עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איזה ישראלים?
העם בחר במה שבחר. זה די ברור שיש קבוצה לא מבוטלת של אנשים שרוצים מדינת הלכה. ואחוז עוד יותר גדול שרוצים את ביבי.
אבל אנחנו אוהבים להתלונן ולהסתכל על המדינה כאילו המיעוט ניצח.
בוא נודה בעובדות, רוב המדינה מרוצת, כי הם קיבלו את מה שהם הצביעו, ככה עובד בחירות.
מי ששמאלני מתבאס שרוב המדינה ימנית, אבל ככה זה.
אין לי דעה פוליטית אישית מדי, אבל הגיון אומר, שהרוב הבוחר קיבל מה שרצה, וגם אני.
דבר ראשון שאמרתי למנהל שלי היום בבוקר, אני רוצה רילוקשיין או שאני מתחיל לחפש עבודה חדשה עם רילוקשיין.אני לא בטוח שלא ירצו, עושה רושם שהעם באופן כללי מרוצה מנתניהו וממה שהוא מביא לשולחן. אני יכול שלא להסכים איתם אבל ככה זה דמוקרטיה, הרוב קובע.
אני לא רואה איך נתניהו יכול להפסיד בבחירות בשנים הקרובות, לא חושב שאפילו כתב אישום יכול להפיל אותו.
Hail to the king, baby!
זה באמת חלום מעולה..דבר ראשון שאמרתי למנהל שלי היום בבוקר, אני רוצה רילוקשיין או שאני מתחיל לחפש עבודה חדשה עם רילוקשיין.
21 מנדטים לדתיים. יום אבל.
באמת שהחלום שגנץ יכנס עם ביבי לממשלה. 70 מנדטים, רק 2 מפלגות. אין דתיים. חלום רטוב.
באסה שזה ישאר חלום.
מה שכן אחרי ששכנעתי רבים להצביע לזהות ובייחוד מהמשפחה מסתכלים עליי בעין לא טובה היום 😵
הבית היהודי יותר מתון מאיחוד הימין.זה באמת חלום מעולה..
לא מבין מה האבל בחירות 2015 הייתה אותה כמות מנדטים לדתיים שום דבר לא חדש תחת השמש..(7 שס,6 יהדות התורה,8 הבית היהודי)
אני בסוף לא הצבעתי...רציתי להצביע לזהות אבל חסכתי מעצמי בושות אני רואה.
תשמע אני הלכתי עם האמת שלי, לא התחברתי לכל שאר המפלגות, זהות והמצע כלכלי חברתי שלה ישב עליי כמו כפפה..אני בסוף לא הצבעתי...רציתי להצביע לזהות אבל חסכתי מעצמי בושות אני רואה.
אני בסוף לא הצבעתי...רציתי להצביע לזהות אבל חסכתי מעצמי בושות אני רואה.
לא בושה, בושה זה שרובם הצביעו נגד ביבי או בעד ביבי
אי אפשר להכחיש שזה די מביך ללכת להצביע במיוחד למפלגה שכרגע מתברר שלא רלוונטית כלל.
למה שזה יהיה בושה ? זה מאכזב לא יותר. בושה להצביעה לדעתי למשהו שאתה לא מאמין. זה הבושה היחידה. כי אתה משקר לעצמך.אי אפשר להכחיש שזה די מביך ללכת להצביע במיוחד למפלגה שכרגע מתברר שלא רלוונטית כלל.
למה שזה יהיה בושה ? זה מאכזב לא יותר. בושה להצביעה לדעתי למשהו שאתה לא מאמין. זה הבושה היחידה. כי אתה משקר לעצמך.
אני מאוד שלם עם ההצבעה שלי. והייתי מצביעה לזהות גם אם הייתי יודע מראש שלא עוברים. כי אני רציתי אותם עם תיק האוצר.
לא נעים לי לבאס אותך אבל אתה חלק מהמדינה הזומדינה של טיפשים אין מה להגיד