עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה חיה (בקטע טוב). אני חושב שרוב האנשים שיעשו כזה אירובי, יהיו רעבים ויאכלו איזה 1000 קלוריות מעל הנייטרלי שלהם.תעשי אירובי במשך יומיים של 500 קלוריות כל יום .
תעשי אירובי במשך יומיים של 500 קלוריות כל יום .
ביום הראשון תאכלי 1000 קלוריות כרגיל
ביום השני יהיה לך לאכול 2000
500 תאכלי מה שבאלך
1500 תדפקי לאפה בערב.
הכל על הבערך ואין מדוייק אבל כמובן שזה יתן תחושה שהכל בשליטה...ככה אני עושה מדי פעם והכל מעולה.
הניטרלי שלי זה בסביבות ה1300-1400
אז כדי לעלות אני צריכה 1800 ולרדת בערך 1000.
כרגע טוב לי בניטרלי שלי ומכניסה בו כל מה שאני רוצה, גם מה שהגדרתם פה כ"חטאים".
יש גם מעט חריגות כמובן, אבל כל עוד הן לא באות לידי ביטוי בעלייה אני שקטה 😃
חחחחחח שמן... P:אני לא שקט שאני לא עולה במשקל...מקנאת? 😉
חחחחחח שמן... P:
נראלי אחרי פסח אצטרך חיטוב בין כה וכה חחחח
תכין את השזיפים בשביל העצירות של המצות 🍻מצה אחת עם שוקולד תרגיע אותי לכל החג...לא חובב מצות 🫤
מצה אחת עם שוקולד תרגיע אותי לכל החג...לא חובב מצות 🫤
תכין את השזיפים בשביל העצירות של המצות 🍻
תכין את השזיפים בשביל העצירות של המצות 🍻
אתה חיה (בקטע טוב). אני חושב שרוב האנשים שיעשו כזה אירובי, יהיו רעבים ויאכלו איזה 1000 קלוריות מעל הנייטרלי שלהם.
אבל תאורתית זה רעיון טוב.
זה אימון ארובי (ריצה, שחיה, איגרוף, או אימון עם עצימות נמוכה ורצופה) ארוך או אינטנסיבי בכמות מספקת שתישרוף 500 קלוריות.אגב, מה זה אירובי של 500 קלוריות?
אני לא עובד באמת עם תפריט,
הדבר היחיד שאני סופר זה חלבון (250-300גרם)
אבל אני אוכל שוקולד כל יום.
זה אימון ארובי (ריצה, שחיה, איגרוף, או אימון עם עצימות נמוכה ורצופה) ארוך או אינטנסיבי בכמות מספקת שתישרוף 500 קלוריות.
אני באמת לא יודע איך מחשבים את זה.
אני על 1600 קלוריות ועדיין לא ראיתי עליה!!!!חחחחחח שמן... P:
נראלי אחרי פסח אצטרך חיטוב בין כה וכה חחחח
אני על 1600 קלוריות ועדיין לא ראיתי עליה!!!!
מצחיק איך הייתי על 1000 קלוריות והייתי בטוחה שאם אעלה בקלוריות אני אעלה. די לפחד! צריך לקחת סיכונים:s49:וואוו איזה כיף לך! אני אמנם העליתי מ1200 ל1400 ולא ראיתי עלייה אבל אני אצטרך ממש אומץ לעלות עוד 200 ל1600.
למרות שבסופש האחרון הייתי באילת, ובדוק אכלתי מעל 1600 ולא עליתי חח.....
מצחיק איך הייתי על 1000 קלוריות והייתי בטוחה שאם אעלה בקלוריות אני אעלה. די לפחד! צריך לקחת סיכונים:s49: