הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הבדל בין ABC ל AB

• פותח/ת השרשור amirba
  • פורסם בתאריך

amirba

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
0
18
0
שלום,
נבנתה לי תוכנית אימון ABC לשלושה אימונים בשבוע
a - חזה יד קידמית
b- גב יד אחורית
C - כתפיים רגליים

אני מצליח לסיים את החלק של הכוח באימון ב 40 דקות ואז עובר לבטן ואירובי קצת.

השאלה שלי האם כדאי לעבור למתכונת של AB שלוש פעמים בשבוע ולהוסיף כתפיים נגיד ל A ורגליים ל B ואז האימון כוח יקח בערך 60 דקות?
אז למעשה אני אעבוד על כל שריר יותר.

תודה רבה.

הבחור שבנה לך את התכנית , הסביר הגיון כלשהו בעבודה על גב ויד אחורית
וחזה ויד קדמית?

כל תנועת חזה מפעילה יד אחורית
כל תנועת גב מפעילה יד קדמית
ככלל.כמכניקה של הגוף האדם.
מומלץ לעבוד עליהם ביחד ולא באימונים נפרדים.
השריר הרי נבנה שהוא במנוחה,ואם אתה עובד ביום ראשון על גב(שגם יד קדמית פועלת) וביום שני על יד קדמית( שעבדה אתמול,ולא התאוששה) אתה לא נותן מנוחה.

אני בעד הרעיון של AB
רק תסדר את הידיים לסדר הגיוני

• פותח/ת השרשור
אז אם אני מבין נכון:

A- חזה יד ,אחורית,רגליים
B- גב ,יד קידמית,כתפיים

אימון כוח של שעה + 10 דקות בטן + 20 דקות אירובי קל בסוף האימון.
סהכ שעה וחצי

כל תנועת חזה מפעילה יד אחורית
כל תנועת גב מפעילה יד קדמית
ככלל.כמכניקה של הגוף האדם.
מומלץ לעבוד עליהם ביחד ולא באימונים נפרדים.
השריר הרי נבנה שהוא במנוחה,ואם אתה עובד ביום ראשון על גב(שגם יד קדמית פועלת) וביום שני על יד קדמית( שעבדה אתמול,ולא התאוששה) אתה לא נותן מנוחה.

אני בעד הרעיון של AB
רק תסדר את הידיים לסדר הגיוני
שטויות. לעשות גב ויד אחורית באותו אימון זה אינווידואלי. הבעיה בתוכנית זה התדירות. כל שריר פעם בשבוע זה מתכון לשום דבר.

זה שטויות אם אתה מתאמן פעמיים בשבוע.
למי שעושה ababab זה משפיע מאוד
טעות. יש כאלה שלא יכול לעשות יד אחורית אחרי אימון חזה או לחלופין יד קדמית אחרי גב. בגלל זה זה לא חד משמעי. יש גישה לכאן ויש גישה לכאן. צריך לנסות ולראות מה עובד לך יותר טוב.

איך אתה יכול לצאת בהצהרה חד משמעית של "טעות"

ושורה אחרי זה להגיד,
צריך לנסות ולראות מה עובד לך יותר טוב

ברור שיש עניין של העדפה אישית באופן מסויים.

מבחינת התאוששות לשריר,היא לא קיימת באופן מספיק אם אתה עובד יום ראשון גב,יום שני בייספס,שלישי גב,רביעי בייספס

טעות. יש כאלה שלא יכול לעשות יד אחורית אחרי אימון חזה או לחלופין יד קדמית אחרי גב. בגלל זה זה לא חד משמעי. יש גישה לכאן ויש גישה לכאן. צריך לנסות ולראות מה עובד לך יותר טוב.
לדעתך תוכל לתת 100% אימון יד אחורית אחרי שיום לפני עבדתה על החזה? כנל לגבי גב ויד קידמית. אם אתה מצליח לתת 100% על שרירים קטנים אחרי שאמנתה יום לפני את השרירים הגדולים, כנראה שלא התאמנתה מספיק קשה..

לדעתך תוכל לתת 100% אימון יד אחורית אחרי שיום לפני עבדתה על החזה? כנל לגבי גב ויד קידמית. אם אתה מצליח לתת 100% על שרירים קטנים אחרי שאמנתה יום לפני את השרירים הגדולים, כנראה שלא התאמנתה מספיק קשה..

ההפך לשרירים קטנים אתה תצליח לתת יותר, הבעיה שזה מתנגש עם שרירים גדולים ולכן גם אני מעדיף לסיים עם אותם שרירים שכבר עבדו באותו היום.

ההפך לשרירים קטנים אתה תצליח לתת יותר, הבעיה שזה מתנגש עם שרירים גדולים ולכן גם אני מעדיף לסיים עם אותם שרירים שכבר עבדו באותו היום.

אתה מתכוון שאם באמת עבדתה כמו שצריך על הגב אז יום אחרי זה תצליח לאמן יד קידמית כמו שצריך? אולי כן, אבל עם משקלים קלים יותר. עזוב שזה יהרוס גם את אימון הגב השני של השבוע..

אתה מתכוון שאם באמת עבדתה כמו שצריך על הגב אז יום אחרי זה תצליח לאמן יד קידמית כמו שצריך? אולי כן, אבל עם משקלים קלים יותר. עזוב שזה יהרוס גם את אימון הגב השני של השבוע..
]
איך עם משקלים נמוכים יותר , אם אתה עושה גב באותו יום ואז יד קדמית במקום יום למחורת ברור שביום למחורת אתה תרים יותר.

נו? אז ליום אחד הצלחת להרים יותר.. מה עם האפקט לטווח הארוך?
הבייספס לא ישרדו עבודה כלכך עמוסה במהלך השבוע בלי ימי התאוששות

ואתה החלטת שרירותית שבגלל שהנפח יעלה פה אז היד הקדמית שלך לא תתאושש
בלי שום קשר כמו שאמרתי אני לא יעשה את זה כי זה עלול להפריע לשרירים גדולים,
אני לא אתיש ידיים שאני יודע שאני צריך אותם בשביל מורכבים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית