הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חטאים מתוקים

• פותח/ת השרשור l.t
  • פורסם בתאריך

l.t

משתמש מתחיל
16
0
נק' מוניטין:
0
16
0
במה אתם חוטאים ?
אילו דברים מתוקים אתם מרשים לעצמכם לאכול ?
גלידות/ביסקויטים/שוקולד/במבה/ביסלי/עוגות
מה הרע במיעוטו שאפשר לאכול ולא לחשוש מהדיאטה ?

במה אתם חוטאים ?
אילו דברים מתוקים אתם מרשים לעצמכם לאכול ?
גלידות/ביסקויטים/שוקולד/במבה/ביסלי/עוגות
מה הרע במיעוטו שאפשר לאכול ולא לחשוש מהדיאטה ?

אין דבר כזה משהו מתוק שהוא הרע במיעוטו. את יכולה לאכול מה שבא לך, כל עוד קיבלת משאר התזונה את כל הערכים התזונתיים הנחוצים וכל עוד זה נכנס לך בקלוריות שהצבת לעצמך. כמובן שאם את בחיטוב יהיה לך קשה יותר להכניס את זה ולכן יש לך אופציה לצ'יט מיל פעם בשבוע שלא תפגע בחיטוב. אני חושב שגם לקרוא לזה חטא יוצר איזשהו מערכת יחסים לא טובה עם אוכל. אין הבדל בין פרוסת עוגה לפרוסת לחם- שניהם פחמימות. ברמת העקרון את יכולה לאכול כל יום משהו מתוק, אבל כדי לשמור על פרופרציות נכונות, אני שומר את זה לפעם פעמיים בשבוע, כמובן שמידי פעם קורה שאני קצת חורג- אבל אין מה לעשות אנחנו בני אדם בסך הכל.

ממליץ לחפש ביוטיוב יש מלא מתכונים עם ערכים ידידותיים Michel kory ו protein chef מלא מתכונים נחמדים

עם כמה שאני מסכים איתך, ולי גם יוצא להכין דברים מהמתכונים שלהם, זה עדיין לא אותו דבר כמו הדבר האמיתי, משהו בראש אומר לך שזה פחות שווה- לא משנה כמה טעים זה...חחחח

כמה נושאים כאלה היו בעוף טופיק במשך השנים ג'יזס.

אם אני אתחיל למנות לך את הדברים זה לא יגמר.

אני לא מרשה לעצמי, וזה רק בא להסביר כמה אובססיה זה אף פעם לא דבר טוב ואני דווקא כן חושבת שצריך לדעת לשלב כדי לא ליצור מערכת יחסים רעה עם אוכל.
אני לא בעד צ׳יט מיל. לא חושבת שאם בא לך משהו את צריכה לחכות לסוף השבוע. תדעי או לשלב בתפריט או לפצות באירובי. אבל אל תקטלגי מאכלים רעים ומאכלים טוב.כל אוכל הוא טוב,השאלה בכמות או מינון או איזון זה כבר תלוי בך.

אני לא עובד באמת עם תפריט,
הדבר היחיד שאני סופר זה חלבון (250-300גרם)
אבל אני אוכל שוקולד כל יום.
איך אתה מצליח לרדת במשקל בלי לעקוב אחרי זה? אני עוקב אחרי זה ובנתיים לא מצליח כנראה צריך להוריד עוד אבל לא בא לי להיות רעב

איך אתה מצליח לרדת במשקל בלי לעקוב אחרי זה? אני עוקב אחרי זה ובנתיים לא מצליח כנראה צריך להוריד עוד אבל לא בא לי להיות רעב
שתהיה הרבה זמן בתחום,אתה כבר תבין פחות או יותר מגודל של מנה,כמה קלוריות זה.(עם סטייה)
זה נסיון.
אני פשוט מכניס המון חלבון ומעט פחמימה ושומן

לפני כמה שנים, בשביל האתגר, לא נגעתי בשום דבר מתוק ל 7 חודשים, כולל דבש פירות, או שום דבר שהזכיד מתוק.
זה היה חוויה מעניינת, כל המזון נהיה יותר טעים ומתוק, פתאום כרוב נהיה מתוק, כל הפחמימות היו מתוקות.

היום אני לא עד כדי כך משוגע. אבל המתוק שלי זה קצת דבש בקוואקר, פירות בשייק. וטיפה דבש בתה.
אין לי תשוקה לסוכר.
אם כבר להתרחק מבשר וחלבון יהיה אתגר שאפול בו. ניסיתי להיות צמחוני שבוע, לא הצלחתי.

כל אחד ואחת והדרך שלהם.
תנסו ותלמדו איך אתם מצליחים להיות בריאים בגוף ובנפש עם התזונה שלכם.

היו לי תקופות ממש ארוכות שהתנזרתי ממתוק כאילו אני אמות במקום חח
היום ברוך השם שחררתי את החרדה הזו, זה ממש טיפשי וגורם רק צרות ותחושה רעה.
אנחנו נמשכים למתוק מעצם היותנו בני אדם. זה טוב וזה בריא, וצריך פשוט לדעת איך להתייחס לזה ולווסת את זה, ולבחור במתוק הנכון.
לדעתי, ההתנזרות היא לא הפיתרון והגזמה היא לא בריאה, כמו בכל דבר.
כבר שנים שאני משלבת מתוק בתפריט בטוב טעם. יש לי קופסא קטנטנה שהולכת איתי לכל מקום ויש בה חמוציות, שקדים ושוקולד, ותמיד שאני רוצה - אני לוקחת. מבחינה קלורית זה מסתכם ב20-30 קלוריות לכל פעם שמתחשק לי.
ויש לי גם "שטויות אמיתיות" חח חמצוצים וכאלה. אבל בשבילי חצי חמצוץ ודובון גומי זה לגמרי מספק, ולוקח לי כמה חודשים טובים לסיים שקית קטנה של אמנאמס/סקיטלס...
בסופ"שים, באירועים ובחופשות אני אוכלת יותר מתוקים, בוודאות. וכמו כל בחורה שעברה שטיפת מוח תרבותית, אני ממש כועסת על עצמי בגלל זה. לפעמים לוקח לי הרבה זמן להזכיר לעצמי שאני לא אעלה 8 קילו בגלל זה, ושבפעם הבאה פשוט אזהר לא להגזים. וזה אחרי הרבה עבודה עצמית, אחרי שממש סבלתי מחרדות, שקשה לי אפילו להסביר כמה פחדתי ממתוק.
מה שכן, אני כמעט ולא אוכלת מתוקים 'מעפנים' של אזכרות חחח... כאילו, בפלות, בורקסים למניהם, או עוגות קנויות לא עושות לי את זה. אם אני כבר אוכלת מתוק אז אני אוכל את הדברים השווים, הביתיים. או שאני אכין בעצמי עוגה בגרסה בריאה יותר, שזה הכי נחמד.
אני גם לא חושבת שצריך "לפצות" באירובי במידה ואכלת מתוק. זו חשיבה לא בריאה, והתייחסות לגוף כאילו הוא רובוט או מחשבון, ויוצר התעסקות אינסופית סביב הוצאה - הכנסה.
מתוק זה לא חטא. ממש ממש לא. זה פשוט חשק טבעי ובריא שצריך לשלוט בו. ברגע שיש שליטה עצמית, שום דבר לא צריך להפחיד אתכן. זה דורש הרבה עבודה קשה.
לדעתי לברוח ל"אסור אסור אסור" זה פשוט להתחמק מהתמודדות מול 'הצד האפל' של עצמך, שדורש מאמץ וריסון.

נראה אתכם לא נכנעים כל שישי לריח האפייה של הרולדות שוקולד(נוטלה) והרוזלך שוקולד(נוטלה) שהולך לי בבית.

לפני כמה שנים, בשביל האתגר, לא נגעתי בשום דבר מתוק ל 7 חודשים, כולל דבש פירות, או שום דבר שהזכיד מתוק.
זה היה חוויה מעניינת, כל המזון נהיה יותר טעים ומתוק, פתאום כרוב נהיה מתוק, כל הפחמימות היו מתוקות.

כמה שאתה צודק.
גם אני נמנעתי מכל זה למשך שנה...הכל נהיה טעים ומתוק ומעריכים את זה
היום אני מרשה לעצמי גם לאכול לאפה של 1500 קלוריות בחיטוב. שהצריכה שלי היא סהכ 1900 אבל עם אירובי וסידור נכון של האוכל אפשר להינות.
כנל לגבי מקדונלדס...וכו וכו וכו ועדיין יורד במשקל.
אז כן אפשר לאכול הכל!!!!! אבל דרך מחשבון. כי אם לא אז חורגים בוודאות.
כמובן שחלבון גבוה ושומן בריא חובה.

היום אני מרשה לעצמי גם לאכול לאפה של 1500 קלוריות בחיטוב.
.....
כנל לגבי מקדונלדס...וכו וכו וכו ועדיין יורד במשקל.

ולחשוב שכדי לרדת במשקל אני צריכה לאכול 1,000. החיים לא הוגנים חח
._.

לא חובב מתוק (לא כ''כ מגרה אותי) אין לי בעיה לאכול שוקולדים, זה טעים...אבל זה לא מה שיפיל אותי. אם מישהו יציע לי
לשבת לאכול שוקולדים אני כנראה אסרב כי זה פשוט לא שווה את זה, מצד שני לאפה שווארמה וצ'יפס......או כן 🤤

ולחשוב שכדי לרדת במשקל אני צריכה לאכול 1,000. החיים לא הוגנים חח
._.

תעשי אירובי במשך יומיים של 500 קלוריות כל יום .
ביום הראשון תאכלי 1000 קלוריות כרגיל
ביום השני יהיה לך לאכול 2000
500 תאכלי מה שבאלך
1500 תדפקי לאפה בערב.
הכל על הבערך ואין מדוייק אבל כמובן שזה יתן תחושה שהכל בשליטה...ככה אני עושה מדי פעם והכל מעולה.
השינוי שלי מ100 קג 30% שומן
לחיטוב של 67 קג ו8% שומן התבסס על התאוריה הזאת ועוד מניפולציות. כמובן שיש איש יקר שדרכו אני פועל 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית