עובד בחירות.
מי ששמאלני מתבאס שרוב המדינה ימנית, אבל ככה זה.

אין לי דעה פוליטית אישית מדי, אבל הגיון אומר, שהרוב הבוחר קיבל מה שרצה, וגם אני.

רוב העם חילוני אאל"ט, וגם אם קצת יותר מסורתי אני בטוח שהוא לא בעד סחטנות פוליטית של חרדים אבל, זה המשחק וזו השיטה ואין לנו מה לעשות בנידון. שים לב דיברתי על השלב הבא של משחקים קואליציונים והרכבת ממשלה, לא אם ביבי כשלעצמו או גנץ ניצחו, מבחינתי זה היה הדבר השולי, יש כאן משהו יותר גדול והשותפים שביבי מביא איתו וזה מה שאני טוען, שאנשים שוכחים בקלפי. שותפים שהם בוודאי לא ירצו.

אני לא בטוח שלא ירצו, עושה רושם שהעם באופן כללי מרוצה מנתניהו וממה שהוא מביא לשולחן. אני יכול שלא להסכים איתם אבל ככה זה דמוקרטיה, הרוב קובע.

אני לא רואה איך נתניהו יכול להפסיד בבחירות בשנים הקרובות, לא חושב שאפילו כתב אישום יכול להפיל אותו.

Hail to the king, baby!

בסופו של דבר, אלו התוצאות. מעצבן אבל מה לעשות. להתווכח על זה כאן לא יעזור לאף צד. לא רואה למה בתור מרכז שמאל צריך להכפיש את הימין ולא רואה בתור הימין למה צריך להשוויץ מול השמאל.

אני לא בטוח שלא ירצו, עושה רושם שהעם באופן כללי מרוצה מנתניהו וממה שהוא מביא לשולחן. אני יכול שלא להסכים איתם אבל ככה זה דמוקרטיה, הרוב קובע.

אני לא רואה איך נתניהו יכול להפסיד בבחירות בשנים הקרובות, לא חושב שאפילו כתב אישום יכול להפיל אותו.

Hail to the king, baby!
דבר ראשון שאמרתי למנהל שלי היום בבוקר, אני רוצה רילוקשיין או שאני מתחיל לחפש עבודה חדשה עם רילוקשיין.

21 מנדטים לדתיים. יום אבל.

באמת שהחלום שגנץ יכנס עם ביבי לממשלה. 70 מנדטים, רק 2 מפלגות. אין דתיים. חלום רטוב.
באסה שזה ישאר חלום.

דבר ראשון שאמרתי למנהל שלי היום בבוקר, אני רוצה רילוקשיין או שאני מתחיל לחפש עבודה חדשה עם רילוקשיין.

21 מנדטים לדתיים. יום אבל.

באמת שהחלום שגנץ יכנס עם ביבי לממשלה. 70 מנדטים, רק 2 מפלגות. אין דתיים. חלום רטוב.
באסה שזה ישאר חלום.
זה באמת חלום מעולה..
לא מבין מה האבל בחירות 2015 הייתה אותה כמות מנדטים לדתיים שום דבר לא חדש תחת השמש..(7 שס,6 יהדות התורה,8 הבית היהודי)

מה שכן אחרי ששכנעתי רבים להצביע לזהות ובייחוד מהמשפחה מסתכלים עליי בעין לא טובה היום 😵

זה באמת חלום מעולה..
לא מבין מה האבל בחירות 2015 הייתה אותה כמות מנדטים לדתיים שום דבר לא חדש תחת השמש..(7 שס,6 יהדות התורה,8 הבית היהודי)
הבית היהודי יותר מתון מאיחוד הימין.

אני בסוף לא הצבעתי...רציתי להצביע לזהות אבל חסכתי מעצמי בושות אני רואה.

אני חושב שזה בסוף מה שגרם להם לא לעבור, אנשים שלא הלכו להצביעה או שבסוף החליטו להצביע ביבי/כחול לבן. תלוי מה ההשקפות עולם של כל אחד.

אבא שלי נגיד אם לא זהות היה מצביע ביבי. הוא ממש התחיל לכעוס בשעה 10 שאמרו שגנץ מנצח.

בסופו של יום אני מבסוט על הפתק שלי (זהות) מעוכזב שלא עברו. נחכה מה יהיה עוד 4 שנים.

אני בסוף לא הצבעתי...רציתי להצביע לזהות אבל חסכתי מעצמי בושות אני רואה.
תשמע אני הלכתי עם האמת שלי, לא התחברתי לכל שאר המפלגות, זהות והמצע כלכלי חברתי שלה ישב עליי כמו כפפה..
נ.ב: גנץ כן היה פונה לדתיים אם ביבי לא היה משכיל לפני הבחירות להסכים איתם מראש שהם לא יישבו עם גנץ.
ככה שלכל מי שפה באבל על הקטע של החרדים צריך להבין שבמקום להשקיע אנרגיות בזה היה צריך להתחיל לעלות על סדר היום
בין אנשים שממשלת אחדות היא דבר אפשרי ועדיף..(**אם זה היה הדיבור ולא הייתה בשנאה כל כך כבדה לשני הצדדים רוב העם היה באמת מרוצה**)

אי אפשר להכחיש שזה די מביך ללכת להצביע במיוחד למפלגה שכרגע מתברר שלא רלוונטית כלל.
למה שזה יהיה בושה ? זה מאכזב לא יותר. בושה להצביעה לדעתי למשהו שאתה לא מאמין. זה הבושה היחידה. כי אתה משקר לעצמך.
אני מאוד שלם עם ההצבעה שלי. והייתי מצביעה לזהות גם אם הייתי יודע מראש שלא עוברים. כי אני רציתי אותם עם תיק האוצר.

למה שזה יהיה בושה ? זה מאכזב לא יותר. בושה להצביעה לדעתי למשהו שאתה לא מאמין. זה הבושה היחידה. כי אתה משקר לעצמך.
אני מאוד שלם עם ההצבעה שלי. והייתי מצביעה לזהות גם אם הייתי יודע מראש שלא עוברים. כי אני רציתי אותם עם תיק האוצר.

מבין למה אתה מתכוון....התכוונתי לזה בקטע קצת שונה, אבל לא חשוב.

אני מתחיל לחשוב שעדיף כבר גנץ היה נבחר. יש שיגידו שאני ימני קיצוני בדעות שלי, אבל לפי מה שנראה עכשיו, עדיף אותם מאשר את מי שקורא לעצמו ימין ונמצא בממשלה. לפחות הם לא צבועים.

בגין ישב 20 שנה באופוזיציה והבסוף עלה.
הבעיה של גוש השמאל שכל מערכת בחירות הם משנים את הסוס, בניגוד לליכוד.
אני מקווה שזהות גם יהיו עקשנים ויצליחו להיכנס בסוף .
הכי מפחיד אותי זה כחלון ,בור בכלכלה ופופוליסט, כנראה שהוא יכניס אותנו לגירעון גדול יותר בתקופה הקרובה .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית