הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התייעצות לסייקל ראשון

• פותח/ת השרשור D.M Fit
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

D.M Fit

משתמש מתחיל
7
1
נק' מוניטין:
-5
7
1
ערב טוב חברים וחברות!
כבר תקופה שאני רוצה להתחיל סייקל ואני מתלבט וחוקר,
מה אתם אומרים על זה בתור סייקל ראשון

1)טסט + אנאבר
2)טסט + ווינסטרול
3)טסט + מסטרון
4) rad140
5)LGD
אשמח לקבל הסבר על תופעות לוואי
והמלצות מניסיון אישי.

תפרט נתונים.
גיל,גובה,משקל,כמה זמן מתאמן,משקלי עבודה ?
[]
אשמח לקבל הסבר על תופעות לוואי
תעשה קצת מחקר ולמידה,זה לא משהו שמדברים עליו בכמה דקות.
1)טסט + אנאבר
2)טסט + ווינסטרול
3)טסט + מסטרון
4) rad140
5)LGD
על הנייר נראה שאין לך מושג מה אתה עושה ולאן אתה נכנס(רק מהרשימה שפרסמת)
אבל בוא נתחיל מנתונים עלייך

• פותח/ת השרשור
גיל 25
גובה 1.86
משקלים משתנה, גבוהים יחסית.
מתאמן שנה

תפרט משקל גוף,ומשקלי עבודה.
בשנה של אימונים אתה לא מגיע למשקלים גבוהים

בתנועות המורכבות,למשל בנץ פרס ודדליפט
בשביל להבין איפה אתה נמצא
אני אתחיל בינתיים בלהגיד לך ככה,
זה לא עולם שאתה רוצה להיכנס אליו אלא אם אתה מתחייב לזה כדרך חיים.
זה לא נגמר אף פעם אחרי סייקל אחד. אין דבר כזה.

גם אין טעם שתתחיל עם זה עכשיו אחרי שנה של אימונים,זה כלום ואתה יכול להתקדם ולהתחזק המון בשנים הראשונות.

מדובר בתרופות הורמונאליות,זה לא משהו שמומלץ לרכוש "מהמאמן שלך" ולהקשיב לכל מיני הצעות שמישהו נותן לך , כי כנראה שמנסים לעשות עליך קופה.
שום דבר ממה שפירסמת,זה לא דוגמה נכונה לסייקל ראשון,ובוודאות,אם מישהו המליץ לך על זה,אז הוא מנסה להרוויח עליך.

חוץ מהסטרואידים עצמם,יש המון תרופות שצריך לקחת תוך כדי(בשביל למנוע תופעות לוואי)
ואחרי השימוש(בשביל להחזיר את ייצור הטסט הטבעי ומניעת ריבאונד אסטרוגני)
בין התרופות האלה יש תרופה לסרטן השד בנשים,תרופה לבעיות ביוץ,תרופה לפרקינסון והרשימה עוד ארוכה.

זה לא תחום שכדאי לך להיכנס אליו בשלב כלכך מוקדם באימונים שלך.
תצבור ידע באימונים ותזונה(ברמה באמת גבוה)
תתחזק,ובהמשך תשקול שימוש בחומרים אם זה יעניין אותך

בנץ פרס 60 קילו
על זה בדיוק דיברתי.
60 זה כלום.
ממש לא מומלץ להשתמש בחומרים בלי הידע הדרוש בתזונה,באימונים וידע רחב בתחום ההורמונים.

אף אחד לא יתן לך כאן המלצות לסייקל שהבנץ' שלך הוא 60.

אנסה לרסן את עצמי.
מה ניטרק איתך? חושב להזריק? בשביל מה? ובלי שום נסיון מקדים באימונים.
אני טבעי לגמרי, נותן בנצ' פרס 160. אין סיבה שלא תתאמן כמו בן אדם ותגיע לגוף שאתה מחפש בלי לידפוק לעצמך את העתיד.

• פותח/ת השרשור
המטרה שלי היא לעשות סייקל אחד להתנסות ומשם להחליט אם להמשיך או לא .

אולי אתה גם רוצה לנסות ליקפוץ מגשר, ולראות מה קורה ולהחליט מה לעשות בהמשך?
או שאולי תנסה קודם כדור בראש?
איפה ההיגיון בלנסות משהו שיכול לידפוק לך את החיים ברמה שאתה אפילו לא מדמיין.

אז אתה לא במקום הנכון.
אנחנו לא מעודדים שימוש ולא ממליצים.
במיוחד לא למתאמנים מתחילים.
מצטערים,כאן לא תקבל המלצות.

@kotzer אפשר לנעול בשביל שאף אחד בטעות לא ימליץ לו על משהו?
@MasterSplitter

• פותח/ת השרשור
אז אתה לא במקום הנכון.

@MasterSplitter
גבר ביקשתי הסבר והמלצות לא ביקשתי הטפות מוסר
לא מתאים לך תתקדם .

• אהבתי
Reactions: dox
המלצות לא תקבל פה.
לא יודע מה אתה חושב שזה הפורום הזה

אז אתה לא במקום הנכון.

@MasterSplitter
בינתיים אני ממשיך את הדיון פתוח לא בשביל שמישהו ייתן לו המלצה לעשות את זה, כי זה יהיה מפגר, אלא כדי לתת הסברים ללמה לא כדאי.

לפותח הדיון, סטרואידים זה לא קריאטין שאתה יכול לנסות לראות מה קורה ואז להחליט, זה משהו שיכול להיות עם השלכות לכל החיים, ויכול לפגוע בך ביותר מדרך אחת. הניסיון שלך, רמת הידע שלך, והמצב הפיזי הנוכחי שלך בהחלט לא מתאימים לסייקל. 60 קילו בבנצ' בסטנדרט של כוח נחשב התחלה של משקלי חימום, גם אם תיקח טסט רוב הסיכויים לא תראה תוצאות מזהירות
גבר ביקשתי הסבר והמלצות לא ביקשתי הטפות מוסר
לא מתאים לך תתקדם .
אי אפשר גם לדעת מה להמליץ לך, כי זה לא שניתן לראות איפה יש מה לשפר, או איזה פרמטרים כדאי לעבוד עליהם, כי פשוט אין לך מספיק ניסיון כדי לדעת את זה

אחי , שנה אימונים זה כלום.
לפני שאתה בכלל חושב על "חומרים" הייתי שוקל עזרה של אנשי מקצוע כמו מדריך כושר רציני (לקחת כמה אימונים אישיים) וגם תזונאי שמבין בתחום שיבדוק שאתה באמת אוכל בהתאם לנתונים שלך והמטרות שאתה רוצה.

אף אחד לא ימליץ לך כאן על סייקל שאתה נמצא בשלב שהכי קל להתקדם ממנו טבעי.

אני לא רוצה ״לרדת״ עליך אבל הותק והמשקלים שלך לא מצדיקים מחשבה אפילו על חומרים.

תתאמן כמו שצריך, תאכל ותישן טוב. עוד כמה שנים אולי תחשוב בכיוון.

טוב כמו תמיד אני לא מספיק אבל אגיד שוב שאמרו פה דברים כסלע... אךך ניקח אותך רגע לנקודה שאני הייתי ביננו גמאני התחלתי לעשות סייקלים כשנתקעתי בבנץ ב 60 קילו מה עלה לי לראש אני לא יודע מהלך לא חכם אמרתי אני יעשה סייקל אחד לפחות לפי "הספר" התחלתי ללמוד תתחום האפל ולהבין לעומק מזה תרופות הורמונליות בעלת השפעות אנבוליות (מה שאנו קוראים לו סטראודים,פאמרה או ואט אבר) אז החלטתי לעשות סייקל טסט 10 שבועות הרגשתי מלך קינג העולם הגעתי בסייקל הראשון ל פאקינג 100 קילו בנץ העיד הושג? לא אחרי הסייקל היה roll back לא נקודת ההתחלה אבל גם לא המטרה ופה בדיוק זה נגזר שתרצה לעשות עוד סייקלים ועוד,עוד דוגמא קלאסית אחרי שהתחטבתי אמרתי ואוו אחוז שומן נמוך בוא נעשה עוד סייקל מסה גם ככה ההמרה לאסטרוגן תהיה נמוכה והופה סייקל שני בדרך ואז השלישי וזה מתגלגל זה כרטיס טיסה בכיוון אחד חביבי בשפה יותר פשוטה...נגיד אתה מאונן ואתה אומר לעצמך אני רוצה לז**ן מישהי רק להרגיש את הכ*ס של הבחורה ואז אני יחזור לאנון כרגיל אזז אחרי שתנסה מנ*ש של בחורה שעושה לך את זה תרצה עוד ועוד.
עוד משהו כשאתה עושה סייקלים אתה on off זאות אומרת קשה לתחזק את זה אתה נירא אש בסייקל וכשאתה יורד ממנו אתה לרוב נירא זוועה אז עם אתה במחשבה של אני יעשה סייקל אחד ויראה איך זה זה טעות ואם אתה חושב שתעשה כמה סייקלים ואז תשמר את זה זה גם טעות. בקיצור אני לא נגד זה אני לא בעד זה אני ניטרלי לחלוטין הבחירה היא שלך המטרות הן שלך הבריאות היא שלך אתה ילד גדול מאמין עם שכל על הכתפיים שב תלמד מקצה לקצה מה כל אחד מהחומרים עושים מה התופעות לוואי ואיך נלחמים בהם. תזכור תמיד דבר אחד שזה תרופות ולא תוסף תזונה,לרוב החומרים האלה לא סלחנים בעליל. תהיה זהיר חבר תיגש לנושא בכובד ראד עם המון שכל

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית