קוביה אחת תפוסה (לא רצוני)

Yagel_cohen

משתמש מתחיל
78
10
נק' מוניטין:
10
78
10
אהלן חברים, סליחה על החפירה. אני אסביר את הכותרת קרה לי לפני כמה חודשים פעם ראשונה בחיי שנתפסה לי קוביה אחת, הכוונה שהיא כאילו במצב מופעל שלה אבל בלי רצון שלי ורק אחת או שתיים וכל השאר במצב רפוי. זה נגרם בפעם הראשונה לאחר שעשיתי אימון בטן, ולא נשאר כל כך זמן לבטן אז התחלתי ישר אימון אינטסיבי בלי מתיחות ובלי כלום לפני כן. זה קרה ונמשך כמה ימים של כאבים שפתאום זה יכול לקרות, זה כאבים מטורפים שאי אפשר לזוז. התגייסתי עשיתי גיבוש יחטיות ליחידה מיוחדת הייתי בכושר מעולה למרות שלא רצתי שנה ותמיד הגעתי במקומות הראשונים אם זה בזחילות בספרינטים או באלונקה סוצמיטרית, בכל מקרה לאחר המאמצים האלה הרגשתי את ההרגשה בבטן כמו פעם קודמת וזה התפרץ בבום(אתה מרגיש כאילו מושכים ממך את השריר ודוקרים אותך) מה שגרם לזה שהפרישו אותי רפואי ממש שעות בודדות לפני שנגמר גיבוש של 3 ימים.
1)***מישהו חווה משהו כזה בעבר?***
2)***ממה זה יכול לנבוע?***
3)***יש מצב זה משהו מעבר? יש פתרון?***
4)*** למישהו ידוע על מחלה שזה אחד הסיפטומים שלה?***
אני די לחוץ ממש סליחה על החפירה
אשמח לתגובתך @kotzer
מצרף תמונות.

קבצים מצורפים

• Screenshot_2019-04-03-23-54-40.png
    Screenshot_2019-04-03-23-54-40.png
    KB 329.4 · צפיות: 278
  • 20180907_175048.jpg
    20180907_175048.jpg
    KB 38.5 · צפיות: 215
תנסה לתסף מעט במגנזיום, משחה לשיחרור השרירים (בנגיי או משחה לא על בסיס חום) ואתה מסודר.
אלא אם זה כאב חזק במיוחד, יש שטף דם, רגישות מיוחדת, או יש סימנים של מערכת העיכול כמו בחילה, הקאות וכו', לא הייתי דואג. אם יש משהו מזה מומלץ לראות רופא כדי לוודא שזה לא קרע או משהו שנובע ממערכת העיכול

• פותח/ת השרשור
באלו מקורות מזון יש מגנזיום? אני יודע שיש בבננה בירקות ובפירות ואני אוכל מהם מלא.
ממה שאני יודע בדיקת דם לבדיקת רמות של המגנזיום לא מדויקת כל כך, אני חושב שאם יש לי חוסר במגנזיום אז זה דווקא בגלל שהספיגה לא תקינה.
ואם זה קורה לי שוב(מה שמאמין שיקרה) מה אני אמור לעשות במצב כזה? אני רק מפעיל טיפה שרירי ליבה אחרי שזה מתפרץ וזה חוזר על עצמו.
ושוב לדעתך זה לא מחלה נכון?
וכדאי פשוט לחזק יותר את שרירי הבטן? יש מצב זה יעצור אתזה?

נ.ב ששלחו אותי לרופא הוא שם לי משחה והביא לי כדורים וזה לא עזר בכלל אותו כאב בדיוק.

ותודה על התשובה!

ממה שאני יודע בדיקת דם לבדיקת רמות של המגנזיום לא מדויקת כל כך, אני חושב שאם יש לי חוסר במגנזיום אז זה דווקא בגלל שהספיגה לא תקינה.
לרוב האוכלוסיה אין מספיק מגנזיום(לא באמת לרוב אבל לשליש בערך)
ושוב לדעתך זה לא מחלה נכון?
לא להתעסק בבריאות,אם יש לך סימנים כמו שהוא תיאר,עדיף לראות רופא.
קוצר לא יכול לאבחן אותך מהאינטרנט

באלו מקורות מזון יש מגנזיום?
פירות אגוזים ירקות דגים
אבל שוב,רוב האוכלוסיה לא צורכים מספיק מגנזיום,בכמות שתעזור לשרירים תפוסים.

אני אישית לקחתי מגנוקס 520,שתיים ביום(סהכ 1040מג) וזה עשה לי טוב.

נערך לאחרונה:
ממליץ על מתיחות לשריר הבטן. תוסף מגנזיום (אם אתה משלשל ממנה, תוריד מינון).
חום הוא טוב לשרירים תפוסים.

אבל לדעתי הדברים הכי חשובים (ואני מאמין שזה בטח לוקה בחסר אצלך, ותגיד לי אם אני טועה) הם שינה של 7 שעות מינימום ודווקא בלילה. ולאכול מספיק חלבון.

• פותח/ת השרשור
אם יש לך סימנים כמו שהוא תיאר,עדיף לראות רופא
לא אין שום סימנים של אדמומיות או משהו כזה.
אבל לדעתי הדברים הכי חשובים (ואני מאמין שזה בטח לוקה בחסר אצלך, ותגיד לי אם אני טועה) הם שינה של 7 שעות מינימום ודווקא בלילה. ולאכול מספיק חלבון.
שני הדברים לא אפשריים בגלל המסגרת הצבאית החלבון ממש בעייתי מוגבל למנה בשרית אחת בצהריים אלא אם נשאר משהו אחרי שכולם אכלו ואז אפשר מנה שנייה.
בכל מקרה זה קרה לי גם שהייתי אוכל יותר מפי 2 חלבון וישן 8 שעות בלילה שהייתי בבית.

אנסה תוסף מגנזיום תודה רבה לכולם

זה כמו התכווצות של שריר התאומים. עד כמה שאני יודע זה יכול לקרות בגלל חוסר נוזלים ומלחים בגוף, אין כל כך קשר למגנזיום.

זה כמו התכווצות של שריר התאומים.
אין כל כך קשר למגנזיום.
מגנזיום משתתף בכל תהליכי הבנייה,פירוק ויצירת אנרגיה בגוף(באופן די מינימלי יש לומר)
ובעבודתו העיקרית מווסת עצבוב ומרפה שרירים
ככה שאם מדובר בהתכווצות,למגנזיום יש חלק אינטגרלי

מגנזיום משתתף בכל תהליכי הבנייה,פירוק ויצירת אנרגיה בגוף(באופן די מינימלי יש לומר)
ובעבודתו העיקרית מווסת עצבוב ומרפה שרירים
ככה שאם מדובר בהתכווצות,למגנזיום יש חלק אינטגרלי
אתקן את עצמי: לא בטוח שהבעיה היא מגנזיום. חוסר במגנזיום זה דבר יחסית נדיר.
אם פעם אחת התכווץ לך שריר התאומים או הקוביה לצורך העניין, זה לא אומר שצריך לרוץ ולקנות את התוסף. זה יכול לקרות גם סתם ככה. אלא אם כן זה משהו שחוזר על עצמו.
אגב זה קרה לווינקלאר בהופעה .
הזוי שהוא הצליח להמשיך להופיע ולכווץ הכל. הבנתי שזה כאבים נוראיים שאנשים לא יכול לעמוד על הרגליים.

אתקן את עצמי: לא בטוח שהבעיה היא מגנזיום. חוסר במגנזיום זה דבר יחסית נדיר.
30 אחוז מהאוכלוסיה חסר להן מגנזיום לפי "כללית"
זה לא אומר שצריך לרוץ ולקנות את התוסף
עם זה אני מסכים,וגם ממש לא בטוח שמגנזיום זה הבעיה,נכון.
אבל לא יזיק לנסות לתסף,זה גם לא משהו יקר

איך כללית יודעים להגיד לכמה אנשים יש חוסר אם הוא מתקצמנים על בדיקות דם? פעם ראשונה אני שומע נתון של 30 אחוז. נשמע לי חרטא.

Some studies suggest that 75% of Americans do not meet their dietary requirements formagnesium. ... The symptoms of magnesiumdeficiency are usually subtle unless your levels become severely low. Deficiency may cause fatigue, muscle cramps, mental problems, irregular heartbeat and osteoporosis
בוא נעשה הפרדה בשביל הסדר הטוב,
יש הבדל בין "לא להגיע לכמות המגנזיום היומית"
לבין חוסר רציני במגנזיום.

חוסר רציני,כבעיה בריאותית,יש לאחוזים בודדים

Some studies suggest that 75% of Americans do not meet their dietary requirements formagnesium. ... The symptoms of magnesiumdeficiency are usually subtle unless your levels become severely low. Deficiency may cause fatigue, muscle cramps, mental problems, irregular heartbeat and osteoporosis
הייתי שמח לראות על איזה מחקרים הם מדברים. בכל מקרה התכווצות חד פעמית לא אומרת כלום.

בגלל שמגנזיום נמצא בעיקר בתאי גוף ולא בדם. אין בדיקת דם אמינה לזה.
הבדיקה צריכה להעשות על ידי דיסקציה, או ניתוח נתונים של המינרלים שבשערות.
לא ידוע לי על דברים כאלה בארץ.
רוב הסטיסטיקות של מחסור בוויטמין או מינרל כזה או אחר, זה לדעתי נסיון לגרוף כסף מאנשים, ולא משקף את המציאות, גם אם זה "כללית" (או במיוחד).
זה יכול להיות מחסור במלחים שונים ממגנזיום כמו נתרן או אשלגן, או שפשוט לא שותים מספיק מים.
תוכל לקבל הרבה נתרן ואשלגן מפירות וירקות. אין תוסף לנתרן ואשלגן, אז ממילא לא שמענו על מחסור בזה (זה לא מכניס כסף לפרסם את הסימפטומים).

התנאים שלך לא אידיאלים כדי להתמודד עם הבעיה. תנסה לשתות הרבה מים, לאכול יותר בכללי (חלבון ופירות וירקות), לישון אם אפשר וכשאפשר.
ותנסה תוסף מגנזיום, אין מה להפסיד מזה, אם כי אני לא בטוח שזה יפתור את זה.
ותשים פחות עומס על השריר הזה בזמן הקרוב, ולאט לאט תחזור לעומס הרגיל.

מצחיק זה קרה לי גם בגיבוש יחטיות חח
בכל מקרה כל הגיבוש זה קרה לי בבטן ובתאומים .
אני לא יודע להסביר את זה מדעית אבל בגלל שהגיבוש מחולק לאקטים מאוד עצימים בהפרשי מנוחה קצרים ( דקות ) , השריר מתחמם ומתקרר אין ספור פעמים ובמיוחד שאין הדרגתיות , התוצאה זה התכווצויות .

אהלן חברים, סליחה על החפירה. אני אסביר את הכותרת קרה לי לפני כמה חודשים פעם ראשונה בחיי שנתפסה לי קוביה אחת, הכוונה שהיא כאילו במצב מופעל שלה אבל בלי רצון שלי ורק אחת או שתיים וכל השאר במצב רפוי. זה נגרם בפעם הראשונה לאחר שעשיתי אימון בטן, ולא נשאר כל כך זמן לבטן אז התחלתי ישר אימון אינטסיבי בלי מתיחות ובלי כלום לפני כן. זה קרה ונמשך כמה ימים של כאבים שפתאום זה יכול לקרות, זה כאבים מטורפים שאי אפשר לזוז. התגייסתי עשיתי גיבוש יחטיות ליחידה מיוחדת הייתי בכושר מעולה למרות שלא רצתי שנה ותמיד הגעתי במקומות הראשונים אם זה בזחילות בספרינטים או באלונקה סוצמיטרית, בכל מקרה לאחר המאמצים האלה הרגשתי את ההרגשה בבטן כמו פעם קודמת וזה התפרץ בבום(אתה מרגיש כאילו מושכים ממך את השריר ודוקרים אותך) מה שגרם לזה שהפרישו אותי רפואי ממש שעות בודדות לפני שנגמר גיבוש של 3 ימים.
1)***מישהו חווה משהו כזה בעבר?***
2)***ממה זה יכול לנבוע?***
3)***יש מצב זה משהו מעבר? יש פתרון?***
4)*** למישהו ידוע על מחלה שזה אחד הסיפטומים שלה?***
אני די לחוץ ממש סליחה על החפירה
אשמח לתגובתך @kotzer
מצרף תמונות.
היי,
אני רואה שעבר מלא זמן אבל בעלי סובל מאותה בעיה. מה בסוף? גילו מה זה? זה עבר? השתפר? מה עשית?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית